Mukana matkassa / Ella´s Kitchen *

lapset, loma, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / Ella´s Kitchen

Moikka! Kirjoitin teille jo reissun päällä, että tytöille ei oikein maistunut siellä uni eikä ruoka. Osattiin kyllä varautua tähän, koska aina kuumuudessa/reissussa lapset ovat olleet huonoja syömään. Melkeinpä paras ratkaisu tähän on ollut smoothie, koska se on nestemäistä ja sitä tytöt jaksaa juoda vaikka kuinka. Tällä kertaa varauduttiin jo Suomen päässä ja otettiin iso satsi Ella´s Kitchen:in tuotteita mukaan.
Ensimmäiset smoothiepussit napattiin käsimatkatavaroihin mukaan ja ne pääsivät turvatarkastuksesta mukisematta läpi. Lentokoneessa smoothie hämäsi hyvin Mimosaa nousun ajan, koska tilanne meinasi mennä hänelle liian jännittäväksi kiihdytyksen ja siitä syntyvän äänen johdosta. Juominen myös tasasi korvien painetta ja en huomannut, että kumpikaan tytöistä olisi kärsinyt mistään vaivoista lentojen aikana. Smoothiet toimi välipalana ja vaivaisen aamupalan/lounaan/päivällisen päätteeksi. Tytöt olivat ihan onneissaan, kun saivat monta smoothiepussia loman aikana ja itsekin pääsin välillä maistelemaan jämiä. Muutenkin olen kyllä tykännyt maistella aina ruokia mitä lapsille tarjoan. Täytyy todeta, että nämä Ella´s Kitchenin smoothiet ovat myös makunsa puolesta ykkösluokkaa. En osaa nimetä mitään suosikki makua itseni tai tyttöjen puolesta, koska kaikki uppoaa yhtä hyvin. Tytöt saavat usein valita itse kaupasta smoothien ja lähes joka kerta heillä tulee valittua eri väri.
Ella´s Kitchen on myös ensimmäinen yritys joka on tuonut nyt jo kaikkien tuntemat pussit lastenruokiin. Äitini aina jaksaa ihastella kuinka nykypäivänä lasten kanssa on helppo matkustaa ja tarjota välipalaa, vaikka bussissa. Nämä pussukat ovat helpottaneet omaa elämääni äitinä kyllä yllättävän paljon. 😀 Mimosa oppi juomaan itse pussista jo alle puoli vuotiaana, kun omat kädet eivät aina riittäneet syöttämiseen.
Yksi parhaista tipseistä reissua/välipalaa varten on ehdottomasti nämä kätevät Ella´s Kitchenin smoothiepussit. Täytyy vielä se sanoa, että olen enemmän kuin innoissani saadessani tehdä Ella´s Kitchenin kanssa yhteistyötä, sillä he jos ketkä tuovat markkinoille laadukasta lastenruokaa. Olen ennenkin tiennyt Ella´s Kitchenin olevan 100% luomuruoka merkki, mutta nyt kun olen perehtynyt enemmän asiaan, niin olen ilokseni huomannut kuinka heidän tuotteet täyttävät tarkimmat laatu&eettiset kriteerit. Merkin takaa löytyy myös on vahva todellinen tarina sekä pieni Ella tyttö. <3 Sinänsä aika liikuttavaa nykypäivänä! 🙂
Ihanaa ja aurinkoista päivää! Eikö ole ihania nämä kuvat mitä nappasin Kreikassa? 🙂 Aah tuo lämpö ja ranta! Täältä pääset lukemaan lisää Ella´s Kitchenin tarinasta & tuotteista, sekä löydät kattavat infon siitä mitä tuotteet sisältää.
Onko teidän lapset syöneet huonommin reissun päällä? Tai maistuuko teille itselle ruoka huonommin lämmössä? <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Pauliina 10.07.2017

  Toivepostaus idea: mitä samaa/eroa tytöissä on? Esim. Luoteessa. 😀 olen ainakin oman siskoni kanssa kuin yö ja päivä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2017

   Hei joo, voisin kyllä miettiä jonkun kivan toteutuksen! 🙂

   Vastaa
 2. Laura 10.07.2017

  Mun lapselle kyllä ruoka maistuu vaikka on lämmin 😀 itselle taas ei niinkään hyvin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2017

   Ihana kuulla että pikkuiselle uppoaa ruoka 🙂 Joo, tosiaan mullekkin huonommin lämmössä!

   Vastaa
 3. Pike 11.07.2017

  Kannattaa vain tarkkailla, ettei pieni lapsi pistä pussukan muovikorkkia suuhunsa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2017

   Joo totta! 🙂 Korkkihan ei ole kovin pieni, mutta alle 3v kanssa kannattaa käyttää erityistä tarkkaavaisuutta. Mä nappaan ne samantien itselleni, kun annan smoothiet. Totuttu tapa 🙂

   Vastaa
 4. Emilia 13.07.2017

  Moikka! Tehän olitte all inclusive -hotellissa? Olen itse ensimmäistä kertaa lähdössä sellaiseen, ja mietin millaista ruokaa kreikkalaisen hotellin all inc. tarjosi? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.07.2017

   Ei ollut all inclusive, meillä oli aamupala.. mutta ne koko päivän ”ruokapaketit” taitaa olla tosi hyviä myös. 🙂

   Vastaa
   • Emilia 15.07.2017

    Huppista, missäköhän aamu-unihuuruissa oon ollut kun oon tällasen päätelmän tehnyt ?

    Vastaa