viikonloppu

loma, me, pohdintaa

Heippa! Meidän viikonloppu oli mitä parhain ja sinänsä hauskaa, että se sattuikin olemaan juuri ennen töiden alkua. Kaikki tapahtumat tuli aika extempore ja voin kiistatta sanoa, että yksi kesän parhaista viikonlopuista on takana. Toivotaan tietty, että tämä elokuu pistää vielä parastaan säiden ja mukavien päivien osalta. ;D Alla on vähän kuvia ja koostetta siitä mikä teki viikonlopusta niin ainutkertaisen.
Nyt ihanaa uutta viikkoa! Alkaako monilla teistä arki tänään? Mä suuntaan juuri hiustenlaittoon (vietiin äsken tytöt päiväkotiin, nyyh. Onneksi ne jäi sinne kyllä iloisina) ja muutamien paperihommien tekoon. Siitä se taas lähtee liikkeelle! <3Sara
Perjantai: Mun sisko kysyi alkuviikosta, että jos hän voisi ottaa meidän tytöt perjantaina yökylään ja ne vasta innostuikin asiasta. Mikko lähti vkl ystävänsä polttareihin, joten mulle tämä tarkoitti täysin vapaata iltaa sekä yötä.. En ole kyllä varmaan kertaakaan ollut lasten tulon jälkeen yksin yötä kotona. 😀 Kysyin extempore kavereiltani keskiviikkona, josko he pääsisivät perjantaina ulos syömään ja meitähän oli lopulta kymmenkunta (!!!). Ennen ruokailua etkoilin äitini partsilla alkupalaa ja höpöttelin hänelle ilman huomion jakamista 😀 hehe, pikkuiset ovat hulluina Mummaan ja mä myös tietty. <3 Pizzan jälkeen istuskeltiin kavereiden kanssa puistossa ja olin kotona jo puolen yön jälkeen. Ehdin nukkua pitkät yöunet!

Lauantai: Hain tytöt aamulla ja suunnattiin kauppaan. Tultiin kotiin ja neidit meni jo 11 aikaa päiväunille. Siskoni kysyi josko lähdettäisiin heidän veneelle päikkäreiden jälkeen. <3 Käytiin jäätelöllä Suvisaaristossa ja nautittiin merellä. Iltapäivällä sää muuttui todella painostavaksi ja pystyi tuntemaan sen kuinka myrsky oli tulossa. Veneilyn jälkeen haettiin äiti meille, matkalla koukattiin Nepalilaista mukaan ja syötiin meidän terdellä. Pian alkoikin sitten sataa ja ukkostaa.. Ilta meni myrskyä katsellessa (tytöt pelkäsi hieman, mutta kävi yllättävän rauhallisesti nukkumaan) ja puoli kasin maissa meni sähköt. Päivä oli mitä tapahtumarikkain ja kivoin!

Sunnuntai: Lähdettiin aamusta moikkaamaan serkkutyttöjä, juotiin kahvia ja syötiin mustikkapiirakkaa. Meidän tytöillä on ihan saman ikäiset serkkutytöt mikä on valtavan ihana asia. Ne on sellainen nelikko, että oksat pois.. ja toki meille Mikon kanssa on ihan mahtavaa, että niin lähiperheessä on pari joka elää täysin samoja vaiheita läpi. Leikkien jälkeen käytiin kaupassa iltaa varten.. Mikko tuli kotiin ja lähdettiin käymään Lauttasaaressa kävelyllä, leikkipuistossa + herkuttelemassa. Tytöillä oli viimeinen lomapäivä ja sen kunniaksi oli kiva käydä iltajädeillä. Ilta menikin sitten rapuja syödessä, kun pidettiin kaksin mini rapujuhlat 😀 samalla katsottiin Beauty and The Beast jonka mä olin jo nähnyt ensi-illassa. Oli kova yritys päästä aikaisin nukkumaan, mutta jännitys vei voiton. Uusi arki… 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Maija 14.08.2017

  Oi olipa kiva postaus, tämmöset on ihan mun lemppariluettavaa! Olisi hauska, jos tekisit joskus ”Mitä syön päivässä” -postauksen, kun nykyään niitäkin näkee paljon. Mukavaa arjen alkua teille!

  Vastaa
 2. Laura 14.08.2017

  Tosi mukavaa luettavaa tämmöset perus minun päiväni postaukset! 🙂

  Vastaa
 3. NNiina 14.08.2017

  Miten ihana postaus taas kertaan! ?Teillä on ollut varmasti kiva viikonloppu. Sulla on niin kaunis iho miten hoidat siitä? Miten pidät sen kunnossa? Voitko sä tehdä joku blogi tai videoa, katoin sun instagram tilisi tännän huomasin tyttöjen reput ovat niin ihanat ??mistä ootte ostanut ne? Mukavaa arjen alkua teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2017

   Voisin postata ihonhoidosta joku päivä enemmän 🙂
   reput on skidi-lastenvaate kaupasta saadut, aivan ihanat kyllä <3
   Kiitos älyttömästi!

   Vastaa
 4. Ninni 14.08.2017

  Oliko tytöillä mennyt hyvin päikkärissä? 🙂 Meillä piti aloittaa tarha totuttelut kevään osalta tänään, mut kuume yllätti tuon taaperon eilen :/ Onneks oma työharjoittelu alkaa vasta maanantaina niin ehtii vielä. Tsemppiä syksyyn ja uusiin juttuihin teille! 🙂 Ps. Ois kiva saada jotain reseptiä pitkästä aikaa

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2017

   voih.. toivottavasti teidän pikkuinen voi jo paremmin <3
   KIIIITOS älyttömän paljon!!!!! 🙂
   hei joo reseptejä voisin nyt vilkkaammin postailla!!

   Vastaa
 5. Laura 14.08.2017

  Ihana viikonloppu takana teillä 🙂 tsemppiä arkeen ja työn tekoon ?

  Vastaa
 6. Miia P. 15.08.2017

  Tää on tosi kiva postaus!<3 näitä lisää 🙂

  Vastaa
 7. Sari 16.08.2017

  Ihanaa ohjelmaa. Meillä alkoi kans arki ja viime viikonloppu oli sen vuoksi niin haikea! Täällä oltu sama aika lasten kanssa kotona ja nyt tuo pienempikin on jo niin iso että aloitti hoidon, hurjaa! Miltä ensimmäiset työpäivät on tuntuneet? 🙂

  Vastaa