tuoksuja

design, kauneus, me, muoti

Helou! Saanko esitellä mun lempi tuoksun.. Dolce&Gabbana l’imperatrice ja se on muuten myös aika monen mun kaverin lempi tuoksu.. 😀 Meidän kaveriporukasta monet ovat ostaneet sitä tietämättä toinen toisistaan. Joskus jossain tyttöjen illassa tuli asia puheeksi ja ei hitsit, monelta löytyi ihan sama pullo. 😀 Mulle tämä D&G:n tuoksu muistuttaa yhtä Tommy Hilfigerin tuoksua mitä käytin lukio iässä, mutta sitten sen valmistus loppui. Onneksi tämä nykyinen löytyi, koska se on lähes vastaavaa. 🙂 Kannattaa ehdottomasti tuoksuttaa jos käppäilet hajuvesien ohi tai olet juuri etsimässä uutta tuoksua.
Cleanin tuoksut ovat myös suosikkejani ja Versacen versense, se limen värinen pullo.. Ihanan sitruunainen! Cleanilta sen sijaan lemppareita ovat tuo kuvissa näkyvä Blossom tai Warm Cotton. 🙂 Äidiltäni sain Miss Diorin blooming bouquet tuoksun synttärilahjaksi ja luulen että sen käyttö tihenee syksyllä ja joulua kohden. Ihanan pehmeä & täyteläinen tuoksu. Onko teillä joku vahva tuoksu suosikki ja tykkäättekö vaihtaa tuoksuja vuodenajan / käyttötarkoituksen mukaan?
Meillä oli eilen ihanaa, käppäiltiin stadissa ja käytiin Pjazzassa syömässä hitaaaaalla aikataululla. Käytiin pitkästä aikaa karkkiostoksilla ja nyt ei varmaan tee hetkeen mieli irttareita 😀 Nyt levänneenä hakemaan tyttöjä kotiin.. Johan tässä kerkesi tulemaan ikävä 😀
Aurinkoa päivään! <3Sara
(arskat/rayban, kello/DanielWellington/saatu, kulainen rannekoru/DanielWellington/saatu, kaulakoru/NAKD/saatu, Clean/Blossom, Dolce&Gabbana/ l’imperatrice, Miss Dior/blooming bouquet, kortit/Lagerhuset, pieni kukkamaljakko/Habitat)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. Pia päivi 19.07.2017

  Moikka.ihana tuoksu postaus. Ite käytin opiskelu aikana eternity tuoksua nyt tuoksut vaihtelee. Hyvää nimpparia. ???????

  Vastaa
 2. Melina 19.07.2017

  Mistä noi söpöt kortit on? Etenkin se I love us oli ihana mikä sun instassa näky <3 ihanaa viikkoa teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.07.2017

   ne on lagerhusetista. 🙂 oon ostanut Tukholman matkoilta 🙂

   Vastaa
 3. minsku 19.07.2017

  Ihania tuoksuja ?
  D&G kuuluu omienkin lemppari tuoksujen joukkoon :).
  Yhden kysymyksen haluisin esittää, se ehkä on jopa postauksen mittainen jollet koe liian henkilökohtaiseksi ☺️.
  Olen ymmärtänyt ja ajatellut ainakin että teillä tytöt nukkuvat samassa huoneessa ja ennenkaikkea ihan hyvin teillä lapset nukkuu :)?
  Meillä on pian edessä sisarusten 3v ja 1v siirtäminen samaan huoneeseen. Ensin mietimme jos molemmat omiin huoneisiin, vaan päädyimme tekemään erikseen leikki- ja nukkuma huoneet. Joten haluaisin kysyä vinkkiä, mikäli teillä siis tytöt nukkuvat samassa huoneessa niin miten onnistuitte siinä ??
  Onnistuuko heidät laittaa yhtäaikaa nukkumaan, herättääkö toinen aina aamulla toisenkin herätessään, oletteko joutuneet miettimään tutin nostoja pitkin yötä vai jopa alkoivatko lapset nukku paremmin kun oli se kaveri siellä huoneessa?
  Kovin on asioita tämän tiimoilla itsellä jotka mietityttää mutta haluaisimme kovasti silti tämän nukkumis järjestelyn saada toimimaan meidän pienille 🙂
  Ihanaa kesän jatkoa ?☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.07.2017

