sunnuntaihöpinä

me, ootd

Moi! Viimeiset lomapäivät jää vähiin ja huomenna alkaa uusi arki. Oli pikkasen kuumottavaa, kun eilisen myrskyn päätteeksi meillä oli kuutisen tuntia sähköt pois. Mun äiti oli meillä illalla, mutta yöksi jäin kotiin tyttöjen kanssa yksin. Onneksi jääkaappi/pakastin ei ehtinyt alkaa sulamaan ja pesukoneet jatkoi sähkön palattua ohjelmiaan siitä mihin jäivät. 😀 Kohta Mikko kotiutuu polttariviikonlopulta ja illaksi on suunnitteilla vaan rentoa yhdessä oloa. Pitää merkata kaikki mahdollisen kimpsut ja kampsut päiväkotia varten, sekä tsekata viimeisetkin jutut kuntoon. Otan tänään myös hetken blogille ja vastaan kaikkien kommentteihin! Ensi viikolle heitänkin palloa myös sinne suuntaan 😉
Aurinkoista sunnuntaita! <3Sara


kengät / nike

shortsit / american apparel

collage / NA-KD + diy / saatu / na-kd verrkokauppaan toimii koodi Parikka20 millä saa -20% kaikesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Mimmi 13.08.2017

  Tsemppiä sinne uuden arjen opetteluun ? onneks lapset tottuu niin nopeeta muutoksiin ? täällä ei onneks eilen mennyt sähköt lainkaan ja aika pienellä myräkällä selvittiin, siellä suunnalla oli vissiin tullut myrsky vähän rajumpana ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2017

   Kiitos <3
   oi ihana kuulla, että te vältyitte myrskystä 🙂 Ihanaa loppuviikkoa!!

   Vastaa
 2. Jenna 13.08.2017

  Tsemppiä myös täältä arkeen!! Lapset on yleensä aina niin sosiaalisia ja aika moni tykkääkin päiväkodista…
  Maryam toivoisi jo että pääsisi myös päiväkotiin, täyttäähän se ens kuussa jo 3 v… neiti näki ensimmäisen kerran eilen myrskyn ja pelkäs tosi kovasti mutta heti kun myrsky loppui niin odotti innokkaana ikkunalla koska tulee uudestaan 😀
  Mä olin varautunu kynttilöihin jo mutta onneksi ei mennyt sähköt täälläpäin ainakaan:)

  Vastaa
 3. Maria 13.08.2017

  Ihana huulipuna! Mikä merkki?:)

  Vastaa
 4. kaisu 13.08.2017

  Ensi viikolla ainakin täällä suunnilla saadaan nauttia ihanasta kelistä, joten jos se vaikka helpottais arjen mukanaan tuomaa pientä stressiä 🙂 Yllättävän nopeasti oon ite tottunut arjen kuvioihin, ja kyllä niissäkin omat hyvät puolensa on. Mulle arjen alkaminen kesän jälkeen tarkoittaa myös pimeneneviä syysiltoja, joista nautin kovasti. Ihanaa alkavaa viikkoa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2017

   Kiitos ihanasta tsempistä <3
   Joo siis tuo syksy on muuten mielettömän hyvä pointti <3 niissä illoissa on vaan jotain taikaa, pian ne on taas täällä <3

   Vastaa
 5. ngu 14.08.2017

  Hei, jos sinua kiinostaa syvällinen ja aika rankka blogi, niin käy tsekkaamassa minun uusi blogi! 🙂 http://www.lily.fi/blogit/my-bad-luck

  Vastaa