kirja..

design, koti & sisustus, loma, me

Moi! Ostin eilen itselleni kirjan (!!!!) ja meinaan kaiken lisäksi lukea sen. En ole koskaan ollut kova lukemaan ja sopivien kirjojen löytäminen on tuottanut hankaluuksia pienestä lähtien. Nuorena äitini etsi pitkään sopivaa kirjasarjaa, kunnes lopulta löytyi Sweet Valley High kirjasarja minkä luin jokaista osaa myöten. 😀 Aikuisiällä ja etenkin lasten saannin jälkeen lukeminen on tippunut aivan minimiin ja lähinnä tulee luettua lehtiä + blogeja. Oon jo muutaman viikon toivonut, että löytäisin mielekkään kirjan. Mikko lukee paljon kirjoja ja usein ennen nukkumaanmenoa.. Mulla tämä aika kuluu lähinnä puhelimella tai koneella. Silmät väsyy puhelimen valoon ja kännykkää tulee selailtua ihan turhaan + liian myöhään. Lukeminen väsyttää paremmin ja siitä on helpompi irtaantua kuin puhelimesta. Tässähän tuli jo monta syytä siihen miksi se lukeminen olisi parempi vaihtoehto iltasella. 😀 Käytiin eilen tyttöjen kanssa pikaisesti Prismassa ja päätin kurkata josko löytäisin jonkun kirja matkaan. Tämä näytti jo kannan perusteella (hehe, jep jep, hyvät kriteerit mulla) hyvältä ja takakannen lukemisen jälkeen olin jo vakuuttunut, että on potentiaalinen kirja kyseessä. 🙂
Eilen vietettiin päivää Haltialan kotieläintilalla tyttöjen&serkkutyttöjen kanssa ja tämän päivän/vkl suunnitelmat ovat vielä avoinna. 🙂 Aurinkoista viikonloppua! <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26 kommenttia

 1. Aida 29.07.2017

  Siis mulla on aivan sama kirjojen suhteen! Luen artikkeleita ja blogeja, ja sellaisia pohdiskelevia ja analyyttisiä telstejä/tietoa. Oon todennu myös, ettämun on vaikee löytää sellasta kirjaa mikä ois niin mielenkiintoinen että jaksan lukea sen loppuun. Mä oon siis kans ihan samanlainen, että jos kansi ja takateksti on _erittäin_ houkutteleva saatan napata kirjan ja lukea sen. Moni hyväkin kirja varmaan jäänyt lukematta kun oon jättänyt lukematta tylsän kannen takia. 😀 haluisin kuitenkin lukea enemmän ihan romaaneja ja novelleja. Se varmasti kuitenkin omalla tavallaan rikastuttaa ajatuksiakin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Ymmärrän todella hyvin mitä meinaat.. ihan samoja ajatuksia mulla 🙂 😀 Toivotaan että jatkossa kirjoja menis mulla vähän enemmän!

   Vastaa
 2. Anna 29.07.2017

  Katsoin tota ihan samaa kirjaa Stockalla vähän aikaa sitten ja meinasin ostaa! Olis kiva jos kirjan luettuasi tekisit vaikka sellasen pienen arvostelupostauksen siitä tai jotakin. Olis kiva kuulla oliko kirja hyvä ja että kannattaako hankkia/lukea! ?

  Vastaa
  • Heini 29.07.2017

   Samanlaista kommenttia olin tulossa kirjoittamaan! Mielipiteitä kyseisestä kirjasta olisi kiva saada! Vauva-arjessa toki ei hirveästi ylimääräistä aikaa ole mutta kaipaan sitä kirjan tuomaa rauhallista lukuhetkeä!

   Vastaa
   • Sara Parikka 31.07.2017

    Hei joo mä ehdottomasti teen arvion heti kun kirja on luettu <3 Ihania hetkiä vauvan kanssa sinne! 🙂

    Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Joo ehdottomasti voin kertoa mitä mieltä olin kirjasta 🙂 luen ensin ja palaan <3

   Vastaa
 3. Katja 29.07.2017

  Tästä on tainnut olla aiemminkin puhetta mutta suosittelen vielä Ina Westmanin Syliin- kirjaa. Uskon, että tykkäät. Ihanaa viikonloppua murmelit!

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Hei hyvä kun laitoit viestiä, paan heti ylös <3 ikävä! Terkkuja :)<3

   Vastaa
 4. Essimm 29.07.2017

  Sweet valley high oli mun suosikki kanssa! Mun lukeminen hiipui siihen, kun olin lukenut tyyliin​ kaiken nuortenosastolta ja kun aikuisten kirjojen joukosta oli vaikeampi löytää lukemista. Nykyään kesäisin koluan mökille lukemista romantiikkahyllystä. Harmittaa kyl kuinka vähän sitä jaksaa lukea muuten, olis kyl kiva jos omakin mies lukisi sängyssä, niin itellekin olis helpompaa. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   hehe, sweet valley high <3
   joo se on totta, mutta ihanaa kun lomalla ja kesällä on vähän enemmän aikaa! 🙂

   Vastaa
 5. Lotta 30.07.2017

  Moi! Ääk mä oon monta kertaa hiplaillut tota kirjaa, kerrothan kannattaako lukea! Jos muuten humoristiset kirjat iskee, kannattaa lukaista Eve Hietamiehen Yösyöttö (ja sen jatko-osat) !! Niin hyvä että nauratti ääneen 😀 kertoo yh isän vauva-arjesta niin ”suomalaistetusti” että alkaa melkein nolottaa!

