kuukauden kohokohta / Bette Box *

kauneus, me, muoti, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / Bette Box

Heippa! Tulin vinkkaamaan teille ihanasta Bette Boxista mikä piristää saajaa taatusti joka kuukausi. Kyseessä on paketti joka sisältää 4-6 kappaletta kauneustuotteita (osa matka-/näytekokoisia). Tuotteet on kasattu kokonaisuudeksi mistä löytyy trendikkäitä uutuuksia sekä klassikoita.
Huomasin, että Bette Boxin etusivulta pystyy selaamaan aikaisempia Boxeja ja tämä on mielestäni tosi kiva juttu. On kiva konkreettisesti nähdä millaisia Bette Boxit ovat olleet edellisinä kuukausina ja sitä kautta pystyy arvioimaan mitä tuleman pitää. Täältä pääset kurkkaamaan millaisia Boxit ovat olleet viime kuukausina. 🙂
Elokuun Bette Boxi piti sisällään käsivoidetta, Clean:ia (niiiin ihana), Heleinin kauneusravintolisää, yövoidetta, ripsentaivuttimet, suuvettä ja primeria. Erityisesti mua kiinnostaa testata Heleinin ravintolisää sekä primeria. Googlailin tuota Mannakadarin Primeria ja se lupaa todella pitkän pysyvyyden huuli- sekä silmämeikkiin. En malta odottaa, että pääsen testailemaan. Myös ripsentaivutin tuli kyllä tarpeeseen.. Se on nimittäin sellainen mitä ei tule uusittua kuin vain pakon edessä. 😀 Elokuun Boxi saa multa pisteitä 4/5 ja tämän perusteella voisin ottaa mieluusti Boxin kuukausittain vastaan. 🙂
Tykkään todella paljon tästä Boxi-ajatuksesta ja se toimii mulla paremmin, kuin esim kerran kuussa saapuva lehti. Lehden kanssa käy nimittäin helposti niin, että se jää lukematta, kun taas tuotteita on ihana testailla iltasella, tehdessä meikkiä, tms. Mulle kaikesta kauneudenhoidosta on tullut entistä enemmän luksusta lasten saannin jälkeen. Kun omaa aikaa on vähän, niin sitä arvostaa enemmän esim sitä millaista suihkusaippuaa käyttää.. 😀 Tai ainakin mua ilahduttaa tosi paljon uudet kivat tuotteet ja pieni luksushetki itselle.
Onko Bette Box teille tuttu? Koodilla: SARAPARIKKA saa täältä ensimmäisen boxin hintaan 14,90 € (norm. 18,90€/kk) . Etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Koskee myös lahjatilauksia (!!! tämä on muuten superhyvä lahjavinkki). Koodi on voimassa: 26.8.2017 asti. Saapi nähdä lähteekö multakin läheisiäni silmällä pitäen Boxi tilaukseen. 😉 Ihanaa ja leppoisaa maanantai päivää! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Taskuapinat 15.08.2017

  Moikka! Tää oli kiva juttu.
  Oon joskus lukenut tästä box jutusta, mutta oon aika skeptinen uusia juttui kohtaan. Kiva saada enemmän tietoa asiasta, harkintaan menee ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2017

   🙂 joo siis yllätyin ja ilahduin positiivisesti boxista!!!

   Vastaa
 2. St'rawberry 19.08.2017

  Mulla on ollut samat taivuttimet yläasteelta (nyt 26v). Pesen ne välillä ja vaihdan säännöllisesti sen muoviosan. Saa ostettua yksittäin kaupasta! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2017

   Okei, hei mahtavaa!! 🙂 mä onnistun aina hukkaamaan omani 😀

   Vastaa