viikko paketissa

me, muoti, ootd

Heippa! Tulin juuri töistä keskustaan ja käyn muutamilla asioilla, jonka jälkeen haen tytöt kotiin. Päästään porukalla viikonlopun viettoon ja tiedossa on leppoista yhdessä oloa. Miltä teidän viikonloppu näyttää? <3
Oon nähnyt punaista väriä instassa niin paljon, että on ollut pakko vetäistä itsekin punainen neule päälle nyt jo monena päivänä putkeen. Muuten punaista väriä mulla taitaa löytyä lähinnä muutamasta mekosta. Tämä kuvissa näkyvä neule on tosin Mikon vanha ja se toimii ylipitkänä legginssien kanssa. 🙂 Kerroinkin instan stories puolella punaisesta neuleesta minkä löysin h&m:stä. Pitää kuvata se teille pian, sillä se on ollut päälläni ostohetkestä lähtien. Niin ihanan pehmeä ja herkullisen terävä väri. Mikä punainen buumi onkaan iskenyt reippaasti ennen joulusesonkia. Ainakin tällaiselle joulufanille se sopii oikein hyvin :D.
Nyt asioille, että ehdin ajoissa tarhalle. Ihanaa viikonloppua! <3Sara
kengät / nike

leggarit / hm

neule / ?

takki / NA-KD / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Kaisu 08.09.2017

  Moi 🙂 Tarkoitus olisi viikonloppuna ihan vähän tehdä töitä, mut muuten ihan rentoutumista. Onpa muuten kiva tää sun blogin uusi ulkoasu, uudistukset on välillä ihan piristäviä. Ihanaa viikonloppua sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Kuulostaa täydelliseltä! Toivottavasti ihana viikonloppu takana 🙂
   Hei mukava kuulla, itsekin kyllä tykkään 🙂
   Mukavaa uutta viikkoa <33

   Vastaa
 2. Laura 08.09.2017

  Samoin hyvää viikonloppua ❤️ täällä se menee rauhallisesti kotona 🙂 ei erikoisempia suunnitelmia, blogin uusi ulkoasu on piristävä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   <3 täydellistä! Heeei kiva kuulla :) mäkin kyllä tykkään!!

   Vastaa
 3. Mimmi 09.09.2017

  Meillä myös viikonloppu leppoisaa yhdessäoloa, ehkä metsäretkeilyä jos sää suosii ?? kivaa viikonloppua ? ps. Blogin uudistukset näyttää muuten oikein kivalta! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Voi miten täydellistä! <3 toivottavasti teillä on ihana viikonloppu takana 🙂 Kiva kuulla, mäkin kyllä tykkään <3

   Vastaa