  Vastaa
  • Jennas 30.07.2017

   Ajattelin suositella juuri samaa kirjaa! 🙂 Yösyöttö (ja kirjan huumori) kolahti minuunkin todella, kirjoitustyyli ja aihe veivät kyllä mukanaan. Pakko oli ostaa myös seuraava osa ”Tarhapäivä” luettavaksi 🙂

   Vastaa
   • Sara Parikka 31.07.2017

    Siis joo hei pakko lukea nämä, kun niin paljon kuullut hyvää 🙂 🙂 Kiitos!!!

    Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Hei mä oon kuullut noista tosi paljon hyvää 😀 pitää kyllä ottaa seuraavaksi listalle 🙂 kiitos muistutuksesta! <3
   Kerron heti kun oon lukenut että mitä mieltä olin 🙂 <3

   Vastaa
 6. Rina 30.07.2017

  Itse päätin tänä vuonna aloittaa taas kirjojen lukemisen. En ole sitten 1990-luvun lopun jälkeen lukenut kuin lehtiä, jotain käsityökirjoja ja tietysti nettiä. Koulu loppui kokonaan 1997. Kun ylen 101 kirja lista ilmestyi niin mietin kyllä aika pitään jaksanko lukea ja vasta tässä kuussa aloitin urakan. Luen tällä hetkellä 1923 ilmestynyttä kirjaa ja kirjoja riittää vielä ensi vuodellekkin asti.

  Vastaa
 7. Petra 30.07.2017

  Mulla kanssa olis ehdottaa sulle helppoa luettavaa. Katy Colinsin suht uusi kirjasarja Määränpää Thaimaa ja siitä ilmestyneet jatko-osat Määränpää Intia ja Määränpää Chile. Perustuu kirjailijan omaan kokemaansa ja herättää kovan kaukokaipuun ;). Ko. Kirjailija jätettiin alttarille ja myi omaisuutensa pois ja lähti repun kanssa maailmalle. Iso suositus :).

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Hei ihanaa, kiitos paljon vinkeistä.. kuulostaa aivan ihanalta <3

   Vastaa
 8. Ellu 30.07.2017

  Itse luen kyllä paljon. Aina on joku kirja menossa. Itsekin luen aina iltaisin ja joskus päivälläkin. Varsinkin jos on erityisen hyvä kirja niin ei malttaisi edes lähteä töihin kun haluaisi vain lukea. Se on ihan parasta!
  Hyvää hömppälukemista on Nora Robertsin kirjat 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Ihanaa että lukeminen kuuluu noin vahvasti sulla elämään <3

   Vastaa
 9. Saana 31.07.2017

  Sama juttu myös täällä. Hyvää kirjaa on vaikea löytää, mutta tuo vinkkaamasi kuulostaa kyllä hyvältä, täytyy tilata itsekin 😀 Olen seuraillut blogiasi pitkään täällä taustalla. Itselläni on 8kk ikäinen tyttö, joten lukeminen jäänyt todella vähälle. Olisi kiva kuulla löytyykö muita kirjoja joita suosittelet 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   Ihana kuulla, että olet seurannut <3 Joo, sama homma, ei ihan ole ollut aikaa lukemiselle.. tai on sitten tehnyt ennemmin muuta 😀 Kerron heti mitä mieltä olin kun olen lukenut 🙂 IHania päiviä sinne! <3

   Vastaa
 10. Julia 31.07.2017

  Juuri tuota kirjaa oon jo pari kertaa katsellut mutta en vielä ostanut, olis kiva jos kertoisit sitten luettuasi oliko hyvä! 🙂

  Vastaa
 11. Miia P. 31.07.2017

  Meillä menee niin, että mä luen sängyssä ennen nukkumaanmenoa kirjaa, ja mies on koneella:D mä vielä käännyn niin, että pää on jalkopäässä, ja mies silittelee mun jalkaa, rentouttavaa, suosittelen!:D oon aika huonouninen mutta lukeminen on kyllä hyvä unilääke. Luin lapsena paljon, nuorena se jäi, mutta nyt 5-6 vuoden aikana se on taas vahvasti kuulunut mun jokaiseen iltaan. Toi kirja vaikuttaa todella hyvältä, siis juurikin kannen perusteella! 🙂 mun lempikirjailijoita ovat Nora Roberts, Marian Keyes sekä Candace Bushnell(sinkkuelämää-sarjan kirjoittaja). Suosittelen näiden kolmen kirjoja toodella paljon! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2017

   Oi kuulostaa ihanalle <3
   Okei hei huippua, pitää tutustua 🙂
   Ihanaa viikkoa!!

   Vastaa