rauhallinen viikonloppu

me, pohdintaa

Huomenta <3 Huomaan kyllä, että nyt kun arki on astunut kehiin, niin illoilta ja viikonlopuilta toivoo ihan eri tavalla rauhoittumista ja yhdessä oloa. Mulla oli tarkoituksena koota teille tänään meidän viikosta/rytmeistä kertova postaus, mutta tämä ja ensi viikko eroaa kovasti toisistaan ja ajattelin, että kahden viikon summaaminen voisi toimia paremmin. Joten ensi viikonloppuna sitten! 😉 Alla mun vastauksia kysymyksiin mitkä kysyin teiltä täällä. Kiitos vielä jokaiselle joka vastasi, niitä oli ilo lukea! <3 Viime viikonloppuna käytiin Lintsin (Matilda oli ensimmäistä kertaa piirun verran yli 100cm ja pääsi moneen uuteen laitteeseen!!!;D) lisäksi Nuuksiossa iltapalalla ja alla olevat kuvat ovat sieltä. Tänään ollaan aamupäivä kotona / puistoilemassa ja iltapäivästä lähdetään katsomaan siskon pojan peliä ja sen päätteeksi porukalla syömään. Ihanaa viikonloppua! <3Sara
Mikä on lempivärisi? haalean vaaleanpunainen
Mikä on lempiruokasi? lohipasta
Korkkarit vai lenkkarit? lenkkarit!!!!!
Tykkäätkö sisustaa? Joo, piensisustus on erityisesti mieleeni..
Oletko jouluihminen? Joo, ehkä jo salaa vähän odotan että pääsen asettelemaan tunnelmallisia (joulu)valoja!
Uitko kesällä järvessä tai meressä (Suomessa)? Järvessä ja ai vitsit se oli ihanaa.. Mereen mua ei kyllä helposti saisi houkuteltua.. ehkä saunan yhteydessä 🙂
Mikä on lempi bändisi / lemppari musiikkia? Younghearted, Vesala.. suomalainen ylipäätään. Noin yleisesti ottaen mulla on tosi main street musamaku 🙂
Mitä harrastit pienenä, entä nykyään? Pienenä: koripallo, jalkapallo, telinevoimistelu, teatteri, kuoro.. Nykyään: lenkkeily, pilates, uinti
Iphone vai joku muu puhelin? Iphone.. ja apple. Mun pelastus!
Jäätelö, suklaa vai karkki? hmmm.. jäde tai suklaa.. Ehkäpä kuitenkin jäätelö, mutta oon tarkka valinnassa. 😉
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Pia_paivi 26.08.2017

  Moi. Vastaan nyt kysymyksiin kun jäi vastaamatta aiemmin. Lempiväri? Pinkki. Ruoka? Lasange. Korkkarit/lenkkarit? Lenkkarit/balleriinat arkeen. Korkaarit juhlaan. Sisustus? Oon pienestä asti tykännyt sisustaa. Jouluihminen? Oon syntynyt joulukuum alussa ja oon jouluihminen. Uinti? Möksällä järvessä muuten meressä. Musiikki? Kuuntelen radiosta paljon poppia. Harrastukset? Pienenä harrastin paljon barbiörikkejä. Nyt lukeminen.liikunta piirtäminen.sisustaminen.kokkailu/leivonta. Puhelin? Sony x. Ostoslistalla iphone.puhelin. Jäätelö/ karkki? Kesällä jäde muuten karkki. Ps. Ihania metsäkuvia. Kivaa viikonloppua. ?

  Vastaa
 2. Jade 26.08.2017

  Ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

  Vastaa
 3. Noppe 26.08.2017

  Ihania kuvia 🙂 <3 onko tuo tyttö sinun siskosi ? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   ei ole.. hän on vanha naapuri, hoitolapsi ja nykyään kaveri <33

   Vastaa
 4. Mari 26.08.2017

  Moikka!
  Minkä lenkin kävelitte nuuksiossa? Mikä sopii siis lapsille ilmeisesti,oliko teillä rattaat mukana? Notskipaikkakin näköjään oli tuolla reitillä. Kyselin vain kun lasten kanssa mennään ja varmaankin rattaat otettava matkaan☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Me ei kävelty mitään reittiä.. vaan ensimmäiselle notskipaikalle.. ehkä noin 800m parkkikselta 🙂 Ei otettu rattaita mukaan!
   Mutta siellä kyllä varmasti löytyy myös sellaisia reittejä että voi mennä pidemmälle rattailla 🙂

   Vastaa
 5. Katri 26.08.2017

  Ihania kuvia!! Kuvaatko ihan vaan puhelimella? ? Näin perjantaina iltapäivällä sinut ja tytöt Ompun leikkipaikalla ja tulin vaihtamaan pari sanaa oman tyttäreni kanssa, toivottavasti en tunkeillut 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Blogiin useimmiten kameralla 🙂 Hei jooo, ihana kun tulit moikkaamaan <33 olin ihan pöllähtänyt ja jotenkin jäässä kun oltiin juuri tultu siihen ja Matilda heti häippäs jonnekkin 😀 Mutta hei aina saa tulla moikkaamaan ja ens kerralla mäkin kyllä tunnistan sut 😉 ihanaa viikonloppua!!

   Vastaa
 6. kaisu 26.08.2017

  Ihanissa maisemissa olitte retkellä 🙂 Kiva nähdä miten viette usein minit metsään ja tutustumaan luontoon, nykyään se ei ole itsestäänselvyys vanhemmilla. Se on totta, että viikonloppuja arvostaa tällee arkena enemmän, ja muutenkin perheen yhdessäoloon panostaa erilailla. Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Joo ne kyllä tykkää metsäretkistä niin paljon ja itse olen viettänyt paljon pienenä aikaa metsässä niin toivon että meidän tytöt ei pelkäis tms vaan osaisi liikkua siellä 🙂
   Kyllä se on just näin! <3 ihanaa loppuviikkoa sinne myös, halaus! 🙂

   Vastaa
 7. Laura 27.08.2017

  Vau mitkä maisemat 🙂 itsellä oli eilen synttärit ja kaverit oli järjestänyt kivat juhlat, 27v täyteen ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Ou jeeeee, myöhästyneet onnittelut <333 ihanaa että sait juhlat! 🙂

   Vastaa
 8. Maatuska 27.08.2017

  Hei tiedätkö mikä olisi ihanaa?!! Postaus Pilatekseen liittyen! Miten harrastat sitä, mitä vaikutuksia olet huomannut ja ehkä joitain liikesarjoja vinkiksi? Olisin niiin kiitollinen. Olet ihanan linjakas ja siro, pilates on varmasti omiaan ylläpitämään tuollaista kroppaa (mullekin lisää sitä siroutta kiitos) 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   hei joo, voisin hyvin tehdä.. pitäis kyllä vielä enemmän ottaa lajia haltuun jotta uskaltaisin lähteä neuvomaan 😀 olen ihan alkutekijöissä ja todella kankea yksilö 😀
   Mutta hei kiiiiitos ihanista sanoistasi <3333

   Vastaa