lauantain fiilis

design, koti & sisustus, me, pohdintaa

Moi<3 Meillä oli tänään tarkoituksena osallistua koko porukalla tuttavaperheen järjestämiin yleisurheilukisoihin, mutta päätin jäädä Mimosan kanssa kotiin. Pikkuinen heräili yöllä, nenä vuotaa ja itselläkin veto pois.. Toivon, että ei olla tulossa kipeiksi. Mikko lähti Matildan kanssa kisoihin ja mä juuri laitoin Mimosan lounaan ja smoothien päätteeksi nukkumaan. 🙂 Nyt lounasta (=pizzaa eiliseltä) ja rentoilua. Tänään aion kokeilla Cliniquelta saatua uutta kasvojen puhdistus/kuorinta naamiota, lukea kirjaa (vaikuttaa maailman parhaalta tämä jatko-osa) ja leikkiä lasten kanssa.
Kotona siirrytään enemmän ja enemmän syysaikaan. Laitettiin tällä viikolla valkoinen matto takaisin ja vitsit miten sitä olikin ikävä. Niin pehmoinen jalan alla <3! Kynttilät palaa ja villasukat löytyy jaloista lämmittämästä. Oon haaveillut ostavani Shepherdin tossut (tällaiset) kotiin ja tarvitsisin kyllä yhdet myös töihin. Kotona meillä on kauttaaltaan lattialämmitys, mutta silti tykkään että jalat pysyvät lämpimänä. Töissä taas lattiat ovat jääkylmät, joten lämmike ei olisi pahitteeksi. 🙂 Varmaan olisi järkevää ostaa yhdet ja kuljettaa niitä mukana tarpeen tullen. Töissä kun ei tule oltua joka päivä.
Täällä soi younghearted, tuoksukynttilä lämmittää ja olo on sellainen, että tänään skipataan ulkoilu. Nyt tuo sadesää ei houkuttele, vaikka neidit varmasti nauttisivat lätäköissä. Ehkä huomenna sitten.. 🙂 Ihanaa syksyistä viikonloppua! <3Sara
Clinique / saatu / Polhem

matto / saatu / ruugs.fi

telkkari / samsung / sponsoroitu

..Pizzaresepti tulossa myöhemmin.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Taika 09.09.2017

  Se on kyllä totta, että lapset nauttivat lätäköissä. Täällä pienet ulkoili isin kanssa aamupäivän ja löytyhän sieltä ulkoa justiinkin niitä ihania lätäköitä 😀 Itse siivoilin sillä aikaa, vaikka yleensä siivotaan torstaisin. Nyt pienet unilla. Olispa kivat tuollaset tossut. 🙂
  Mistä nuo teidän tauluhyllyt on ostettu ja onko niissä mikä syvyys? Täällä erikokoiset tauluhyllyt etsinnässä.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa koko perheelle ja toivottavasti vältytte flunssalta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Voi miten ihana isi lapsilla kun vei ulos leikkimään, ihan parasta! 🙂
   Ne on MAZEn hyllyt ja kaiken infon löytää esim stockan sivuilta 🙂
   Kiitos <3 ihanaa uutta viikkoa teidän poppoolle!

   Vastaa
 2. Anna 09.09.2017

  Mahtavaa että tykkäät tosta kirjasta, mä taisinkin silloin noista vinkata! 🙂 ja ihanaa syksyä teille!

  Vastaa
 3. Sanna 09.09.2017

  Mistä nuo lehtien säilytyskorit on? Kivan näköiset 🙂

  Vastaa
 4. Nelli 10.09.2017

  Iteltä löytyy ihan prismasta ostetut tossukat, jotka on vähän pitempi vartiset ku noi mitä olit kattelut ja syksyyn/talveen ja välillä kesäänkin aivan loistavat! Ne on nyt mulla melkein vuoden ollu, enkä kyllä vaihtais pois.
  Syksy on kyllä siitä niin ihanaa aikaa, että ulkona saa nauttia kauniista värien muutoksesta, mutta sadepäivänä käpertyä nojatuoliin lukemaan ❤️?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Hei huippuhyvä vinkki <3 kiitos! Pitää tsekata prisma 🙂
   Niin on, totta, aivan ihana vuodenaika <3 Kivaa uutta viikkoa! 🙂

   Vastaa
 5. Sanna 11.09.2017

  Voisitko kirjoittaa tosta naamiosta vielä, että millainen se on ja kokemuksia käytöstä 🙂 Ehdin nopsaan nähdä sun IG storia siitä, mutta katsoin sen kiireessä niin meni vähän ohi ja kun olisi ollut aikaa katsoa, niin sitä ei näkynyt enää 🙁
  Kiitos, jos jaksat 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Hei joo voisin kirjoittaa vaikka erilliseen postaukseen 🙂
   Se siis poreilee iholla ja naamion annetaan 2min. Oli kyllä hyvä!
   Kivaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 6. Annika Peltonen 18.09.2017

  Itse olin viime viikon keuhkokuumeen kourissa, toivottaasti teille ei tule flunssaa tai mitään muutakaan.
  Itse nyt jo kuntoutumassa olen, mutta vieläkin voimat ihan veks.
  Sun blogia lukiessa on tylsyys pysynyt loitolla sairasloman aikana.
  Ihania reseptejä, ja juttuja sun blogissa.

  Vastaa