to to torstai

me, muoti, ootd

Hello! Me vietettiin eilen päivä äitini&siskoni kanssa ja vitsit miten tytöt nautti Mumman ja tädin seurasta. Meillä on mennyt matkat ja menot nyt muutaman viikon ajan ristiin ja Mumman näkemiseen oli kerinnyt tullut ”pidempi” tauko. Sillä välin ehdittiin piirtää monta piirrustusta, soitella ja ikävöidä. On ihana nähdä miten vahvoja suhteita lapset luo isovanhempiin.
Nämä kuvat on napattu toissa päivänä, kun lähdettiin käymään Mimosan kanssa 1,5v neuvola lääkärillä. Kirjoittelin tosiaan tiistaiaamuna siitä kuinka on kiva pitää kotipäivää ja minuutti myöhemmin Mikko muistutti Mimosan lääkäri ajasta. 😀 Taidan tosiaan olla lomamoodissa! Nooh, kerittiin hyvin ja tyttö kasvaa tasaisesti. Käytiin sen jälkeen vielä muutamilla kaupoilla ja lounaalla. Löysin tytöille farkut alesta ja muutaman jutun mitä oon kuolannut siitä saakka kun ovat tulleet kauppoihin. Kirjoittelen tällä viikolla vaikka vielä lisää tyttöjen pukeutumisesta.
Tänään ollaan kotosalla ja suunnataan iltapäivällä kummitytön nimpparikahveille.  Nyt aamupalaa (koska meidän koko porukka vasta heräsi (!!!) ennennäkemätöntä) ja lounaaksi ajattelin tehdä jotain hyvää salaattia + keittää raparperikiisseliä. Ihanaa päivää! <3Sara
KIIITOS kaikille viesteille eiliseen ”money talk” postaukseen, vastaan teille tänään.. <3
(mekko/gintarticot/saatu, takki/nakd/saatu, kengät/nike, kello/daniel wellington/saatu)

 


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. Anna 13.07.2017

  Moi! Olen nyt lukenut blogiasi puolisen vuotta ja on ihana huomata, miten usein julkaiset postauksia. Tykkään seurailla Päivä mun kanssa -postauksia, koska niistä näkee teidän arkea mukavasti! Niin kuin olet jo kirjoittanutkin aamupaloista ja syömisistänne jatka sitä, on hauska nähdä kuvia ihanista aamupaloistanne 🙂 Kaikkea hyvää teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.07.2017

   IHANA KUULLA 🙂 <3 KIITOS!!!!! aamupala juttuja voin ehdottomasti tehdä lisää 🙂
   Kaikkea hyvää ja ihanaa kesää sinne! <3

   Vastaa
 2. piitu 13.07.2017

  On ihan pakko kysyä. Kun olet kuitenkin hyvä runkoinen ja muutenkin kaunis, niin onko nämä vaatteet, joita monesti kuvissa on päällä, sun oma valinta? Just sun tyylisiä? Vai onko sun niitä pakko pitää päällä ja ottaa kuvat, ja siirtää omat mieltymykset sivuun,koska ne on saatu? Kauneus toki on katsojan silmässä, äläkä loukkaannu, mutta kovin moni asu ei imartele oikein…Isoja ja roikkuvia ja ehkäpä lapsekkaita. Anteeksi jo valmiiks jos kuulosti pahalta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.07.2017

   hehe, no kyllähän se pahalta tuntuu sekä kuulostaa kun kuulee ettei oma pukeutuminen näytä toisen silmiin hyvältä.. :/ Kaikki tuotteet mitä saan ”ilmaiseksi” ei ole ilmaisia vaan maksan niistä verot.. voisi ajatella että ovat osa palkkaani ja toki valitsen tarkoin mitä otan vastaan, koska enhän halua maksaa mistään mistä en tykkää..
   En ole koskaan tykännyt pukeutua tiukkoihin vaatteisiin, vaan istuvuus on mulle sitä että vaatteessa on hyvä olla. En tykkään kireistä yläosista, mutta alaosat ovat usein tiukempia tai vastaavasti mekot lyhkäsiä :).. tämä on vain se miten tykkään olla 🙂 Ja tämä yli iso farkkutakki on uusi rakkauteni 🙂 Ja mekko taas kokoa 36, eli ihan oikean kokoinen se on 😀
   Harmi jos sun silmään en näytä hyvältä, mutta tosiaan onhan se oma olo tärkein ja onneksi blogini ei ole muotiblogi, niin täällä lukija ei ehkä odota inspiroituvansa pukeutumisesta 😀
   Hyvää kesän jatkoa! 🙂

