syksyn lemppari kengät / kolme asua / Timberland*

me, muoti, ootd, pohdintaa, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö Timberland

Moikka! Olen käyttänyt näitä Timberlandin kenkiä nyt lähes kaksi viikkoa ja tykkään älyttömän paljon. Kuten alta näkyy, niin olen yhdistänyt kengät moneen eri tyyliin ja mielestäni ne sopii yhteen lähestulkoon kaiken kanssa. Kenkien päällinen on valmistettu erittäin kevyestä neuloksesta ja tuntuu kuin kengän sijaan olisi jalassa todella mielyttävä sekä tukeva sukka. 😀 Kengässä on tuplanauhoitus (100% kierrätetyt polyesterinauhat) sekä kuminen kantapään tuki. Yksi suurin ominaisuus kengässä on mielestäni kengän sisällä oleva pohjallinen. Antibakteerinen ja hengittävä EVA pohjallinen torjuu epämiellyttäviä hajuja sekä kahdesta eri tiheydestä valmistettu EVA välipohja tukee ja vakauttaa kantapään sekä tukee jalan holvikaarta. Lisäksi kuminen ulkopohja pitää ja tukee kantapäätä. Jos ajattelen kengän tuntumaa ja tekniikkaa, on pakko sanoa että en ole koskaan pitänyt vastaavan tuntuista kenkää jalassa. Äärettömän miellyttävä!
Olen käyttänyt kenkiä lähes joka päivä ja alla näkyy kolme toisistaan täysin erilaista asu kokonaisuutta. Tässä kooste ja alhaalla vielä tarkemmin selitettynä. 🙂

Olen lenkkarityttö henkeen ja vereen, enkä ole käyttänyt korkkareita moneen vuoteen. Olen siis kolunnut monet lenkkari läpi ja itseasiassa vaihtuvuutta kengissä on ollut yllättävän usein. Lenkkareiden kuluvuus on toki ollut omaa luokkaa nyt viime vuodet, kun olen painanut rattaiden ja lasten kera ympäri leikkipuistoja ja milloin missäkin. Aina on yhtä ihana fiilis, kun saa uudet lenkkarit! Tässä tapauksessa uusien kenkien saanti oli entistä ihanampaa, siellä kengän tuntuma jalassa oli jotain mihin en ole tottunut. Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa nämä lenkkarit (hinta.109€) myymälässä, niin ymmärrätte mitä meinaan. 🙂 Timberlandia löytää Aleksi 13/Lippulaivamymälä ja juuri (25.08) Timberland avasi uuden myymälän Forumiin.
Nyt nappaan kahvin ja smoothien mukaan, lenkkarit jalkaan ja töihin. Tytöt jää Mikon kanssa viettämään vapaa päivää. Aurinkoista keskiviikkoa! <3Sara

SPORTTINEN

Tykkään käyttää sportti vaatteita arkena ja tuntuu, että ne antaa mulle energiaa. Urheiluvaatteissa on helppo olla ja liikkuvuus on hyvä. Sanomattakin selvää, että lenkkarit sopii urheiluvaatteiden kanssa mainiosti.MEKKO

Haluaisin käyttää mekkoja arjessani enemmän, mutta usein tuntuu että ne on epäkäytännöllisiä ja jotenkin turhan juhlavia. Tänä kesänä löysin mekkojen yhdistämisen lenkkareihin ja sen jälkeen on tullut useammin laitettua mekko päälle. 🙂 Lenkkarit tuo rentoutta ja rikkoo ihanasti tyyliä. Tykkään jos tyyli sekoittuu, eikä ole uskollinen vain yhdelle jutulle. Tässäkin asussa ballerinat olisi niin ”perus” valinta. vaikkakin esim juhliin tietty sopivammat. 🙂FARKUT / ARKIASU

Arkena lenkkarit päätyy päälle joka päivä ja nämä musta/valkoiset Timberlandit sopii itseasiassa kaikkien farkkujen kanssa mainiosti.ensimmäinen / toppi & takki * / adidas, shortsit / Nike

toinen / mekko * / na-kd

kolmas / paita & housut * / na-kd

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Emmi 30.08.2017

  Onpas kivat farkut! Mistä olet ostanut :)?

  Vastaa
 2. NNiina 30.08.2017

  Noi Timberlandin kengät näyttää super kiva ja varmasti on hyvät jalassa! ? Mistä sun urheilutakki on ostanut sen? Kun se kiva näköinen

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   Ne on aivan ihanat jalassa 🙂
   Se on adidaksen 🙂 taitaa olla muutaman vuoden vanha 🙂

   Vastaa
 3. Juulia 31.08.2017

  Ihana mekko! Mistä se on ostettu 🙂

  Vastaa