Ihonhoitoa / raskausarvet *

kauneus, pohdintaa, yhteistyö

* kaupallinen yhteistyö / Swiss Clinic

Moi! <3 Muistatteko kun kirjoittelin teille Skin Renewal rullasta mikä on ollut monella tapaa edelläkävijä kotona hoidettavan ihon hoidossa. Olin todella iloinen kun kuulin, että samaa hoitoa on tarjolla myös vartalolle. Skin Resculpting Treatment käsittelee raskausarpia ja selluliittia. Hoitoa on tarkoitus käyttää isoille iho alueille, kuten: reidet, takapuoli, lantio, käsivarret ja vatsa. Mä oon päässyt yllättävän vähällä arpien suhteen, mutta pientä/haaleaa ”tiikerin raitaa” on tullut esim reisiin ja se on näkynyt nyt kesällä auringon paistaessa. Toisaalta ajattelen, että arvet ovat osa minua, eivätkä ne sinäänsä haittaa tai en niitä kummemmin stressaa silloin kun vedän uikkarin päälle. En voi kuitenkaan vättää, että viihtyisin bikinit päällä tai etten kokisin muutenkaan kaipaavani kiinteytystä ja hoitoa. Vatsa ja alakroppa todella nauttii jos niitä hoitaa, koska vaikka raskaudet ovat olleet kuormittavia, näitä ihoalueita olen silti hoitanut vähiten. Liian vähäinen vedenjuonti, liikunnan puute ja ravinto näkyy kropassa ja vaikka lähkökohtaisesti pyrin hoitamaan kroppaa sisältä päin (ravinto, liikunta, lepo, vesi) on mahtavaa, että sitä pystyy hellimään myös ulkoisesti.
Nyt olen ottanut asiakseni hoitaa vartaloani (erityisesti: vatsa, reidet, takapuoli) ja hoitoja olen toteuttanut nyt kuukauden ajan. On älytöntä miten jo muutaman hoitokerran jälkeen iho tuntuu ihan erilaiselta ja olo on kohentunut myös vaatteet päällä. En oikein ymmärrä miksi olen jättänyt nämä ruumiinosat niin vähälle huomiolla viime vuosina. Monesti sitä vaan hoitaa kasvoja ja sipaisee kädet&jalat vartalovoiteella. Varmaan yksi syy hoitamattomuuteen on ollut se, että en ole ajatellut siitä olevan mitään hyötyä, apua tai vaikutusta. Väärin luulin!!!
Skin Resculpting Treatment:iin kuuluu rulla ja seerumi. Skin Roller Body (isompi rulla kuin kasvoille tarkoitettu) mahdollistaa sen, että Cryogel Body Serumin vaikuttavat ainesosat pääsevät imeytymään kunnolla ihoon. Hoito vaikuttaa vuorokauden ymäpäri 24 ja itse olen suorittanut hoidon aina iltasella, niin että seerumi saa imeytyä rauhassa ja pieniä käsiä ei ole hieromassa ihoani. 😀 Meillä tytöt nimittäin rakastaa kaikkia voiteita ja he ovatkin aina innokkaasti auttamassa. Täten hemmottelen itseäni usein iltasella ja rauhassa :)! Toinen syy siihen miksi teen hoidon illalla on se, että seerumin ainesosa Corallina, vaikuttaa vähentäen rasvasolujen muodostumista sekä rasvanvarastoitumista nukkuessa, mutta samalla se myös kiihdyttää rasvanpolttoa aktiivisena päiväsaikana.
Hoito:

 1. Puhista ihon alue, minkä aiot hoitaa
 2. Rullaa Skin Roller Body:llä ihon aluetta muutaman minuutin ajan eri suuntiin (Voimakkuuden pystyy säätelemään itse. Mä aloitin hellästi)
 3. Levitä iholle Cryogel Body Serumia voimakkain pyörivin liikkeen, kunnes seerumi on täysin imeytynyt ihoon. Pian voit tuntea kuinka iholle tulee virkistynyt ja viileä vaikutus.
 4. Puhdista Skin Roller Body aina Sanitizing Sprayllä käytön jälkeen.