   Vastaa
   • Viivi 13.07.2017

    No mä taas oon monesti ihaillu sun tyyliä ja sitä että se ei oo samanlainen kun mitä blogimaailma on jo pullollaan.. enemmän oon susta saanu inspiraatiota ja rohkeutta kokeilla myös erityyppisiä/värisiä vaatteita! Sorrun helposti tosi ”turvalliseen” pukeutumiseen, väritöntä ja asiallista 😀 joten mielipiteitä on joka lähtöön ja pääasiahan on se että itsellä on hyvä olla<3

    Vastaa
    • Sara Parikka 17.07.2017

     Voi ihana olet, kiitos <3 Joo se on kyllä niin totta että itsekkin monesti valkkaan ne samat "varmat" kuteet päälle 🙂
     Ihanaa uutta viikkoa <3

     Vastaa
   • Annukka 13.07.2017

    Täällä taas ihaillaan erityisesti tuota upeaa farkkutakkia, sopii niin hyvin! ? Oon muutenkin ihaillut jo pitkään tyyliäsi sillä se näyttää just sellaiselta mistä itsekin tykkään ☺️

    Vastaa
    • Sara Parikka 17.07.2017

     Toi farkkutakki on kyllä NIIIIN mukava 🙂 Ai ihana kuulla, kiiiitos <33 Mukavaa uutta viikkoa 🙂

     Vastaa
 3. Jenna 13.07.2017

  IHANA asu ja super söpö sortsipuku <3 näytät niin onnelliselta näissä kuvissa? Mä ihailen aina joka asu kuvassa sun vaatteita, osaat mielestäni kyllä valita just sulle hyvin istuvia vaatteita ja kaikista tärkeintähän on se että vaatteet ovat mukavia päällä!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2017

   oi ihana sinä, KIIITOS <3333 Aurinkoa Sinun viikkoon! 🙂

   Vastaa
 4. Heidi 13.07.2017

  Meidän tyttö nauttii oikein isovanhempien seurasta. Yökyläily on ihan parasta ❤️ Tykkään sun asuista ja odotan aina mitä keksit yhdistellä ?

  Vastaa
 5. kaisu 13.07.2017

  Susta näkee hyvin sen, että viihdyt sun vaatteissa ja siinä tyylissä miten pukeudut 🙂 Vaikka oma tyyli eroaa sun tyylistä aika paljonkin, niin oon saanu muutamia vaateinspiraatioita sun kuvista, ja vielä enemmän asusteista 🙂 Hei joku semmonen ruoka postaus olisi kiva, missä olisi vaikka teidän viikonlopun ”ruokalista” kuvina, tai sitten jonkun yhden päivän ajalta. Ihanaa loppuviikkoa <3

  Vastaa
 6. SUVI 14.07.2017

  Pakko kommentoida tuohon tyyliasiaan liittyen, että kun näin nuo kuvat niin ihastelin heti miten ihana yhdistelmä ja kuinka hyvin sopii taas sulle! 🙂 itse oon tyyliltäni ollut aina aika poikamainen ja ”rokahtava” ja jotenkin kuvitellut että siinä tuun myös aina pysymään. Mutta kuinka ollakkaan nyt kun oon viimeisilläni raskaana tosta mulle tutusta ja omasta tyylistä on todellakin ainakin hetkellisesti joutunut luopumaan :’D ja kuinka onkaan ollut hauska huomata miten oon nauttinut esim mekkojen pitämisestä, mitä aiemmin oon karttanut viimeiseen asti (:D) ja muutenkin avartunut katse tyyliasioiden suhteen. Mukavuus on kyllä tosiaankin ihan ykkösjuttu! (Silti on myönnettävä etten malta oottaa että mahdun taas omiin vanhoihin vaatteisiin :D) Ihanaa että meitä on niin monenlaisia ja tyylisiä, oispa tylsää jos kaikki menis samaan muottiin! Sä oot aivan ihana ja oikein hehkut ulospäin. Toi sun tyyli on just niin sua ja sehän se on tärkeintä, että itsellä on hyvä olla 🙂 ihanaa kesän jatkoa koko teidän perheelle<3

  Vastaa
 7. Jade 14.07.2017

  Ihan superihana asu! Varsinkin tuo farkkutakki, rakastuin siihen <3 Muutenkin sulla on aina aivan ihania ja upeita asuja 🙂
  Kivaa perjantaita! <3

  Vastaa
 8. riina 15.07.2017

  Samaa mieltä, niin ihana seurata tota teidän poppoon perusarkea niin täällä kuin instassakin ? Oot niin ihanan positiivinen ja saat sen tarttumaan muihinkin❤

  Vastaa
 9. Jonna 19.07.2017

  Ihanat vaatteet, ihana sinä. Mun mielestä tämä asu sopii sulle tosi hyvin.
  +sun tyyli on just samanlainen kuin mun. Tykkään yhdistää rentoja mekkoja kenkiin joilla on hyvä juosta lasten perässä ja jotka on kivan näköisiä myös.
  Hyvää kesää teidän koko porukalle<3

  Vastaa