TORSTAI randomit

me, ootd, pohdintaa

T  Tv-työt.. Normi työn lisäksi olin maanantaina Huomenta Suomen haastiksessa ja tänään illalla on kuvaukset, mistä näette varmasti palasen mun instasta. Telkusta tulee sitten myöhemmin syksyllä.. 🙂
O Oreo jäätelö.. Mmmmm, niin parasta. Huomasin kaupassa, että pakastimessa oli tarjolla myös jotain uutta Orea jäätelökakkua. Ehkä pakko testata!
R Rapeus.. Tykkään kaikesta rapeasta. Rapea kuori ja pehmeä sisus on se juttu! 😀 Mielummin paistan pizzaa pikkusen liian pitkään kuin liian vähän.
S Salatut Elämät.. ja ihan kun en olisi pois ollutkaan.. <3
T Tanssitunnit.. Selailin eilen iltamöyhään tanssitunteja, kun Matilda kertoi haluavansa tanssia. Käytiin voimistelu harjoituksissa, mutta hän ei yhtään innostunut. Kertoi autossa, että odotti koko ajan koska aletaan tanssimaan. 😀 Voipi olla että hypätään harrastusten maailmaan sitten vasta ensi vuonna, kun taidettiin missata tämä syksyn harrastusten alku.
A Aamut.. Tällä viikolla ei armoa anneta. Tänään ylös 05.30 ja huomenna sama homma. Meillä on edelleen yksi auto käytössä, joten mä hilpasen aamulla julkisilla liikkeelle. Sinänsä tykkään kyllä tosi paljon matkustaa julkisilla, kuunnella radiota ja juoda kahvia. Sellaista omaa aikaa mitä osaa arvostaa lasten saannin jälkeen. 🙂 Onneksi viikonloppuna voi venyttää aamuja.. Toki minit herää, mutta sitten voi siirtyä köllöttelemään sohvalle!
I iKaffe.. Mun kahvin juonti on tuplaantunut, kun löysin rakkauden iKaffesta. Aluksi en juurikaan pitänyt siitä, mutta sitten yhtäkkiä rakastuin sen makuun. Saapi nähdä meneekö tämä ohi jossain vaiheessa. 😀 Tänään nappasin ärrältä aamulla bussiin ISOn kahvin iKaffella mukaan. Ihanaa, että heiltä löytyy se vaihtoehto normi maidon ohella. 

housut / Zara

paita / NA-KD*

kengät / H&M

nauha kaulassa?

kello / tämä / Cluse*

*saatu

 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. petraeveliinas 24.08.2017

  Toi iKaffe on kanssa mun ehdoton suosikki ! <3 Mukavaa päivää sinne ja kiitos ihanasta blogista, olen seurannut alusta saakka 🙂

  Vastaa
 2. Jasmine 24.08.2017

  Sä olet aivan upea ja mielettömän inspiroiva ihminen, sun juttuja on niin kiva lukea ja sun postaukset pelastaa usein tylsemmänkin päivän! 🙂 Kiitos kovasti, jatka samaan malliin! OOt ihana 🙂

  Vastaa
 3. Laura 24.08.2017

  Hei Sara! Tosi kiva postaus! Tuli mieleen yksi postaustoive: olisi kiva nähdä koottuna muutaman päivän / viikon ajalta teidän perheen ruokalista. Nyt kun arki taas alkaa, niin tuppaa ideat loppumaam itseltä plus oon tykännyt tosi paljon sun aiemmin jakamista resepteistä. 🙂 Ihanaa syksyä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.08.2017

   hei joo, kiva idea, kiitos, mä toteutan <3
   Kiitos, sitä samaa sinne :)<3

   Vastaa
 4. Nelli 24.08.2017

  <3 Toivoisin postausta hyvinvoinnista, miten pidät huolta omasta kunnostasi ja miten pysyt energisenä, mitkä asiat on sulle tärkeitä oman hyvinvoinnin kannalta ja minkälaista liikuntaa harrastat 🙂 Tää olisi kiva jossain vaiheessa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.08.2017

   Hei joo, voin ehdottomasti postata aiheesta 🙂 Kiitos vinkistä <3

   Vastaa
 5. Finnishboy 24.08.2017

  Ootko koskaan ollu brunette? Tai ylipäätään minkä värisiä hiuksia oot pitäny? 🙂

  Vastaa
 6. Martta 24.08.2017

  Moi! Jos teillä vain suinkaan löytyy energiaa ja aikaa Matildan harrastukselle, niin suosittelen kokeilemaan! Uskon että Matilda saa ryhmästä kiinni vaikka ei ole ollutkaan ekoilla kerroilla☺️ mukavaa viikonloppua teille?!

  Vastaa
 7. Anile 25.08.2017

  Kahvin suurkuluttaja pitää ehdottomasti kokeilla tota ikaffea! Sun blogista keksin alkaa käyttää kauramaitoakin smoothiessa. Olen toki ollu tietoinen näistä ja käyttänytkin useasti, erityisruokavalioita kun löytyy lähipiiristä.En vaa oo tajunnu et normiruokaa syövä voi niitä myös kokeilla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.08.2017

   kandee.. 🙂 mulla kesti kyllä kauan, että rakastuin makuun 🙂
   Hei joo, mä olin tosi iloinen kun löysin kauramaidon smoothieen, muuten olisi tullut käytettyä todella paljon maitotuotteita päivän aikana, niin hyvä kun se vähän jakaantuu kauramaidon avulla 🙂 mutta eihän sillä nyt sinänsä varmaan väliä 🙂

   Vastaa
 8. Reetta 25.08.2017

  hei pakko kysästä mistä siun IG-storyssa ja tässä kuvassa: https://www.instagram.com/p/BYNoixVlsiv/?hl=fi&taken-by=saraparikka olevat kumpparit on peräisin? Ihan täydelliset, haluun samat ettei sukat kastu syksyllä!

  Vastaa
 9. Tirpustiira 25.08.2017

  Mulla olis auto käytössä ja voisin sillä kulkea töihin, mutta aina kun sen julkisten sijasta valitsen, harmittaa että päivässä ei sit oo hetkeekää aikaa vaan istua itekseen, kuunnella musiikkia ja selata nettiä 😀 lapsiperhearki <3 mun on pitänyt jo pitkään tota iKaffea testata, valitsen tosi usein mieluummin sen ei-eläinperäisen vaihtoehdon mut oon liian rakastunut kahviin Play maitokaakaolla etten oo aikoihin pystynyt ostaa kokeiluun mitään muuta 😀 mut ehkä nyt?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   toi on kyllä niin totta.. edes pieni hetki itselle tekee hyvää <3 🙂 Oi nami, hei mun täytyy testaa tota play maitokaakaota kahviin, en ole tullut ajatelleeksi 🙂 kiitti vinkistä <3

   Vastaa
 10. Alma 27.08.2017

  Heii! Ihanaa kun oot löytänyt kauramaidon! Se on niin hyvää! 🙂 Hei jos oot kiinnostunut muutenkin vegeruuasta niin suosittelen kattomaan Netflixistä sellaiset dokkarit kuin What the Health & Forks over Knives. Avaa vähän tota terveysnäkökulmaa, että miten kasvisruoka tekee hyvää ihmiselle!
  Ps. Toi asu on aivan ihana!

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Kiitos vinkistä <33
   ja kiiiiitos 🙂 hei ihanaa loppuviikkoa sinne!

   Vastaa