kotiinpaluu

lapset, loma, me

Heippa! Nyt taas Suomesta kirjoittelen. Tytöt nukkuu juuri univelkojaan päikkäreillä ja mä teen muutaman rästihomman. Meillä oli kyllä kaikinpuolin onnistunut reissu. 🙂 Olisko teillä jotain mitä tahdotte tietää matkastamme tai siitä miten tyttöjen kanssa meni tietyt jutut? Voisin postata reissu aiheisen kysymys-vastaus postauksen. 🙂
Katsottiin aamulla kalenterit läpi ja oltiin ihan varmoja, että loppu kesä näyttää täydeltä.. mutta ei onneksi. Joka viikko on jotakin sovittua ja nekin kyllä kaikki tosi kivoja juttuja. Ehditään siis nauttia tulevien viikkojen aikana myös yhteisestä lomasta. Vielä on viisi kokonaista viikkoa lomailua jäljellä ja sitten alkaa arjen yhteensovittaminen monesta pienestä palasesta.. Eipäs lähdetä nyt sitä miettimään! 😀 Mulla on kuitenkin tosi luottavainen olo syksystä ja uskon, että myös Mimosan päiväkotiin meneminen starttaa hyvin.
Nyt pyykkäyshommiin, koska takasin päin ei tullut juurikaan puhtaita vaatteita, vaan lähes kaikki käy koneen kautta. Kivaa keskiviikkoa ja laittakaa kysymyksiä tulemaan jos jokin tietty kiinnostaa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Laura 05.07.2017

  Oliko teillä ns löhöloma vai oliko retki aktiviteetteja, kuten vaikka auton vuokraus? Mitä tykkäsit viikon lomasta? Musta viikon loma on aika lyhyt,mutta sellanen et voi jo palata kotiin hyvillä mielin, mutta osa itsestä haluaisi jäädä vielä??. Kaks viikkoa on kyl ihan täydellinen,kun joskus ollu kahden viikon lomalla ja sit jo on ihan täydellinen fiilis palata kotiin,et se on just sopiva?. Oliko tossa teidän lomakohteessa ns.turistikauppoja paljon? Kävittekö hotellin ulkopuolella syömässä ravintoloissa? Miten tytöt ”tottele” allas alueella, joutuko aina toinen juoksemaan perässä?

  Vastaa
 2. Erika 05.07.2017

  Miten lentomatkat meni ja mitä ohjelmaa niille keksittiin? Millainen huone teillä oli? Missä tytöt nukkuivat? Nukuitteko aina huoneessa päikkärit? Venyikö nukkumaanmeno iltaisin reissussa? Kävittekö jossain kauempanakin pyörimässä vai hotellin alueella ainoastaan? Tässä jotain mitä tuli mieleen. Itse lähdössä 2 vuotiaan kanssa reissuun ja kaikki vinkit matkustamiseen olisi tervetulleita 🙂

  Vastaa
 3. Anu 05.07.2017

  Mitä kautta varasitte matkan ja hotellin? Meillä vois ens vuonna olla reissuun lähtö ku pienempi tyttö on vähän vähemmän pieni. 🙂 Onks jotain tipsejä kahden lapsen kanssa matkustamiseen, mitkä on hyvä ottaa huomioon ja semmosia must juttuja mukaan? Meillä siis melkein samanikäiset tytöt kuin teillä.

  Vastaa
 4. Johanna 05.07.2017

  On ollu kyllä niin kivaa katella näitä teidän ihania reissukuvia ja fiilistellä meidän omaa tulevaa reissua samalla ? ?
  Ainakin yksi asia pohdituttaa! Oliko teillä kahdet rattaat vai menittekö yksillä? Jos yhdet, niin miten Matildan kanssa, tuliko tilanteita, että kahdet ois olleet tarpeen? Me oltiin viime vuonna tuplamatkarattailla, eikä ois pärjätty ilman, koska vanhempi lapsista ei suostu nukkumaan päikkäreitä sisällä. Kotona ei ole nukkunut päikkäreitä enää aikoihin, koska en oikein osaa yli kolmevuotiasta enää rattaisiinkaan päivittäin nukuttaa… Mutta siis, nyt mietin, että pärjätäänkö yksillä rattailla reissussa vai pitääkö olla tuplat…tai kenties kahdet pienet matkarattaat ? Lapset siis 3,5v ja 1,5v. Niin ja vieläköhän manducalle on reissussa tarvetta?!
  Meilläkin muuten aloittaa myös pienempi syksyllä päiväkodin. Kun on saatu yhdessä tutustua, niin uskon, että tulee varmasti viihtymään ☺️ Ja isosisko on julistanut jo moneen otteeseen, kuinka aikoo sitten huolehtia veikasta, ettei isommat töni tai vie tavaroita kädestä ❤️ Voin vain kuvitella neidin siellä tomerana ? Päiväkodin aloitus yleisesti kiinnostaisi myös postauksena, jos vain haluat siitä jotain kirjoittaa ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2017

