Tallinna

lapset, loma, me

Moikka! Ihanaa lauantaita <3 Me oltiin keskiviikkona siskoni perheen kanssa päiväristeilyllä Tallinnassa. Mentiin ja tultiin Megastar laivalla mikä on 2017 valmistunut ja oikein mukava laiva. Maksoi huikeat 16e per aikuinen ja lapset oli ilmaisia. 😀 Niin mahtavaa kun pääsee noin edullisesti ja aikaa maissa oli jopa 7h. Täydellistä! Ollaan kerran käyty uimassa kylpylässä, koska senkin ehtii hyvin tuossa ajassa. Tytöt leikki menomatkalla 10.30-12.30 niin paljon, että ne nukahti heti kun saavuttiin maihin ja lähdettiin kävelemään. Tytöt heräsi vasta ruokailun jälkeen, joten ehdittiin syödä täysin rauhassa. 🙂 Itseasiassa joka kerta kun ollaan käyty Tallinnassa, niin kuvio on mennyt juurikin näin. Toki sitten ollaan käyty uudestaan vielä kahvilla/syömässä, niin että tytöt ovat saaneet syödä.
Siskoni oli katsonut etukäteen raflan (aivan huippua) ja suunnattiin Telliskiven alueelle ja ravintolaan FHOONE (söin: salmon fillet with grilled avocado, hijiki-edamame salad, flying fish caviar and unagi sauce) , se oli todella hyvä ja edullinen. Suosittelen! Ruokailun jälkeen käytiin kaupoilla (ihania sisustusliikkeitä), käveltiin kaupungilla ja vietettiin aikaa aurinkoisessa Tallinnassa. Päivä meni tosi kivasti ja lapset jaksoi hyvin koko päivän. Paluumatka 19.30-21.30 meni samalla meiningillä ja tehtiin muutamat ostokset isosta taxfree myymälästä.
Tänään suuntaan kaverini mökille ja tuun vasta huomenna takaisin. Ihanan rento ja spessu viikonloppu tulossa. 😉 Postailen instaan varmaan jonkin verran stories videoita, niin sieltä voi seurailla. 🙂 Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! Onko teille Tallinnan päiväreissut tuttuja? Voin kyllä suositella ja lasten kanssa myös superhelppoja. Megastarilla oli kiva leikkipaikka ja lastenhoitohuoneet oli myös isoja ja siistejä. 🙂 Iso plussa! Halaus! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Aida 05.08.2017

  Juuri oltiin to-pe Tallinnassa. Yleensä tehään päiväreissuja juurikin, jos sinne lähdetään, mutta nyt varattiin sataman läheltä hotelli Markapoikien kautta. Tällä kertaa kierreltiin myös vähän eri paikkoja kuin yleensä, mm Kristiine kauppakeskus oli uusi tuttavuus. Nyt ei tullu hirveesti käytyä pikkuputiikeissa, vaikka ne yleensä onkin ihan lemppareita mm sisustus ym jutut. Kivoja pikkureissuja aina arjen keskelle nämä.
  Ja hei, aivan ihana toi sun asu! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2017

   Hei kuulostaa ihanalta 🙂 pitää itsekkin tehdä joskus noin!!
   Kiitos paljon <3 Ihanaa päivää!

   Vastaa
 2. Milla 05.08.2017

  Hei!
  Oli aivan pakko tulla kehumaan, kuinka upea asukokonaisuus sulla on! Ihan törkeen ihana! Mistä mahtaa noin kivat housut löytyä? ?
  Ps. Sun blogi saa aina niin hyvälle tuulelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2017

   Voi ihana kiiitos <3 Ne on NA-KD verkkokaupasta 🙂
   Ihana kuulla, jee! Kaikkea hyvää sinun viikkoosi <3

   Vastaa
 3. Jesu 05.08.2017

  Hei, en yleensä kysele yksityiselämästä vaan tyydyn siihen mitä kirjoitat, mutta nyt oon muutaman kerran jo miettinyt ku puhut paljon siskoistas ja ootte ilmeisesti läheisiä.. Osallistuuko veljesi paljon teidän puuhiin kun häntä ei juurikaan mainita?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2017

