uusi viikko

koti & sisustus, me, ootd, pohdintaa

Huomenta!<3 Mikko antoi mun nukkua molemmat viikonloppu aamut, joten nyt täällä ollaan hereillä ja hän saa puolestaan nukkua. Tämä viikko on todella rauhallinen ja se on kivaa vastapainoa viime viikon hulinalle. Tytöt ovat edelleen viihtyneet äärimmäisen hyvin päiväkodissa ja kyselee aina vapaapäivinä sinne. Juuri sanoin Mikolle viimeksi kun hain neidit, että en kyllä halua vaihtaa päiväkotia mistään hinnasta. On niin arvokasta, kun löytää lapsia (ja vanhempia) miellyttävän paikan. <3 Tällä viikolla neidit ovat kaksi vajaata päivää hoidossa, joten saapi nähdä tuleeko kavereita ja hoitajia ikävä. 🙂
Mä puolestani olen nauttinut töihin paluusta ihan älyttömän paljon. En olisi ikinä uskonut, että saan tällaisen kasan energiaa ja että tykkäisin tästä elämänvaiheesta näin paljon. Olin ajatellut, että kotona oleminen lasten kanssa on parasta (ja onhan se), mutta monen vuoden jälkeen on se kyllä myös ihan parasta palata takaisin töihin. 🙂 Toki tässä on se on puoli, että en tee täyttä (40h) viikkoa, joten aikaa lasten kanssa jää paljon töistä huolimatta. Silti olen yllättynyt siitä miten mukavalta tuntuu tehdä töitä, tavata työkavereita, käydä lounaalla ja tehdä ihan niitä tavallisia juttuja yksin/ työporukalla.
Joskus mietin (varsinkin silloin kun kuulen vauva/odotus uutisia) että jäänköhän vielä joskus kotiin, eli tuleeko perheeseemme lisää lapsia… Voisinkin kirjoittaa tästä aiheesta teille enemmän joku päivä. 🙂 Nyt toinen kahvikuppi ja sen jälkeen lähdetään tyttöjen kanssa viemään Lila aamulenkille. Hei tuli noista rappusista mieleen, että nappasin portin pois viime viikolla. Se heilahti paikaltaan, kun tytöt leikki ja en saanut sitä korjattua itse, joten nakkasin pois. Hyvin on mennyt, eikä Mimosaa edes kiinnosta rappuset. Ylös meno sujuu ja alas tuloa harjoitellaan. Vitsit, että portin lähtö freesasi koko eteisen ja rappusten näkymää!
Aurinkoa ja lämpöä uuteen viikkoon! <3Sara

neule / Lindex

leggarit / Adidas / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Anne 28.08.2017

  Hyvää viikkoa myös sulle? Haluaisin kysyä, että kauanko keskimäärin sulla menee aikaa blogin ylläpitämiseen. Esim. Kirjoitat postauksen niin teetkö sen heti loppuun vai jatkatka myöhemmin? ? Ehkä outo vähän kysymys..?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   hmmm.. mitähän siihen menee 😀 aika monta tuntia viikossa. Yhteen postaukseen ehkä kokonaisuudessaan 30min-2h. Yleensä otan kuvat ja muokkaan ne valmiiksi.. sitten kirjoitan tekstin julkaisun yhteydessä 🙂 eli aika spontaania toimintaa!

   Vastaa
 2. kaisu 28.08.2017

  Hyvät työkaverit on kyllä ihan mahtava juttu, ja hyvään työyhteisöön kuuluminen myös. Kun on vähän kaikenlaisia työyhteisöjä tullu nähtyä, niin osaan arvostaa sitä kun homma toimii ja työkavereilta saa paljon tukea. Kiva kuulla että joku nauttii arjesta ja sen eri osa-alueista, yleensä kuulee vaan miten tasaista puurtamista arki on 🙂 Mä kyllä uskon, että jos on onnekas ja saa tehdä työkseen sitä mistä pitää, arkikaan ei tunnu niin raskaalta. Itse kuulun tähän onnekkaiden joukkoon 🙂 Hyvää alkanutta viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Niin totta.. 🙂 Ihanasti kirjoitettu <3 ja vitsit miten kiva kuulla, että sullakin on onnellinen tilanne työporukan suhteen.. se on kultaakin kalliimpaa 🙂

   Vastaa
 3. Laura 28.08.2017

  Mukavaa viikkoa sinne ☺️ itselle myös tulee kiireinen viikko ? meidän herran synttäreiden järjestäminen. Viikonloppuna juhlitaan 2v täyteen, apua miten äkkiä ne kasvaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Ihanaaa!!! hei pikku minille niin paljon onnea <33333 ihania synttäreitä!

   Vastaa
 4. Essimm 29.08.2017

  Mä just katsoin salkkareiden tubevideoita, niin niistä välittyy teidän työporukan hyvä henki. Eli varmasti oli kiva ja helppo palata. Possea myös odotellessa! ?
  Hei olis myös kiva kuulla, et kuuletteko usein uteluita poikavauva toiveista! Monella tuntuu olevan ajatus et perhe on valmis, kun on kumpaakin sukupuolta. Toki kyllä omiin haaveisiin kuuluu tyttö(jä) ja poik(i)a. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   niistä kyllä hyvin välittyy se tunnelma 😀 😀
   Joo voisin postata aiheesta jossain vaiheessa 🙂 kiitos vinkistä! <3

   Vastaa
 5. Riikkahannela 30.08.2017

  voi, mä niin odotan ja toivon että voin todeta samaa viikon päästä. 🙂 Mulla nimittäin alkaa myös työt ensi maanantaina. Hui! Oon ollut sieltä nyt pois vuoden ja 4kk. Oon kyllä innoissani ja uskon et arki lähtee hyvin rullaamaan, mutta onhan tää jännää. Ja tosiaan toivottavasti on yhtä hyvät fiilikset kun sulla 🙂 Myöskin tasasin väliajoin mietin saankohan jäädä joskus vielä uudelleen kotiin 😉 toivottavasti <3 Siitä ehdottomasti postausta ootellaan 🙂 Kivaa loppuviikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Vitsit… toivotaan <3 🙂 kyllä mä luulen 😉 siinä on NIIN paljon myös hyviä puolia, vaikka aluksi stressaa lapsia ja kaikkea käytäntöä, mutta kyllä se siitä lähtee rullaamaan.. kaikkea hyvää sinne <3 🙂

   Vastaa
 6. Minis 01.09.2017

  Mistä nuo leggarit on saatu? Ihanat.

  Vastaa