päivä stadissa

me, muoti, ootd

Moikka! <3 Ollaan monena päivänä mietitty miten hyvä juttu oli kun lähdettiin oman perheen kesken käymään Kreikassa. Oltiin nimittäin ihan kahden vaiheilla, että kannattaako heinäkuussa lähteä ja miten pienten kanssa menisi lämmössä jne. Nyt kun täällä säät ovat edelleen olleet aika huonot, niin ollaan super onnellisia että tehtiin se matka. Tällä hetkellä ei stressaa yhtään uiminen, lämpö tai muu kesään liittyvä, koska Kreikassa saatiin viikon täydeltä kaikkea sitä. Toki toivoisin kovin, että päästäisiin tekemään vielä tämän kesän aikana retkiä Hankoon, Naantaliin, Pihlajasaareen, Suomenlinnaan ja Porvooseen. Nämä vakkarit on ainakin toteutettava.
Meillä ei ole ikinä ennen ollut tiedossa näin montaa reissua mitä nyt. Loppuvuodesta mennään kaksin Osloon ystävää moikkaamaan, ensi vuoden keväällä mennään koko porukka viikoksi Espanjaan juhlistamaan äidin synttäreitä ja ensi vuoden loppupuolella on vielä suunnitteilla kahden keskinen NewYorkin matka. Harvinaisen paljon on siis jo tiedossa matkustelua, mikä on ihan mukavaa vaihtelua. Eipähän tarvitse speksailla sitä, että lähdetäänkö vai ei ja minne ja millä porukalla. 😀
Nämä kuvat otettiin viime viikolla kun lähdettiin illalla äidiltäni kotiin. Vaikka säät on mitä on niin tuo VALO on jotain mitä syksyn pimeydessä tulen kaipaamaan. Lähdettiin eilen spontaanisti iltajäätelölle puoli seiskan aikaan ja juteltiin vain siitä kuinka syksyllä näin ei välttämättä tulisi tehtyä. Kesällä spontaanit jutut on miltein aina juuri niitä parhaimpia.
Tänään tytöt menee ensimmäistä kertaa äidilleni yhtäaikaa yökylään ja meillä on aikaa kaksin. Suunnitelmissa on mennä syömään ja vain viettää aikaa rauhassa. Kivaa tiistaita kaikille teille! Mitä teille kuuluu? Oletteko lomalla? <3Sara
(kengät/stadium, housut/nakd/saatu, paita/nakd/saatu, takki/nakd/saatu, NA-KD toimii tällä hetkellä alekoodi ”Parikka20” ja sillä saa -20% alea)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Laura S 18.07.2017

  Matkustelu on parhautta!! Ihania matkasuunnitelmia teillä. Olemme kolmena vuonna heinäkuussa olleet avomieheni kanssa kreikassa ja turkissa, kuuma on ollut!! Kesä on tähän asti mennyt täysin töitä tehdessä, onneksi loma häämöttää. Olemme elokuussa lähdössä juurikin New Yorkiin 🙂 ja paluupäivänä käymme noutamassa koiranpentumme kotiin <3
  Ihanaa kesän jatkoa teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.07.2017

   EI HERRANJESTAS mitä suunnitelmia!!!! Toi New York on niin parhautta, täällä kateellisen innoissani teidän puolesta 😀 Ja voin kuvitella että paluukaan ei haittaa kun koiranpentu odottaa <3 aivan ihanaa!! NAUTTIKAAAAAA <3 🙂

   Vastaa
 2. Maris 18.07.2017

  Oi, kahdenkeskinen aika tulisi kyllä tarpeeseen ja pieni (tai vähän isompiki :D) irtiotto arjesta. Tosin vauvaa en vielä raski jättää pitemmäksi aikaa hoitoon. Ehkä sitten ensi vuonna ? Päivät kolmen lapsen kanssa on joskus melkoista härdelliä ja se yhdistettynä väsymyksen kanssa kuormittaa itseäni. Vaikka olihan vauvavuoden väsymys tiedossani 😀
  Ihania reissusuunnitelmia teillä! Ja voi tätä tämän vuoden kesää. Itse en mikään kuuman ystävä ole, mutta ei näin kylmäkään tarvisi olla. Ehkä ne lämpimät päivät on vielä tulossa, ehkä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.07.2017

   Voin kuvitella että vauhtia riittää, mutta vauvavuosi menee niin äkkiä ja jokainen lapsi ja sisarus on niin iso lahja perheelle. <3 Ihailen kyllä perheitä jotka taitaa monta pikkuista samaan aikaan 🙂 Mutta muista ottaa itsellesi pieniä lepohetkiä jos vain mahdollista, olet ne ansainnut <3
   Joo hei ihan sama homma.. en mä mitään hellettä tarvii, muttaaaaa jos sais vaikka +20. 😀
   Ihanaa viikonjatkoa koko teidän perheelle! <3

   Vastaa
 3. maikki 18.07.2017

  Ootko K-raudan radiomainoksessa? Kuullostaa ainakin ihan sinulta 😀

  Vastaa
 4. Laura 19.07.2017

  Ei mitkään parhaat kelit ole ollut mutta ehkä vielä tulee 😀 onneksi lokakuussa pääsee viikoksi Espanja aurinkoon joten sitä odotellessa 🙂

  Vastaa
 5. Laura 19.07.2017

  * Espanjan

  Vastaa
 6. Heidi 19.07.2017

  Täällä ollaan just etelässä kuumuudessa, mutta ihanaa on ?☀️ Olis ihana joskus miehen kanssa kahdestaan matkustaa, mutta ei raaskita lähteä, kun tiedetään miten kivaa on meillä kolmestaan. Meidän tyttö on tosi helppo matkaseuralainen, mutta on se aina eri lapsen kanssa. Vielä nautitaan täällä ja kohta takaisin kotiin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.07.2017

   oi ihanaaaaa, kyllä kelpaisi, täällä ei säät helli :/ 😀 Ihan täydellistä jos lapsenne kanssa on niin helppoa mennä ja matkustaa.. ihanaa perhe aikaa! <3 Nauttikaa!!!

   Vastaa
 7. Nea 19.07.2017

  Heippa! Olis ihan huippua, jos laittaisit aina suorat linkit kuvien vaatteisiin 🙂 Tai en tiedä oisko se niin huippua, tulis ehkä tilattua liian usein kaikkea kivaa 😀 Kiitos parhaasta blogista <3 täällä tulee aina hyvälle tuulelle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.07.2017

   hei joo voisin laittaa ainakin välillä, kun sama tai vastaava löytyy 🙂
   Ihana kuulla että ajattelet noin <3 KIITOS!!! Halaus ja ihanaa päivää 🙂

   Vastaa