collegea ja asiaa pukeutumisesta

me, muoti, ootd

Huomenta! Aamut alkoi viime viikolla jo tosi kylmissä merkeissä (+3) ja mietin, että pitääkö tässä kaivaa jo talvitakkia esiin. Oon käyttänyt college/neule + farkut yhdistelmiä nyt viime viikot ja heittänyt kylmällä ilmalla nahkatakin ja kaulahuivin lämmittämään. Pipo on hankittu syksyä varten, mutta ilman sitä olen vielä pärjännyt. Töiden puolesta mun ei tarvitse lähestulkoon koskaan pukeutua, vaan voin toteuttaa omaa tyyliä tai sitten mennä verkkareissa päivästä toiseen. Tottakai näyttelijän työssä hahmoni vaatetetaan ja meikataan ammattilaisten toimesta, mutta sillä missä vaatteissa itse kuljen ei ole merkitystä. Olen joskus miettinyt, että millaista olisi jos työ vaatisi tiettyjä vaatteita esim jakkupukuja ja siistejä kenkiä. Myöskään bloggaajan työssä en koe, että tarvitsisin mitään tiettyjä vaatteita, vaan oma tyyli on pelkästään positiivinen asia.
Oon henkeen ja vereen fiilispukeutuja ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä tärkeämmäksi istuvuus ja vaatteiden mukavuus tulee. Olen myös löytänyt omaa tyyliä vuosien varrella ja uskaltanut enemmän pukeutua sen mukaan. Pyrin siihen etten alipukeudu, mutta en myöskään tykkää olla liian näkyvä, erikoinen tai jotenkin esillä.. 😀 Onkohan tää TAAS kerran sellanen balanssi asia mun kohdalla 😀 Tykkään laittautua, rikkoa tyylejä ja olla rohkea, mutta tietyissä rajoissa. 😀 Saikohan tuosta mitään tolkkua! 
Mammafarkut” jotka istuu, mutta joissa on sen verran löysyyttä, että niissä on helppo liikkua ja puristuksen tunnetta ei synny = ovat mun ykkösvalinta tällä hetkellä. Collegepaidat/neuleet joissa on lämmin, mutta ei kuuma, sopii parhaiten viileään säähän. Kengiksi valikoituu, lenkkarit tai kumpparit. Kesän tossut, ballerinat jne ovat jääneet pois.
Miten te tykkäätte pukeutua? Vaatiiko työnne tietynlaisia vaatteita? 
Ihanaa uutta syysviikkoa! <3Sara

 college / NA-KD*

farkut / NA-KD*

kengät / Timberland / Polhem*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. SofiaEmilia 11.09.2017

  Sulla on ihana tyyli kirjoittaa <3 Mä oon kans lähinnä sellainen fiilispukeutuja, kylmällä säällä kaikki lämmin on tervetullutta, eikä tyylillä aina siinä kohtaa ole niin väliä. Tykkään toki pukeutua tyylikkäästi omaan tyyliini sopivasti, mutten kuitenkaan halua erottua muista mitenkään selvästi. 🙂
  Ihanaa alkanutta viikkoa sulle Sara!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Kuulostaa tosi samalta kuin mulla 🙂
   Voi kiitos, sitä samaa sinne <3

   Vastaa
 2. Aida 11.09.2017

  Sulla on kyllä ihana tyyli. Ite kans aika fiilispukeutuja. Aiemmassa työssä piti aina kattoa mitä pukee päälle, mutta nykyään urheiluliikkeessä on onneksi tietyt samat mukavat jumppatrikoot ja työhuppari/t-paita päällä. Ihanaa! Huomaa että on vapaa-ajalla sitten kivempi panostaa pukeutumiseen kun ei töiden puolesta tarvi sitä miettiä. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Totta! vapaa-ajalla on sitten kiva pohtia vaatteita tarkemmin 🙂 tunnistan tuon ajatuksen 🙂
   Kivaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 3. Vilma 11.09.2017

  Moikka! Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa tyylistäsi! Ihanan simppeliä, arkista, mutta kuitenkin jotenki tosi tyylikästä 🙂
  Ostin Ninosta ilmeisesti teidän neitien entisen Aarrekid-trikoo”puvun”, ja olitpa laittanut ihanan terveisen mukaan 🙂 tuli tosi hyvä mieli. Joten kiitos päivän piristyksestä <3
  P.s Sun blogi on super !! Lisää vaan ihania arkiruokapostauksia, niin ai että =D varsinkin se lohipasta.. nam..
  T. Vilma

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Kiitti <3
   Hei ihanaa jos se miellytti 🙂 toivottavasti vaatteet tulee käyttöön!
   Hei huippua että tykkäät, kiitti <333 kivaa uutta viikkoa teidän perheelle!

   Vastaa
 4. Laura 11.09.2017

  Rennosti tykkään pukeutua ☺️ tiukat vaatteet eivät ole hyviä. Kotona suosin collarit, t-paita, neuletakki ja villasukat. Kaupungille jos menen niin mukavat farkut, toppi, neulepusero, nahkatakki, huivi ja maiharit jalassa.

  Vastaa
 5. Maria 12.09.2017

  Sulla on ihana tyyli <3 Itse tykkään rennoista ja siisteistä vaatteista. Varsinkin töissä, olen päiväkodissa töissä 🙂 Kotona lököt, villasukat ja löysät neuleet on ihan parhaita <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Kuulostaa ihanalta <3 päiväkodissa on kyllä varmasti ihanaa kun voi pukeutua leppoisiin vaatteisiin 🙂

   Vastaa