kukkamekko

loma, me, muoti, ootd

Moikka! Tänään on ihan paras päivä, kun lähden illaksi katsomaan PikkuG:tä Summer Uppiin. Olin hänen niin iso fani ylä-asteella. Kaikki biisit meni luihin ja ytimiin.. 😀 Meille tulee pian yksi mun kaveri aamiaiselle ja autan häntä samalla laittamaan hiukset ystävänsä häihin. En ole kyllä mitenkään super hyvä hiustenlaittaja, mutta perus kiharruksen taidan. 🙂
Tyttöjen vaatteita kuvailin juuri eilen ja niistä tulossa asap juttua. 🙂 Olisi kyllä pitänyt kuvailla myös eilistä päivää ja ruokia. Oltiin äidin kanssa ja käytiin leikkipuistossa sekä vietettiin aikaa meillä. Tein uusia perunoita, kalaa, tonnikalatahnaa + jokiraputahnaa & räiskäleitä, kermavaahtoa ja mansikoita.
Kuvissa  näkyy lämpöä tai oikeastaan kuumuutta. Nämä kuvat on otettu +43 lämmössä ja se oli kyllä itselle jo aika tuskasttuttava lämpö.. Mutta tosiaan, kyllä harmitti eilen puistossa kun tytöillä oli aamusta neuletakit ja silti he hytisivät kylmää.. En osannut selkeästi pukea heitä sään mukaan HEINÄKUUSSA.. 😀 Nooh, mulla vahva luotto, että ne lämpöiset kesäilmat ovat vielä tulossa. Päivitän instagramia tänään varmasti vähän tiuhempaa 🙂 Ihanaa ja aurinkoista päivää! <3Sara

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. NNiina 15.07.2017

  Oi miten ihana näköinen mekko! ?? Kyllä itsekin uskon myös että lämpöiset kesäilmat ovat vielä tulossa. Mäki olin pikku G fani ylä-asteella ja osan sen laulut ulkoa. Voitko sä laittaa tonnikalatahnan resepti tänne blogiin joku päivä? Kun se kuulostaa hyvältä ? Pitää hauska summer uppii:ssa!

  Vastaa
 2. kaisu 15.07.2017

  Kaunis mekko 🙂 Täällä suunnilla viikonloppu on onneksi melko lämmin, pari päivää sitten oli ihan kunnon takki päällä kun lenkkeilin koiran kanssa..Hauskaa keikkaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua sinne <3

  Vastaa
 3. Annika Peltonen 15.07.2017

  Ihana mekko!
  Kaunis olet!

  Vastaa
 4. Jiipee 16.07.2017

  Nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen MUTTA miltä kuulostais postaus lasten kasvatukseen liittyen? Oot toki postauksissa jotain aina välillä maininnu mutta voisko kirjottaa enemmän aiheesta? 🙂
  Esimerkiks siitä että onko kasvatusmalli samantyyppinen kun sulla tai Mikolla lapsuudessa?
  Ite oon kiitollinen näin aikuisena siitä että olen saanut hyvän kasvatuksen, joskus ollaan oltu tiukkoja ja rajoja on ollut mutta siitä huolimatta oon viettänyt onnellisen lapsuuden ja saanut kaiken tarpeellisen 🙂
  Ja miten nykyaika on muuttanut kasvatusmalleja? Ite katon kauhulla kun vanhemmat tyrkkäävät ravintolapöydässä lapsen lapselle padin käteen jotta voisivat keskittyä kahdenkeskiseen seurusteluun. Toki on kätevää että padeiltakin pystyy nykyään katsomaan lastenohjelmia kun itse niitä näki vaan pikkukakkosesta tai vhs-kasetilta mutta missä teidän mielestä nykyään menee raja? Mikä on sopiva, missä menee raja ja mikä on liikaa, jos lapsi osaa käyttää puhelinta melkein aikuistakin paremmin?
  Nää on siis vaan esimerkkejä, voit ottaa kantaa niihn tai kertoa ihan muuten vapaasti teidän kasvatusmalleista 🙂

  Vastaa
 5. Pia päivi 16.07.2017

  Moi. Voi mistä ihana kukkamekkosi? Ihanaa viikonloppua. ????.

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2017

   en muista mistä se on, niin ikivanha! Ihanaa viikkoa sinne <3 🙂

   Vastaa
 6. riina 17.07.2017

  voi,muistan kans ku oman huoneen seinät oli vuorattu pikku g :n julisteilla ja lehtileikkeillä ? Ja kaikki laulun sanat muistaa vieläkin ulkoa ❤

  Vastaa