Puhdas olo / Puhdistamo *

koti & sisustus, me, resepti, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / Puhdistamo

Heippaa! Mä saan ilokseni tehdä Puhdistamon kanssa yhteistyötä, tutustua heidän tuotteisiin, kokeilla ja kertoa teille hyviä vinkkejä. Mitä enemmän bloggajana teen töitä, niin sitä vakuuttuneempi olen siitä, että yhteistyökumppanit kannattaa valita entistä tarkemmin ja tehdä vain niitä luonnolliselta tuntuvia juttuja. Syksyn osalta tämä korostuu, koska aika on entistä enemmän kortilla. Teillekkin on siis luvassa vielä tarkempien kriteerien kautta valikoituneita yhteistöitä, alekoodeja, kilpailuja ja vinkkejä arkea helpottavista tuotteista.
Puhdistamo on IHANA! Voiko mikään nettisivu olla niin täydellinen että kattavat infot, tuotesisällöt ja reseptivinkit löytyy jokaisen tuotteen kohdalta. Sain keväällä Puhdistamolta tuotepaketin testaukseen ja siitä saakka tuotteet ovat olleet osana arkeamme. Innostuin todella tuotteista ja siitä kuinka niiden kyljessä vinkkaillaan hyviä käyttömahdollisuuksia ja kerrotaan vaikuttavista aineista. Nyt nostan teille muutamia suosikkejani ja kerron miten hyödynnän niitä smoothieissa, kehon huollossa ja arjessa ylipäätään.

Superfoodeista on helppo tehdä kaikenlaisia ravintorikkaita smoothieita, tuorepuuroja, juomia, leivonnaisia, jälkiruokia, oikeastaan ihan mitä vaan, joilla tehostaa vitamiinien, mineeralien ja hivenaineiden saantia ja ennen kaikkea imeytymistä, niiden ollessa kaikista luonnollisimmassa muodossaan. Ihan loistava startti aamuun, helppo ja nopea välipala, puhtaista puhtain palkkari tai herkkua ilman syyllisyyden tunnetta! Mun suosikkeja ovat:
 • LUOMU HERA / maustamaton, mansikka, vanilja, suklaa. Olen kokeillut kaikkia ja täysin rakastunut. Mulla oli pitkä ajanjakso kun en uskaltanut käyttää proteiinivalmisteita, koska en oikein ollut perillä mistä proteiini tulee ja voiko sen turvallisuuteen luottaa. Nyt tilanne on aivan toinen! Teen viikottain moneen otteeseen aamupalan/iltapalan tällä reseptillä: 1 banaani (joko tuore tai pakastettu), Puhdistamon Luomu heraa, kauramaitoa ja pakastemarjoja. Maistuu niin hyvälle ja nälkä pysyy pitään loitolla. Nopeaksi aamupalaksi täydellinen ja monesti mulla aamulla ei maistu leipä tai mikään lämmin.. Tällöin smoothie toimii super hyvin. Puhdistamon hera on on valmistettu Alpeilla vapaasti laiduntavan grass-fed-lehmien luomumaidosta ja luomusertifiointi takaa takaa, että proteiini on läpäissyt tiukan valvontaseulan – niin maidon laadun, kuin tuotantoprosessienkin osalta. Eli tätä puhtaampaa heraa ei markkinoilta löydy 🙂
 • PAKURIKAHVI / Tämä on täydellistä.. Aah Im in Love! 😀 Pienpaahtamon laatukahvi yhdistettynä suomalaiseen pakuriuutteeseen.
 • CHIA-SIEMENET / Näitä lisäilen mm smoothie bowlin päälle. Puhdistamon Chia-siemenet ovat markkinoiden laadukkaimpia ja puhtaimpia ja sen vuoksi Suomen suosituimpia (=chia tulee Perusta, missä on kielletty monien torjunta-aineiden käyttö, kun taas Meksikosta tuleva chia on halvempaa ja siellä myös käytetään näitä kiellettyjä torjunta-aineita viljelyssä…)
 • KOOKOSÖLJY / Mihin tätä ei voisi käyttää? Ruuanlaittoon, iholle, hiuksille, lista on loputon.. 🙂
Näitä voisin listata tähän, vaikka kuinka! ? Suosikkeja löytyy ja testaukset ovat käynnissä monien tuotteiden kohdalla. Parhaiten löydät infoa Puhdistamon sivuilta (täältä) ja tuotteiden infoja lukiessa löytyy juuri ne omiin tarpeisiin sopivat tuotteet. Puhdistamo on Suomen ykkössuperfoodbrändi ja Puhdistamo on = LAATU. Jos Puhdistamo laittaa logonsa pakkaukseen, takaavat he sen olevan laadukkain ja puhtain tuote kyseisestä kategoriasta. Kaikkihan voivat sanoa tuotteensa olevan se paras ja puhtain, mutta Puhdistamon  nettisivuilla on Laatutakuu-järjestelmä, jonka kautta asiakkaat voivat todeta sen myös itse

Kannattaa ehdottomasti tutustua. Teille löytyy spesiaali -20% alekoodi SARA20 (huom. isot kirjaimet, voimassa 23.07 saakka), minkä avulla pääsette ostoksille. Itse olen ollut äärimmäisen tyytyväinen tuotteisiin ja en takuulla lähde näitä helpolla vaihtamaan. Täältäpääset ostoksille!