   Moikka!!! 🙂
   Hei joo siis meillähän on leikkihuone ja ”nukkumishuone” ja tosiaan tarkoituksena on ollut siirtää tytöt samaan nukkumaan.. Kun muutettiin niin Mimosa meni leikkihuoneeseen kokoontaitettavaan matkasänkyyn+kunnon patja nukkumaan ekaksi yöksi ja nukkui tuolloin ensimmäistä kertaa 12h yössä heräämättä 😀 Nooh, sitten se jäi sinne ensimmäiseksi viikoksi, kun odotettiin että saadaan portti yläkertaan (joka osottautui haasteeksi, siihen ei saa kunnon porttia ellei poraa rappusiin isoja jälkiä :/).. Arvaa vaan onko tilanne vielä sama? 😀
   Me ollaan muutaman kerran yritetty siirtää neitejä samaan huoneeseen, mutta 10 illalla on kuulunut kikatusta ja lopulta toinen itkee kun toinen ei anna rauhaa nukahtaa 😀 Sitten meillä vielä Matilda herää aina tosi aikaisin ja Mimosa nukkuu vielä pari tuntia, niin vois hyvin olla että Mimosan rytmi kärsisi. Ollaan nyt päätetty, että yritetään seuraavan kerran joulun aikaan, jospa Mimosa olisi siihen mennessä oppinut kävelemään rappuset ja sen voisi siirtää murheitta lastensänkyyn.
   Meillä kyllä monien kavereiden lapset nukkuu samassa huoneessa ja se on mennyt hyvin. Yleensä ne on ovat tehneet niin, että nuorempi menee ensin nukkumaan ja vanhempi menee vasta sitten kun nuorempi nukkuu jo 🙂 Lapset myös kuulemma tottuu toistensa ääniin/itkuihin nopeasti, että ei enää yöllä herää jos toinen kiljuu vieressä 😀
   Meillä siis tilanne vielä täysin auki ja ei vaan olla jaksettu (vieläkään) siirtää tyttöjä samaan 😀
   Sori ettei musta ollut enempää apua <3 Tsemppiä jos ryhdytte projektiin 🙂

   Vastaa
   • Minsku 19.07.2017

    Joo tiedän niin tuon portti projektin ?Täällä ollut iha sama show. Voiha kerkeävät pienet jalat ?.
    Mutta kiitos paljon vastauksesta. Kyllä siitä oli apua. Nyt tiedän että jos ei ala onnistua niin ei ole ”väärin” luovuttaa ja kokeilla myöhemmin uudelleen ja jos se onnistuisi niin kiva kun kerroit ystäviesi käytännöistä nukuttaa lapset eri tahtiin. Kiitos tsempeistä, jospa huoneen vaihdolla saataisiin pienempi äitistä irti öiksi ja sen avulla kaikki paremmat unet ☺️

    Vastaa
 4. PIKKUMYY 19.07.2017

  Mitä noi hajuvedet maksavat ja löytyvät?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.07.2017

   Löytyy monista kaupoista ja verkkokaupoista.. mm. bangerhead, sokos, stockmann 🙂

   Vastaa
 5. Krista 19.07.2017

  Oon huono käyttämään hajuvesiä, mutta täytyisi varmaan käydä tuoksuttelemassa. 🙂 Ihana tuo lapun teksti!
  T: Krista
  http://vuorellakasvavapuu.blogspot.fi/2017/07/kiusaamisesta.html

  Vastaa
 6. T 19.07.2017

  Mulla myöskin päivittäisessä käytössä tuo D&G ja on ihan mun lemppari! Alunperin ystävälläni oli se ja ihastuin täysin, mutta en ensin raaskinut ostaa ”kalliin” hinnan vuoksi. Löysin ruotsalaisesta verkkokaupasta halvemmalla ja tilasin joskus viime syksynä. Pullosta on kulunut vasta vajaa kolmannes 😀 Ystäväni muutkin kaverit ovat ihastuneet ja ostaneet saman tuoksun.
  Ihanaa päivää <3

  Vastaa
 7. 2 19.07.2017

  Mulla tuoksut vaihtelee välillä, mutta ylivertainen suosikkini on lancomen-miracle, en vaan raaski aina sitä ostaa, ulkomailta saa samaa mutta ”feikkiä” ja on ihan saman tuoksuinen 🙂

  Vastaa
 8. Minna 19.07.2017

  Mun ehdoton tuoksusuosikki on Escadan Taj Sunset, oon aina ollut hulluna Escadaan (tai siitä asti kun aloin hajuvesiin tutustumaan). Täytyy käydä tuoksuttelemassa noita sun lemppareita jos joskus tulis inspis vaihtaa merkkiä. Tosin just laivalta ostin taas 100ml pullon tuota lemppariani ?

  Vastaa
 9. Jade 19.07.2017

  Ihanaa nimipäivää! <3
  Itelläni käytössä joululahjaksi saatu H&M:n Rasberry hajuvesi. En oo pahemmin perehtynyt hajuvesien käyttöön, mutta monesti oon kaupassa ihaillut ja tuoksutellut. Jos satun kulkemaan tuon tuoksun ohi kaupassa, pitää kyllä tuoksuttaa <3

  Vastaa
 10. Laura 20.07.2017

  Miss Dior mun lemppari myös ja oikeestaan kaikki mikä tuoksuu hyvältä 😀

  Vastaa
 11. Annu 20.07.2017

  Voi kun löytäisin hajuveden joka ei saa päätä kipeäksi. Osaatko vinkata mikä tuoksu sopii migreenistä kärsivälle? Rakastan tuoksuja, mutta usein päätä alkaa särkemään, eikö ole kiva maksaa 50-100e tuoksusta jota ei veikkaan käyttää.
  Täällä meillä päin (Pohjois-Pohjanmaalla) on useassa paikassa, lasten kerhoissa, kouluilla, tk:ssa, sairaalassa, jne. tuoksukielto ja se on kyllä ymmärrettävää, on paljon hajusteherkkiä ja monenlaisia oireita.

  Vastaa
 12. Jenni 21.07.2017

  Sun blogin kautta löysin tuon ihanan DG:n tuoksun aikanaan! Nyt hakusessa olisi joku uusi ihanuus vaihtelun vuoksi 😉 Versacen Bright Crystal on kyllä ikisuosikki ❤

  Vastaa