pikaiset moikat!

me, muoti, ootd

Huomenta! <3 Täällä ollaan aikaisin ylhäällä. Meille tulee tänään ammattilaiset häärimään kylppäriin, kun siellä suoritetaan pesu ja pinnoitus. Kirjoittelen tästä pian lisää.. 🙂 Me lähdetään pian tieltä pois ja tullaan iltapäivästä takaisin. Tänään on tiedossa blogitöitä ja lounastreffit kaverin kanssa. Kasaan teille illaksi kattavaa postausta vartalon ihonhoidosta ja mm. raskausarpien & selluliitin apukeinosta.
Tämä asu oli mulla päällä maanantaina, kun lähdettiin iltasella Mikon vanhemmille. Tykkään super paljon näistä rennoista ja ihanan tuntuisista materiaaleista. Vähän kun olis kolarit ja huppari päällä. 🙂 Nyt kivaa päivää!! <3Sara

neule / NA-KD*

housut / Forever21

Kengät / Flatterd*

Kello / tämä / Cluse*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Melina 23.08.2017

  Minkäköhän niminen toi paita on, etin just nakd:n sivuilta? Aivan ihana!

  Vastaa
 2. S 24.08.2017

  Muakin kiinnostaa tuo paita, minkä niminen malli se mahtaa olla? Ja haluaisin myös kysyä siitä sun nahkarepusta, joka vilahti pari postausta sitten kuvissa, minkä kokoinen reppu on ja saisiko siitä kuvia käytössä? 🙂 Se on iiiihana mun mielestä ja haluaisin sen tilata itselleni, mutta jostain syystä pelkään että en osaa käyttää reppua 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.08.2017

   https://na-kd.com/en/balloon-sleeve-sweater-light-yellow tämä on paita 🙂 Sitä on kahdessa värissä 🙂 hei joo, kuvaan repun ens kerralla kun se on selässä! Stockalla on ainakin reppuja jos pääsee sinne kokeilemaan miltä se tuntuu selässä ja näkee konkreettisesti koon jne. 🙂 Tykkään kyllä sen passelista koosta! 🙂 ja hei tietty osaisit pitää reppua 😉

   Vastaa
 3. Anna 24.08.2017

  Saanko kysyä, onko tuo nykyinen hiusvärisi sun oma? On kyllä todella nätti ja sopii sulle hyvin! Latvoissa on ilmeisesti vaalennus? Itsellä meneillään oman värin kasvatus ja mietin mitä tälle latvalle tekisin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.08.2017

   Kiitos 🙂 Joo se on mun oma ja latvat kirkastettu 🙂 Tsemppiä kasvatusurakkaan <3

   Vastaa
 4. Laura 25.08.2017

  Aivan ihana neule! Syksyä kohden on ihana hamstrata niitä! <3

  Vastaa