   Kiitos paljon näistä ja tuo päiväkodin aloitus tulee meille myös pian ajankohtaiseksi joten siitä tulossa juttua.. Ja ei ole todellista Matilda on sanonut juuri noi samat jutut kun ollaan puhuttu siitä että Mimosa tulee tarhaan.. Taitaa olla isosiskoilla huolehtiminen verissä 😀 Mutta ihanaa kun isommat osaa jo vähän kertoa jos pienempi on itkenyt tms.. mutta tosiaan joo, tästä vielä lisää <3 Ihanaa kesää teidän perheelle!

   Vastaa
 5. Eva 05.07.2017

  Olisin kiinnostunut teidän hotellista 🙂 En oo ikinä käyny Kreikassa joten mieluiten alottaisin jonkun suosittelemasta kohteesta ja hotlasta 🙂 Ihana että reissu oli onnistunut! Oottelen jo innolla myös arkipostauksia<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2017

   Jee, huomenna reissusta lisää ja sen jälkeen sitä peruskauraa 😀 🙂

   Vastaa
 6. Satu 05.07.2017

  Moi! ? mua kiinnostaa kans päiväunien onnistuminen…
  Nukkuivatko sisällä, rattaissa vai aurinkotuolissa? Vai Nukkuivatko ollenkaan, Mimosa nyt varmaan ainakin.. ?

  Vastaa
 7. Heidi 05.07.2017

  Moikka! Missä päin kreikkaa olitte ja mikä hotelli? Miten suju lapsien kanssa? Oliko lähellä hotellia hyviä ruokapaikkoja ja oliko lähistöllä millaset shoppailu mahdollisuudet? Meidän pitäis lähipäivinä varata matkaa saamosta ollaan mietitty.. syyskuun alussa lähdettäisiin 3v ja 10kk minien kans.

  Vastaa
 8. Laura 06.07.2017

  Miten viihtyivät lennon ajan? Oliko teillä rattaat mukana?
  Vinkkejä kehiin 🙂 syksyllä 2v kanssa ensimmäistä kertaa ulkomaille, hyvä tietää etukäteen mihin varautua.

  Vastaa
 9. Katri 06.07.2017

  Millaset matkarattaat teillä oli? Muistelisin että yhet sattarit ainaki? Miten pärjäsittä reissussa jos ei ollu makuuasentoon meneviä rattaita?

  Vastaa
 10. Katri 06.07.2017

  Nii ja saittako tehtyä iltasin Mikon kans kahestaan jotaki, leffaa tms? Oliko tytöillä oma makkari vai millanen huone teillä oli?

  Vastaa
 11. J 06.07.2017

  Mä haluaisin kysyä tuosta hotellista. Katsottiin sitä aiemmin myös, mutta kuvista päätellen se on ihan lentokentän vieressä. Häiritsikö, oliko melua? Lensikö jatkuvasti koneita? Ilmeisesti olit aika tyytyväinen hotelliin kuitenkin.

  Vastaa
 12. Mari Lindholm 07.07.2017

  Ihania kuvia teillä tuosta reissusta, itsellä ei tullut otettua kovin paljon kuvia kun ollaan käyty siellä muutaman kerran.(oltiin samassa hotelissa )
  Teillä niin ihanat ja rauhalliset lapset ja aivan hurmaava pikku-neiti tuo Matilda (törmäiltiin usein ) ja Matilda muisti ja moikkasi aina, kovasti oli kertomista.
  Aurinkoista ja Ihanaa Kesää koko perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.07.2017

   Heippa Mari 🙂 Oli mukava tavata ja Matilda tosiaan tykästyi sinuun.. Aina bongasi jos menitte jossain ja kysyi että voiko hän mennä tervehtimään 🙂
   Aurinkoa myös sinne ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa