ihana eilinen ja kukkamekko

koti & sisustus, loma, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moi <3 Eilen oli ihana päivä.. Aamulla starttasin aikaisin liikkeelle ja ajelin ystäväni luokse Helsinkiin. Vein hänelle meidän vanhan telkkarin ja syötiin hitaasti aamupalaa + vaihdettiin kuulumisia. Päivällä säädettiin kotona, kun meillä kävi astianpesukoneen korjaaja, telkkariasentajat ja samalla valmisteltiin illan ruokaa. Saatiin ystäväperheemme kylään lapsien kera ja ilta menikin sitten siivillä. Syötiin kreikkalaishekisiä burgereita ja jälkkäriksi kaverini oli leiponut key lime pie:n.. TOIMI! 😀 Mun oli tarkoitus napsia ihania kuvia pitkin päivää, mutta en taaskaan muistanut/ehtinyt. Toisaalta kyllä tykkään siitä, että kännykän ja somen ei tartte olla ihan koko ajan läsnä. Tärkeintä on kuitenkin olla, eikä kuvailla. En muutenkaan koskaan ole tykännyt siitä ajatuksesta, että läheiseni näkisivät mut joka hetkessä kamera kädessä… Niin, että he joutusivat miettimään, että kuvaakohan se nyt blogiin ja mitäs kuvia sinne päätyy? Oon tehnyt erittäin selväksi, että hyväksytän kaikki kuvat mitkä on otettu toisen kodissa tai missä näkyy kaveri/kaverin lapsi. Luulen, että enemmänkin läheiseni miettivät miksei koskaan näe mua kamera kädessä.. 😀
Mulla on muuten uusi visio sisustuksen suhteen ja nyt oon saanut vimman siitä, että se pitää saada valmiiksi ennen elokuun puolta väliä. Tiedän nimittäin, että kun työt ja arki alkaa niin kiinnostus sisustamista kohtaan hiipuu ja kiire vie siinä kohtaa voiton. Nyt olisi siis hyvä sauma pistää kämppä vielä enemmän valmiimpaan suuntaan. Vai onkohan se meillä koskaan sitä? Tuskin. 😀 Sisustus on yksi lemppariasioistani ja tykkään pohtia, selailla ja etsiä sopivia ratkaisuja. Koti on 1. Kuvaan teille pian kotona ja avaan näitä visioita, niin voitte sitten kommentoida oonko kaheli vai menossa oikeaan suuntaan!
Nyt ihanaa viikonloppua! <3Sara
(kengät/converse, mekko/nakd/saatu, kello/furla/saatu/aveze, muotikellot)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. NNiina 21.07.2017

  Vau sun kukkamerkko on todella super kaunis! ?? Ja oot itseki kaunis! ?Sulla on ihania vaate asuste joka kerta! Mullakin on melkein sama juttu että kännykän, kamera ja some ei tarvii olla ihan koko ajan läsnä kun vieraita on kylässä tai ollaan niiden luona ja mun mielestä tärkeä on kuitenkin olla niiden kansaa silloin jos ne ovat tullut pitkä matka takana. ? Nää kuvat ovat nättijä susta ja Lilasta ?

  Vastaa
 2. Satu 21.07.2017

  Heipsuli! Olen pitkään lukenut sun blogia kommentoimatta kertaakaan. Nyt on pakko, koska olet niin kaunis, hyvinvoivan ja iloisen näköinen noissa kuvissasi, varsinkin viimeinen, oikein hehkut! 🙂 ja toi mekko on todella nätti! Ihanaa kesän jatkoa teidän perheelle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.07.2017

   Voi KIIITOS, ihana sinä 🙂 Kylläpä piristi viestisi! <3 Kaikkea hyvää ja aurinkoa kesään!!

   Vastaa