Simppeliä ja luksusta samaan aikaan :). Kaikista yllättynein olen siitä, kuinka hoito on antanut itsevarmuutta käyttää uimapukua ja olla pienemmissä vaatteissa. ”Tiikerin raidat” ovat haalistuneet huomattavasti, selluliittia ei muodostu ja olo on todella kimmoisa sekä freshi. Tykkään älyttömästi ja koen tämän hoidon paljon enemmän omaksi jutuksi kuin alussa ajattelin. Nyt teille toimii koodi: SARABODY20 jolla saa -20 euron alennuksen Skin Resculpting Treatmentista, hintaa hoitopaketille jää vain 79€. Täältä pääsee ostoksille ja kurkkaamaan tuotetta. Swiss Clinicillä on muuten myös älyttömän hyvät nettisivut (sivuston graafinen ilme on uudistunut ja se on aivan ihana, kannattaa tsekkaa) mistä löytää kattavasti infoa tuotteista. Tällä hetkellä myös kaikkiin yli 70 euron tilauksiin saa kaupanpäälle ilmaiseksi laadukkaan päivävoiteen (arvo 69e). Lahja lisätään tilauksiin automaattisesti kassalla. Tuo päivävoide löytyy myös multa ja se on kyllä aivan omaa luokkaansa. 🙂
Nyt aurinkoista iltaa! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Sofia 23.08.2017

  Moi! Kiva postaus! Ite oon taipuvainen raskausarpiin ja nyt kun odotan esikoista, mietin miten vatsanahan käy… ? kiva tietää, että asialle voi tehä jotain jos huono tuuri käy ? tietenkin sitä murehtii varmasti vasta muutaman vuoden päästä..

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.08.2017

   Joo siis nimenomaan voi 🙂 ja mulla oli ihan sama homma, että alkoi kiinnostamaan vasta hetken kuluttua vauvan saannista 🙂

   Vastaa
 2. Tikru97 23.08.2017

  En tykkää että sunkaltanen hyväkroppanen timmi ja lähes arveton nainen laitetaan mainostamaan tällaista. Itse synnyttänyt yhden lapsen ja kroppa täynnä arpia ja muhkuroita. Sellaiset keulakuvat olisivat paljon parempia kyseiselle tuotteelle.

  Vastaa
  • Ansku 24.08.2017

   Samaa mieltä. Valmiiksi sievä ja hyvä kroppa, sit sitä MUKAMAS parannetaan jollain ihmeaineilla. Tulos näyttää hyvältä koska hän näytti hyvältä (samalta?) ennen käsittelyäkin..

   Vastaa
   • Sara Parikka 24.08.2017

    niin.. en tosiaan ottanut ennen ja jälkeen kuvia, koska en ole oikein koskaan tuntenut oloani mukavaksi silloin jos pitää esitellä vatsaa, peppua tai intiimejä paikkoja ylipäätään.. Koin tuotteen todella hyödylliseksi ja kurjaa jos se aspekti jää uskomatta sen takia että olen hoikka. Onhan sitä ihan samanlaisia ongelmia kaiken kokoisilla..

    Vastaa
  • Sara Parikka 24.08.2017

   onpa ikävä kuulla, että aattelet näin.. Mullakin tosiaan kropassa arpia ja muhkuroita kuten kerroin ja olen saanut tuotteesta paljon itsevarmuutta. En tietenkään sit käyttäisi, saatikaan tekisi yhteistyötä jos en kokisi tuotetta hyväksi itselleni.. Mielestäni kaiken kokoisia ja näköisiä ihmisiä on hyvä näkyä.

   Vastaa
 3. Laura 23.08.2017

  Mulle ei tullut yhtään arpea raskauden aikana eikä sen jälkeenkään ? varmaan perinyt mun äidiltä se saanut 3 lasta ja ei yhtään arpea silläkään ollut

  Vastaa
 4. Meeri 24.08.2017

  Seeruemihin en ota kantaa kun en tunne kemikaaleja. Niitä voisin yksittäin jopa kuvitella käyttäväni esim vatsan ja rintojen alueelle raskausaikaan.
  Mä vaan mietin että mitä toi rulla todella tekee ihon alaiselle kudokselle, rikkooko sitä niinkuin kovat pilatesrullat ja pitkäaikaisessa käytössä siis vain enemmän arpea.. ? Ja mihin toi rullan käyttöteho perustuu… naamaani en tota ainakaan uskaltaisi kokeilla. Tuskin muutama kertaa nuorena tekee pahaa mutta että koko ikänsä rullaisi naamaansa kovalla rullalla, muussaa ihon alaista kudosta päivittäin… Tässä mun pohdintoja.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.08.2017

   Heippa! Ei tietenkään rullaa ole tarkoitus käyttää jatkuvasti. Kasvoilla on tarkoituksena tehdä viikon kuureissa ja antaa kasvojen ihon levätä vähintään sama aika välissä. Vartalolle olen tehnyt hieman pidempiä hoitojaksoja ja kuukauden aikana sainkin jo huomattavia tuloksia omassa olossa sekä kiinteydessä. 🙂
   Kiitos pohdinnasta!

   Vastaa
 5. Emma 24.08.2017

  Ei liity tähän postaukseen mutta katsoin instagramista sun storyssa pohdintaa siitä, että pitäiskö luovuttaa lapsen voimisteluharrastuksen kanssa lapsen mielipiteen perusteella. Tuli vaan mieleen oman valmennustaustani kautta että suosittelen kysymään valmentajalta! Ne näkee yleensä tilanteen eri kantilta ku sinä ja lapsi ja on seurannut lasta tunnilla. 🙂
  Itse antaisin toisen kerran vielä ja katsoisin miltä tuntuu mutta toisaalta kiva kuunnella lastakin ja jos kerran on joku toinen juttu joka sitä kiinnostais enemmän (tanssi) niin miksei sitten antais kokeilla myös sitä?!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.08.2017

   Hei totta, hyvä vinkki!! Siellä oli vaan joku 20 lasta, niin kestää varmasti hetken että lapset tulee ohjaajalle tutuiksi 😀 Saapi nähdä miten tehdään. Ja totta kai viedään sitten tanssiin tai johonkin muuhun harrastukseen mikä kiinnostaa. 🙂

   Vastaa
 6. Tellu 24.08.2017

  Jokaisella on omat ongelma kohtansa, ja on väärin väittää että joku kroppa tarvis enemmän hoitoa kun toinen! Ei mullakaan tullut juurikaan arpia raskaudesta koska vatsani tuntui kasvavan enemmän ”sisään” päin vaikka lapsi lähes 4kiloinen olikin.. Olen silti hoitanut ihoani ihan jatkoakin ajatellen. Joillekin ihmisille vain tulee enemmän iho-ongelmia kuin toisille.. Oli se sitten selluliitti, arvet tai epäpuhtaudet.. Noin yleisesti mun korvissa kuulostaa kateudelta jos alkaa tollasta kommenttia antamaan.. Musta oli hyvä postaus!! Kiitos! Olen mäkin yrittänyt kuumeisesti tiputtaa muutamaa kiloa ja moni kaverini joka kantaa yli 10 raskauden jälkeistä kiloa pitää mua turhamaisena.. Ei sen pitäisi ketään häiritä.. Ei se oo muilta pois eikä lisää <3<3<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.08.2017

   Kiitos ymmärryksestä <33 Mulla on muuten ihan sama juttu noiden kilojen kanssa.. Roikkui niin pitkään 2kg mukana, ja en viittinyt siitä sanoa, kun tuntui että ei kukaan ymmärtäisi. 😀 kuitenkin sen itse tuntee ja myös vaatteiden kanssa huomaa..
   Mutta hei kiitos paljon viestistä, ihanaa kun kirjoitit :)<3

   Vastaa
 7. kaisu 24.08.2017

  Kiva kun kerroit tästä tuotteesta, ja miten se on sulla toiminut 🙂 En ihan ymmärtänyt miksei hoikka ihminen voisi hyötyä tästä tuotteesta, tai saada itselleen hyvää oloa sen käytön jälkeen.. Jokainen näkee omassa kropassaan vikoja/puutteita vaikkei muut niitä näkisi, eikä kukaan toinen voi arvostella niitä asioita mitä kukin haluaa omassa kropassaan muuttaa. Esimerkiksi jollekkin se yhden kilon painonpudotus voi olla todella tärkeä juttu itsetunnon kannalta, vaikka se olisi jonkun muun mielestä pelkkää turhamaisuutta. Itse koitan tehdä just niitä asioita, mitkä nostaa omaa itsetuntoa kropan suhteen. Rentouttavaa loppuviikkoa <3

  Vastaa
  • Sofia 24.08.2017

   Pakko tähän vielä kommentoida, että meinasin itse kirjoittaa ihan samalla tavalla tuon toisen kommentin lisäksi. Ajattelen ihan samalla tavalla kuin Kaisu, jokaisella omat ongelmat ja selluliitti ja/tai raskausarvet ei kokoa ja ikää katso. Itsellä raskausarpia on aiheuttanut ihan perus kasvaminen teininä, kun tuli ’naisellisemmaksi’. Se on niin yksilöllistä. Ja ihan loogista ettet oo halunnut mitään ennen/jälkeen kuvia laittaa 🙂 teet tätä kuitenkin omilla ehdoilla ja siten miten tuntuu hyvältä 🙂 kiitos siitä! ?

   Vastaa
   • Ansku 25.08.2017

    Joo, saahan niitä käyttää ken haluaa. Pointti on se että mun mielestä se on vähän huijausta käyttää ennestäänkin silosääristä keulakuvana. Myydään sitä mielikuvaa että käsittelyn jälkeen on sileetä, mikä ei varmasti pidä paikkaansa jos lähtötilanne on yhtään muhkuraisempi…

    Vastaa
    • Sara Parikka 25.08.2017

     Niin mutta kyllähän mä olen kertonut ja kirjoittanut käyttäväni kasvonaamioita ja Swiss Clinicin kasvorullaa, vaikka mulla ei ole aknea, tai en kärsi finnialueista.. Mutta joo, ehkä me ajatellaan asiasta vain erilailla. 🙂 Harmi jos et pitänyt yhteistyöstä ulkonäköni vuoksi. Ihanaa viikonloppua!

     Vastaa
   • Sara Parikka 25.08.2017

    Kiitos äärettömän paljon ymmärryksestä <33 Ja joo hei mullakin on tullut juuri normi painonvaihteluista pieniä "raskausarpia".. en nyt sitten lähtenyt niitä tarkemmalla pieteetillä reidestä kuvaamaan 😀 Mutta hei ihanaa että ymmärrät ja Kiitos älyttömästi kun kirjoitit <3

    Vastaa
  • Sara Parikka 25.08.2017

   Kiitos <3 Olen kyllä samaa mieltä. Käytän ahkerasti myös kasvonaamioita ja ajoittain Swiss Clinicin kasvorullaa, vaikka en kärsi aknesta ja kasvojen iho on muutenkin hyvässä kunnossa.. Kuten postauksessa kerroin, niin en olisi ikinä uskonut miten paljon vartalon hoitaminen voi nostaa itsetuntoa ja kohentaa oloa myös vaatteet päällä 🙂 Sinäänsä hyvä löytö tämä minulle 🙂
   Hei ihanaa viikonloppua sinne myös, sinä ihana <3 🙂

   Vastaa
 8. Sanni 29.08.2017

  Hei Sara ja muut! Oon kyllä eri mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Päinvastoin on hienoa, että vihdoin tuodaan julki se fakta, että sellulliitti ja arvet on yhtälailla nuorten ja hoikkien ihmisten ongelma. Liian usein esim. muhkurat yhdistetään ylipainoon tai huonoihin elämäntapohin. Itse urheilevana ja hoikkana ihmisenä en jaksa enää edes ottaa sellulliittiäni puheeksi kun vastaus on aina ”ei sulla mitään sellulliittiä voi olla”. Kyllä voi ja on. En geeneilleni voi yhtään mitään.
  Joten Sara, todellakin ymmärrän tuskasi. Vaikka rannalla kukaan ei varmasti kiinnitä huomioonsa sun muhkuroihin tai tiikerinraitoihin niin on hienoa, että olet löytänyt tuotteen, joka kasvattaa itsetuntoasi.
  Mut ei sulla mitään selluliittiä voi olla kun oot niin hoikka ? Ugh. Ihmiset, ottakaa asioista selvää.
  Pitäisköhän itsekkin kokeilla kyseistä tuotetta ? Varmasti parempi vaihtoehto kun käydä solariumissa peittämässä muhkuroita ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   <3<3<3<3<3 juurikin naulan kantaan! Kiitos sinä ihana!
   mulla tosiaan tämä toi enemmän tuloksia ja hyvää oloa mitä olisin uskonut.. voin suositella ;)
   Ihanaa loppuviikkoa!<3

   Vastaa