ensimmäinen viikko

me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka <3! Mä luin eilen iltamyöhään teidän kommentteja tähän postaukseen. Siis niitä tuli niin huima määrä, että en olisi ikinä uskonut! Ajattelin, että ehkä muutama teistä vastaisi :). Sain tosi hyviä vinkkejä esim ruokien suhteen ja nautin siitä kun sain lukea teidän ajatuksia. Näitä lisää!! <3 KIITOS ihan älyttömän paljon.. Se on vähän hassua edes yrittää selittää tätä, mutta kun pääosin aina täällä postaan ja bloggaan itse, niin on ihan huippua välillä lukea ja kuulla mitä siellä ruudun toisella puolella ajatellaan.
Mulla on tosiaan ensimmäinen työviikko takana, vaikkakin aika kevennetty sellainen. Jännitystä on riittänyt, mutta hyvä startti kaikin puolin. Energiaa pulppuaa niin paljon ja kaikki on mennyt tähän asti paremmin kuin oltaisiin osattu toivoa. Tytöt jää innokkaina päiväkotiin ja päivät ovat olleet heillä mukavan lyhyitä sekä satunnaisia. Onneksemme jatkossakin pystytään pitämään neitejä aika paljon kotosalla. <3
Mä oon innoissani uusista työkuvioista ja myös siitä että aikaa bloggaamiselle jää yllättäen enemmän. Tuntuu, että kaikki loksahtaa paikalleen! Kello on soinut aamulla aikaisin, mutta olen pompannut hyvällä fiiliksellä ja ensi viikko näyttääkin jo astetta kiireisemmältä. Tästä on hyvä lähteä uuteen syyskauteen. Kohta puoliin nappaan tytöt autoon ja me suunnataan entisen naapurin perheen luokse kyläilemään. Illalla oli tarkoitus mennä Lintsille, mutta se jää nyt kyllä väliin sään takia. Viikonloppu on v a p a a ja meinataan viettää se perheen kesken. Halausten kera, hyvää viikonloppua! <3Sara
 


kengät / nike

mekko / NA-KD*

t-paita / zara

takki / zara

laukku / adidas*

arskat / specsavers*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Jade 18.08.2017

  Ihanaa viikonloppua! <3 Ja ihania kuvia! <3 🙂

  Vastaa
 2. Laura 18.08.2017

  Samoin hyvää viikonloppua 🙂 meillä lapsi menee mummon luo huomenna ja me mieheni kanssa mennään leffaan ja syömään, se on parasta kun saa välillä ottaa rennosti

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2017

   OI miten täydellinen viikonloppu teillä kun olette saaneet aikaa kaksin 🙂 <3

   Vastaa