kuka olen ?

loma, me, pohdintaa

Moikka! <3 Jotenkin sitä aina kuvittelen kun kirjoitan tänne, että te olette siellä kuin ystäviä ja juttua tulee usein niin, että oletan teidän tietävän tiettyjä asioita. Näinhän ei tietenkään ole ja varmasti monet lukijoista käy satunnaisesti lukemassa, osa on vakkari lukijoita ja osa porukasta ihan uusia. Oli miten oli, kiitos kun olette, luette ja seuraatte. <3 En koskaan halua/aijo väkisin vääntää blogia ja tuottaa tätä vain siksi, että pitää tuottaa tai tehdä asioita sen takia, että saisin lisää lukijoita.. En halua kasvattaa väkisin, vaan omilla luonnollisilla ehdoilla. 🙂 En ole edelleenkään siirtynyt käyttämään ammattikuvaajaa, tekstissäni on kirjoitusvirheita (aivan liikaa tosin :(..) ja suurin osa kirjoituksista on sitä perus arkihöpinää, ilman mitää punaista lankaa. Näin se on kuitenkin mulle mieluisinta ja luonnollisinta tehdä, niinpä teen niin. Tässä perustietoja minusta ja siitä kuka olen 🙂 Aurinkoista viikonloppua! <3Sara
Nimi: Sara Helena Parikka
Ikä: 26 (1991)
Pituus: 169 (tätä kysytään yllättävän usein 😀)
Asuin paikka: Vaihdellut elämäni aikana Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa, Espoo
Perhe: Kaksi lasta Matilda 3v 4kk ja Mimosa 1v 7kk, mies, koira (chihuahua) ja iso perhe molempien puolella. Sisaruksia, vanhempia, lapsia jne jne. <3
Työ: Salkkarit 2007-2015, oma blogi 2014->, sisustusalan opinnot, sekalaiset näyttelijäntyöt
Some: blogi/ anna.fi/sara-parikka, IG/ instagram.com/saraparikka, youtube kanava. Mulla ei ole facea, snappia tai mitään muita kanavia. 🙂
Lempiruoka: lohipasta, ruokaisa salaatti, pizza
Lempijuoma: vesi
Harrastukset: Ennen uin paljon, nykyään vähemmän. Lähinnä lenkkeilen ja jumppaan kotosalla pilatesta.
Luonteenpiirteet: Kiltti, iloinen, sisukas ja tarkka.
Lempimusiikki: Younghearted
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. elisa 28.07.2017

  en ole ennen tainnut sun blogiin kommentoida, vaikka aloin lukemaan tätä blogia siitä lähtien kun venlan kanssa lopetitte yhteisen bloginne. Nyt oli kuitenkin ihan pakko kommentoida, että blogissasi on mielestäni AINA ollut ihan tosi hyvä ilmapiiri ja fiilis, ja vaikka yhteistöistä yms. muistaa, että teet tätä työksesi, erottuu mielestäni blogisi kaikista muista juuri tuon sinusta huokuvan aidon ja positiivisen kuvan takia. Aina kun sinulta on tullut uusi postaus tietää, ettei ole mahdollista, että päivä huononisi tekstin lukemisesta, päinvastoin ! <3
  Kiitos siis, että olet pysynyt omassa tyylissäsi, ja erottut positiivisesti joukosta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   voi apua.. onko mitään ihanampaa! <3 kiitos kauniista sanoistasi.. teit päivästäni todellakin paremman <3 kaikkea hyvää ja ihanaa kesää 🙂 kiitos kun kommentoit! :)<3

   Vastaa
 2. NNiina 28.07.2017

  ole hyvä Sara! (: Kiitos itsellesi kun pidät blogia ja instagram-tilillä niitä on todella iloa ja mukavaa lukea blogia ja seuraa instagram-tililläsi niistä tulee huokuvan aidon, iloinen ja positiivinen tunnelma. Ja sinun kaikista kuvasta tulee aina hymy huuleen ja Super hyvä fiilis että mä joka päivä odotan seuraava blogisi innolla. Mun sun blogissasi on mun top 1 listalla kun se on Super mahtava ja tosi hyvä ilmapiiri! Jos olisi huonompikin päivä niin sun blogisi lukeminen pelastaa sen!
  Kiitos! (:<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 KIIIIIITOS!!!
   te lukijat olette bloggaamisen suola! :)<3

   Vastaa
 3. kaisu 28.07.2017

  Mun mielestä just se tekee tästä sun blogista aidon, ettet käytä esimerkiksi ammattikuvaajaa. Ja myös ne muutamat kirjoitusvirheet <3 Luen sun blogia muutaman kerran viikossa, ja joka kerta on kiva huomata miten uskollisena pysyt sun omalle tyylille kaikissa postauksissa. Et esitä mitään etkä koskaan nosta itseäsi kenenkään yläpuolelle. Olet aito ihana itsesi <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   <3<3 Ihana kuulla, kiitos äärimmäisen paljon kauniista sanoistasi! :) ja tuo yläpuolelle asettaminen on itselleni todella tärkeää, koska en itse tykkää siitä yhtään, enkä voisi ikinä kuvitella olevani yhtään ketään parempi.. <3 Te lukijat olette <33

   Vastaa
 4. H 28.07.2017

  On ollut kiva seurata sun höpinöitä alusta asti. Tykkään sun blogista tosi paljon ja luen kaikki jutut. Kiva miten kuvauspaikat vaihtuu kun muutatte tasaisesti, heh! Oot just paras sellaisena kun oot ?♥️

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   hehehehe tuo on muuten totta, sinänsä hyvä homma nämä muutot 😉

   Vastaa
 5. Laura 29.07.2017

  Mukavaa viikonloppua sinne 🙂 meillä on festari viikonloppu 😀 lapsi mummon luona. Eilen oltiin jo yksi päivä ja tänään vielä jatkuu

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Oi miten mahtavaa, toivottavasti teillä oli huikea viikonloppu <3

   Vastaa
 6. Jade 29.07.2017

  Kaikki arkihöpöttelyt yms. joita tänne kirjottelet, tekee tästä blogista tosi mukavan ja kotosen tuntusen ja varsinkin, kun oot niin ystävällinen ihminen! <3

  Vastaa
 7. Sofia 29.07.2017

  Heippa!
  Arkihöpinöitäsi ja perheesi kuulumisia on mukava lukea ja blogisi huokuu lämmintä ja aitoa fiilistä❤

  Vastaa
 8. Matleena 29.07.2017

  Katselin tuossa siun youtube kanavasta uusimman videon, sen kesäsuunnitelma. Rupesi kiinnostamaan, kuinka moni näistä toteutunut? Meillä on kesä mennyt kyllä ihan ohi, kun on ollut niin kylmä ja paljon töitä. Onneksi ensi kesä ollaan kotona tammikuussa syntyvän pienen kanssa ja hänen isoveljensä kanssa ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Hei joo pitää tehdä video siitä mitkä toteutu! 🙂 Videot on vaan saaneet jäädä kun mun pitäis hommaa siihen touhuun parempi kamera jne 😀
   Voi miten ihanaaaaaa, onnea tuhannesti ja tsemppiä raskauteen, kylläpä teille on tulossa ihana ensi vuosi <3

   Vastaa