   Joo kyllä vietämme koko perheellä aikaa 🙂 ja veli lähes aina mukana! tietty siskon kanssa tulee paljon pyörittyä kun asutaan todella lähekkäin.. toisaaltaan taas pikkuvelin kanssa meillä on vain 1v3kk ikäeroa, niin tietty side on vaikka elämäntilanteet ovatkin erilaisia. <3

   Vastaa
 4. Sini 05.08.2017

  Ollaan mietitty että olis hauskaa lähtee muksujen kans laivalle, mut on mietityttäny sit nää jotka on lähteny sinne vaan juhlimaan. Oliko tolla päiväristeilyllä ihan rauhallista?
  Mistä sisustusliikkeestä noi kuvat on? Ihanan näköstä! ?

  Vastaa
  • Sini 05.08.2017

   Äh en siis tarkota että siinä juhlimisessa olis mitään pahaa! Muotoilimpa väärin. En vaan tykkäis lapsia viedä humalaisten ihmisten keskelle ja meidän tyttö on tosi herkkä. Ehkä ymmärrät mitä haen takaa.. ?

   Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2017

   Kyllä mä sanoisin että on ihan rauhallista.. varsinkin lastenpaikoissa ja niissä me lähinnä ollaan laivamatkat menty.. Oon muutamat kerrat reissannu myös kavereiden ja lasten kanssa arkena, silloin on tosi rauhallista.. voin siis suositella <3

   Vastaa
 5. Pia päivi 05.08.2017

  Moi. Ihania kuvia tallinnasta ja sun asu on myös tosi ihana. Oon käynyt aikoinaan paljon tallinan päiväristeylyillä. Kiva oli käydä siellä nyt en oo vähään aikaan käynyt mut pitäis varmaan mennä tallinnaan taasen. Ihanaa viikonloppua. ?.

  Vastaa
 6. Laura 05.08.2017

  Itse miettinyt päivä Tallinnassa, en ole ikinä käynyt siellä ja olisi kiva kokemus varmasti. Ehkä joku kerta mennään perheen kanssa 🙂

  Vastaa
 7. Suvi H 06.08.2017

  Kävin ite kanssaan heinäkuun vikakoodinlukija viikolla Tallinnassa, mentiin sinne Megastar laivalla ja tykkäsin siitä laivasta tosi paljon. Mentiin kanssa päiväristeilylle, halpaan hintaan. Tallinnassakin on tosi kiva käydä. Vanha kaupunki on ihana 🙂

  Vastaa
 8. Miia P. 06.08.2017

  Juuri oltiin kaks yötä siellä:) tulee käytyä ainakin kerran vuodessa. Kivan lyhyt matka päästä pois vähäks aikaa suomesta. Itse en pidä päiväreissuista,kun en kovinkaan pidä nimenomaan tästä laivamatkasta. Haluan aina päästä mahd.nopeasti perille ja ottaa rennosti paikanpäällä!:) Suosittelen Radison blu sky-hotellia,jos joskus meinaatte yöpyä maassa. Todella kaunis hotelli, hyvä palvelu. Eikä ole kalleimmasta päästä, mutta ei myöskään halvimmasta. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2017

   Hei ehdottomasti pitää ensi kerralla tehdä kuten te. 🙂 Kiitos paljon vinkeistä <3

   Vastaa
 9. Sanna 08.08.2017

  Tallinna on meille vielä varsin uusi tuttavuus, mahtaako sisustusliikkeitä löytyä mistä? Tai muistatko nimiä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2017

   hmm.. kannattaa varmaan googlailla, koska niitä on aika ympäriinsä 🙂 me käytiin Telliskiven alueella 🙂

   Vastaa
 10. Poika 11.08.2017

  Tosi ihanat vaatteet sulla noissa kuvissa! 🙂

  Vastaa