Pihlajasaaressa

lapset, loma, me, muoti, ootd

Heippa! Oltiin eilen koko päivä Pihlajasaaressa. Leikittiin, syötiin lounasta (niin hyvää lohikeittoa ja Pihlajasaaren legendaarisia munkkirinkilöitä) ja vietettiin aikaa yhdessä. Matkassa oli meidän perheen lisäksi molemmat siskot, siskon perhe ja äitini. Vitsit sitä kyllä nauttii näistä aurinkoisista päivistä sateen keskellä. Tänään suunnataan siskon perheen kanssa Tallinnaan ja juuri pakkaillaan kamppeita kasaan. Meillä on tarkoituksena mennä Tallinnan liepeille tutustumaan uuteen alueeseen joten tästä lisää myöhemmin. Kamera on ladattu ja lähtee taatusti mukaan. 🙂
Tuli muuten mieleen, että voisin vinkkailla teille mun tämän hetken suosikkiblogeista ja IG-tileistä. Yritän saada postauksen kasaan viimeistään huomiseksi. Nyt kohti satamaa. Voitte vaan kuvitella miten lapset ovat innoissaan, kun pääsevät ISOON LAIVAAN! Halaus! <3Sara
(aurinkolasit/rayban, kaulakoru/nakd/saatu, t-paita/hm, mekko/nakd/saatu, kengät/hm, takki/nakd/saatu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *