hyvinvointi

me, muoti, ootd, pohdintaa

Huomenta! <3 Aina uuden viikon alkaessa korostuu rutiinit ja hyvinvointi. Helposti viikonloppuna tulee herkuteltua ja arkena taas syötyä maltillisemmin. Ruuan merkitys on itseasiassa aika suuri arjessani. Mun on pakko syödä säännöllisesti, jotta maha ei tule kipeäksi ja samalla taas en halua syödä raskaasti kesken työpäivän. Lämpimän ruuan syön usein vasta kotona ja lounaaksi nautin salaattia, smoothien tms. Oon muutaman kerran tehnyt sen virheen töissä, että oon syönyt lounaalla todella tukevasti ja ei vitsit miten väsynyt olo siitä tulee.. 😀 Tarvisi päikkärit heti perään!
Meillä on tänään koko perheen vapaapäivä ja suunnataan kaupoille etsimään syyskamppeita. Unohdettiin myös eilen puolet tavaroistamme Mikon vanhemmille (käytiin siellä aamupalalla) joten noudetaan ne samalla. 😀 Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille! <3Sara
Kokosin alle mun hyvinvointiin liittyviä asioita ja mulle tärkeitä pointteja kiireen keskellä:
Vesi Mulla on lähes aina vesipullo mukana. Pyrin juomaan vettä paljon ja huomaan heti jos sen suhteen on vajausta. Parasta olisi, että ei kerkeisi tulla jano ja kroppa pysyisi nesteytettynä koko ajan. 🙂
Uni Tarvitsen unta 8h yössä.. Nauttisin jos nukkuisin 9-10h, mutta se veisi usein liikaa aikaa alkuillasta. Kuudella tunnilla jaksan muutaman päivän, mutta pidemmän päälle pidän huolen siitä, että saan riittävästi unta. Nyt kun arki on alkanut olen mennyt monena iltana sänkyyn jo 21.30 maissa ja aloittanut rauhoittumisen lukemalla.
Ulkoilu Raitis sää auttaa todella paljon palautumisessa ja nautin siitä, kun pääsen ulkoilemaan Lilan kanssa. Monesti puhun samalla äitini/siskoni kanssa puhelimessa, kuunteleen podcastiä tai musiikkia.
Lämmin suihku Tämä on mun takuu varma rauhoittumisrituaali. Tykkään saunoa, mutta sitä ei aina jaksa laittaa päälle. Ihanaa on ottaa 5min lämmin suiku ja painua sen jälkeen puhtaana nukkumaan. Lämmin suihku on hemmottelua ja tykkään satsata ihanan tuoksuisiin suihkushampoisiin.
Aamu smoothie ja säännöllisyys Arkena juon lähes poikkeuksetta aamupalaksi smoothien. Lisään siihen Puhdistamon Hera jauhetta, joten se pitää nälkää yllättävän hyvin lounaaseen saakka. 🙂 Tykkään siitä raikkaasta olosta minkä smoothie antaa aamulla. Pidän myös siitä huolen, että ruokailen säännöllisesti ja jos tulee pitkä tauko, niin syön välipaloja. Mulla kroppa kertoo tosi nopeasti jos olen syönyt liian vähän tai huonosti.
Lämpimät vaatteet Aamulla alkaa olla jo tosi kylmä ja en halua hytistä koko matkaa töihin. Päivä alkaa kummasti paremmin, kun on säähän sopivat lämpimät vaatteet päällä. Tänään olisikin tarkoitus shoppailla uusi pipo syksyä ajatellen. 🙂
Musiikki ja työmatkat Tykkään kuunnella musiikkia ja monesti työmatkat popitan suosikkibiisejäni täysillä. 😀 Työmatkat ovat omaa aikaani ja usein sillä välillä saan käytyä omat ajatukset läpi.
Hiki Vaikka käyn usein lenkillä, kävelyllä ja teen pilates harhoituksia, niin hiki mulle ei usein tule.. ja siis tarkoitan kunnon hikeä.. Oon ottanut itselle mission saada kunnon hien pintaan ainakin 3 kertaa viikossa. Nyt loppuu mukavuusalueella liikkuminen 😀 Uskon, että se tekee mulle hyvää ja palauttaa hyvin arjen keskellä! Liikunnasta saa parhaimmillaan niin paljon voimaa.. Vaikka tärkein pointti mulle on, että en ota siitä mitään paineita. 🙂
Lapset Mikään ei tietysti pidä mun hyvinvoinnista niin hyvää huolta kun meidän tytöt. Pikkuiset neidit joiden hyvinvointi on mulle kaikki kaikessa. Kun heillä on hymy naamalla, niin munkin on helppo hymyillä. Lapset antavat energiaa ja haluan viettää heidän kanssa mahdollisimman paljon aikaa.. Tykkään käydä arkena metsässä, kävelyllä ja askarrella.. Sellainen puuha on parasta missä ei tule ajateltua yhtään mitään.. <3
Mitkä asiat vaikuttaa teidän hyvinvointiin? <3


housut / Zara

kengät / NA-KD*

paita / urban outfitters

takki / NA-KD*

laukku / Louis Vuitton

aurinkolasit / Rayban

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Enminkemmi 04.09.2017

  Voisitko tehdä postauksen sinun uusista syksy hankinnoista ja miten pukeudut syksyllä? Itse olen hurahtanut pipoihin ja niitä on pakko saada monta lisää vaikka niitä on jo.Neuleet ja gollegepaidat kuuluvat myös syksyyni.Pitäisi ostaa jotkut kivat saapikkaat.Blogiasi on kivaa lukea.Mistä yleensä ostat omat vaatteesi?Ihanaa viikon jatkoa teidän perheelle ja syksyn alkua myös

  Vastaa
 2. Mimmu 04.09.2017

  Tosi kiva postaus! 🙂 Jännä miten erilaisia ihmiskehot onkaan, mulla on arkisin päivän ainut lämmin ateria jo siinä klo 12 kieppeillä (herään aina kuudelta) ja illalla pärjään pienemmällä aterialla, esim. munakas, salaatti, pari leipää tms. Joskus kokeilin vaihtaa niin, että söin tosi kevyen lounaan ja se ei toiminut mulla ollenkaan, hirveä nälkä oli jo parin tunnin päästä 😀 mutta tärkeintä on löytää se paras ruokailurytmi omalle keholle 🙂 muuten aika samoja hyvinvointijuttuja kun sulla, liikunta, ulkoilu, avopuolison ja ystävien kanssa vietetty aika, hyvä ravinto (satunnaisia herkkuja unohtamatta ;)) jne. 🙂

  Vastaa
 3. kaisu 04.09.2017

  Moi 🙂 Oman hyvinvointi koostuu omasta ajasta, unesta, liikunnasta ja jännittävistä kokemuksista. Osaa näistä tarvitsen päivittäin, ja osaa silloin tällöin. Kaikki kuitenkin yhtä tärkeitä, ja olenkin oppinut pitämään huolta siitä, että nämä myös toteutuvat. Rakkaat ihmiset ympärillä auttavat myös jaksamaan <3

  Vastaa
 4. NNiina 04.09.2017

  Olipa tosi kiva postaus! 🙂 toi sun paitasi on tosi nätti! (: <3 Mun hyvinvointi koostuu hyvästä unesta, liikunnasta koiran kanssa tai yksin, musiikki kuunteleminen, omasta ajasta, puhdasta ruoasta / aamupalasta ja tietysti perhe.

  Vastaa
 5. Pia-päivi 04.09.2017

  Moi. Ihana nahkatakki. ?. Omasta ajasta ja ystävien ja perheen tapaamista on mun mielestä siistiä. Tykkään laittaa ja hoitaa itseäni on ihan luxusta kun vaan ehtii ja viittii. Postaus oli myös ihana. ?. Hyvää viikon jatkoo teille. ?.

  Vastaa
 6. Laura 04.09.2017

  Uni on mulle tärkeä, syöminen, liikunta, perhe, ystävät.

  Vastaa
 7. Taskuapinat 05.09.2017

  Moikka!
  Mun hyvonvointiin vaikuttaa eniten varmaan uni. Oon kärttynen ja kärsin pääkivusta jos en nuku tarpeeksi.
  Toinen on ruoka, säännöllinen terveellinen ruokailu. Ja lisäksi fitline tuotteet. Kerroinkin joskus ”dietistä” minkä aloitin toukokuussa, nyt kuuri loppui ja tästä ruokailusta tuli elämäntapa, ja huomaan kuinka keho kaipaa ravintoaineita jota kuurilla käytin, ehkä normaalisti en saisikaan tarpeeksi ravintoa.
  Ja sit tietenkin musiikki, arjessa on niin vähän omaa aikaa, varsinkin kun työpaikka näkyy ikkunasta ? välillä sanon lapsille että ”äiti pistää nyt kuulokkert päähän, tehkää re omia juttuja” lapset leikkii tyytyväisenä ja minä makaan rentoutumassa sohvalla kuulokkeet päässä.
  P.s. loin instaan wellness_by_milla sivun, liity seuraamaan, julkasen sinne hyvinvointi juttuja ❤
  Ihanaa syksyistä viikkoa ?

  Vastaa
 8. Zzz 05.09.2017

  Saatte kaikki netti ostoksista rahaa takaisin ja 10 euron liittymispalkkion tästä:https://www.bonusway.fi/?r=4784118
  🙂

  Vastaa
 9. Sini 06.09.2017

  Mun hyvinvointiin kuuluu oma aika, liikunta, ulkoilu, hyvät unet, puolison kanssa halailu ja perheen yhteinen aika <3
  Toki myös se ruokailu, jos osaisin syödä kevyesti ja erittäin säännöllisesti, mut se tuntuu tällähetkellä olevan vähän kiven alla.. :'D sitä täytys tsempata.
  Ja, täytys yrittää muistaa ottaa välillä vähän iisimmin. Asutaan pienellä paikkakunnalla, ja kuljetaan suurin osa matkoista kävellen. Joskus tulee sitten touhotettua liian pitkiä matkoja ja väsähän aivan täysin.
  Pitäisi löytää se kultanen keskitie ja muistaa omat rajat, myös siinä syömisessä, heh.
  Ihanaa syksyä teille! Mun lemppari vuodenaika <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Kuulostaa ihanan aktiiviselta arjelta 🙂
   Kiitos samoin, syksyssä on kyllä taikaa <3

   Vastaa