Aurinkoa ja hyvää oloa päivään! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Laura 16.07.2017

  Niin paljon hyvää kuullut Puhdistamosta että pakko varmaan itsekkin kokeilla tuotteita ja yllättyä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2017

   Joo on kyllä mielettömiä ja huomasin juuri että meillä myös lähikaupassa saatavilla 🙂 mutta jos alekoodia haluaa käyttää niin sitten toki kandee netistä tilata 🙂

   Vastaa
 2. Minttu/LifeofMenta 16.07.2017

  Itsekin tykkään kovasti Puhdistamon tuotteista, tällä hetkellä taitaa olla pussillinen Puhdistamon chia-siemeniä kaapissa 🙂 Aiemmin olen hankkinut mm. MSM-jauhetta Puhdistamolta. Tykkään myös siitä että tuotteita on myynnissä ihan ruokakaupoissakin, ei tarvitse välttämättä tilata netistä tai mennä mihinkään erityisliikkeeseen. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2017

   Joo hei juuri kommentoin tuohon edelliseen, että olen huomannut kuinka tuotteita löytyy lähikaupasta, iso plussa tämä 🙂
   MSM-jauheesta olen tehnyt itselleni aamujuoman, nyt muutaman viikon ajan. Siihen tulee: 0,5l vettä, 1tl-1rkl MSM+C tai OptiMSM-jauhetta, sitruunaa/limeä ja ripaus suolaa.. Kandee kokeilla 🙂

   Vastaa
 3. MonikaV 17.07.2017

  Heippa!
  Mikä on mielestäsi parhaimman makeinen proteiinijauhe näistä edellämainituista?
  pitäisi aamusmoothie pidempään nälkää jos lisäisi siihen vielä proteiinijauhetta:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2017

   Mä tykkään ehkä eniten mansikasta tai suklaasta 🙂 Mutta vanilijakin kyllä uppoaa tosi hyvin 🙂 Mulla se pitää tosi hyvin nälkää, voin vaan suositella 🙂

   Vastaa
 4. Jonna 17.07.2017

  Kiitos paljon alekoodista, olin just ajatellukin tilaavani puhdistamolta niin tää tuli hyvään saumaan ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2017

   Oi miten kiva juttu 🙂 Mukavaa jos siitä on sinulle hyötyä 🙂

   Vastaa
 5. Siniii 17.07.2017

  Hei, olisi kiva lukea blogiteksti sinun päivän ruokailuista. Sinusta saa sen kuvan että syöt maalaisjärjellä ”normaalia” ruokaa mitä jo isovanhempamme ovat syöneet ja sitä ihailen. Itseä vähän ahdistaa tämä nykypäivän ”ton ton” asia, milloin kannattaisi olla viljaton ja milloin maidoton.. mitä olet itse näistä mieltä? Itseä kiellot lähinnä ärsyttää ja lisää vaan syömisen himoa. Kultaista keskitietä siis etsimässä.
  Ps. Blogisi on paras blogi mitä tiedän, luonnollinen ja ihanan arkinen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2017

   Heippa Sini! IHana kuulla, että ajattelet noin.. Olet kylläkin asian ytimessä ja ymmärtänyt ruokailuni juuri niinkuin se on.. En itsekkään tykkää ”ton” sanasta ja voisin hyvin avata ajatuksiani aiheesta. Syön todellakin normaalisti ja kaikkea. Nämä Puhdistamon tuotteet tukevat mielestäni ihanasti ruokailua ja freesaavat oloa silloin kun olo sitä kaipaa. Balanssi on mielestäni juuri se ykkönen. 🙂 Ja tunnistan kyllä ton että nykypäivän ruokailu käy ahdistavaksi.. mutta pitää vaan luottaa omaan oloon ja tehdä rohkeasti omat valinnat, vaikka se tarkoittaisi sitä että syö kaikkea 🙂 hehe!
   Ihana kuulla <3333 kiitos sanoistasi!

   Vastaa
 6. Ansku 22.07.2017

  Moikka!
  oliko tuo koodi voimassa tähän päivään vai eiliseen asti? koitin äsken tilata, niin herjaa väärää tai vanhentunutta koodia :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2017

   Selvittelen juuri.. :/ pitäisi kyllä saada vielä toimimaan! Mä infoan asiasta 🙂 Pahoittelut säädöstä <3

   Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2017

   NYT TOIMII <3<333 elikkäs SARA20, mukavia ostoksia 🙂

   Vastaa
 7. kanaga 22.07.2017

  Kylläpä harmitti, kun koko päivän mietin että pitää muistaa tilata sieltä puhdistamolta, kun on se alekoodi mutta ko viimein illalla ehdin niin ei enää 10 aikaan toiminu tuo koodi 🙁
  Ihana blogi sinulla! <3
  T. Vakkarilukija, joka uskalsi ekan kerran kommentoida 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2017

   NOUHHHH!! mä juuri selvitän tilannetta! Pitäisi saada kyllä vielä toimimaan. Infoan asiasta 🙂
   Pahoittelut säädöstä <3

   Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2017

   NYT TOIMII <3<33<3 elikkäs SARA20, ja hei ihanaa kun kommentoit 😉

   Vastaa
   • kanaga 23.07.2017

    Noniin, nyt tilaus tehty ja innolla oottamaan paketin saapumista ?

    Vastaa