päivä mun kanssa

lapset, loma, me, ootd

Heippaa! Nyt onnistuneesti eiliseltä päivä mun kanssa postaus. Mun sisko tulee pian meille aamupalalle ja leikkimään tyttöjen kanssa.. Iltapäivästä suunnataan Mikon vanhemmille. 🙂 Ihanaa sunnuntaita ja jes AURINKOISTA sellaista!  Kirjoittelen vielä illemmalla hiuksista ja eräästä uutuus tuotteesta mitä oon muutaman kuukauden testannut :)! <3Sara
07.30-09.00 Herättiin koko porukka ja alettiin saman tien laittamaan aamupalaa sekä keittämään kahvia. Tytöt leikki, piirsi ja söi meidän kanssa.

09.00-11.30 Lähdettiin käymään leikkipuistossa ja sen jälkeen kaupassa. Kauppareissun jälkeen kotiin ja sitten aloin väsäämään lounasta. Tytöt hyppi sillä välillä Mikon kanssa trampalla.


12.00-14.00 Lounaan syönti ja neidit päikkäreille. Me keitettiin kahvit, Mikko pesi ikkunoita ja minä tein muutaman työ jutun.. Matilda ei sitten nukahtanut ja siirtyi meidän kanssa terassille.. Jätsiä & tramppaa!

14.00-16.00 Valmistautumista, meikkailua ja paikkojen siistimistä. Mikko lähti tyttöjen kanssa heittämään mut stadiin ja he nappasivat samalla reissulla Mimosan kummin viettämään meille iltaa. Mä taas suuntasin treffaamaan kaveria. Sunnattiin Lintsille! 
16.00-22.00 Vietettiin iltaa Linnanmäellä.. Vähän kyllä tuli paha olo, kun en ole kolmeen vuoteen käynyt laitteissa ja nyt sitten mentiin senkin edestä. Huh hei, ensi kerralla otan mieluusti lastenhoitajan roolin. 😀 Laitteiden lisäksi syötiin hampparia, hattaraa, metrilakua ja kotimatkalla vielä jäätelöä! Ihana päivä mutta tänään asteen verran iisimmin.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Pia päivi 09.07.2017

  Moi. Ihana päivä mun kanssa-postaus. Mitä kynsilakkaa sul on kuvissa? Niin ihana sävy. Hyvää kesän jatkoa teille. ??????

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.07.2017

   Hmm pitää kaivaa lakka jostain.. lumenen taisi olla 🙂 Kiitos!!
   Samoin sinne <3

   Vastaa
 2. Ninni 09.07.2017

  Miten teillä nukutetaan tytöt päikkäreille? 🙂 Jäävätkö vain omaan sänkyyn nukahtamaan itsekseen? Ja reissusta tuli mieleen yksi kysymys! Juovatko tytöt reissussa aina tyyliin vettä/mehua tms? 🙂 Kun itse joudun aina raahaa pikku maitoja läjän taaperolle mukaan, kun on välillä heikko veden juoja 😀 Onko ulkomailla yhtä hyvin tarjolla maitoja lapsille? Kun Suomi vissiin ainoita, joissa sitä näin juodaan 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.07.2017

   Joo meillä ne menee päikkäreille (ja yöunille) just niin että jätetään hereille sänkyyn ja nukahtaa itsekseen.. 🙂 Meillä tytöt joi aamupalalla maitoa, kun siellä oli sitä tarjolla, muuten joivat vettä/mehua. Vettä pääosin ja mehulla taas sai ison satsin nestettä menemään kuumalla hetkellä 😀
   Mutta tosiaan varmaan maito kandee viedä kotoa, koska en ainakaan tullut nähneeksi maitoja.. hmm, en ole kyllä varma.. 😀

   Vastaa