pikapasta

koti & sisustus, lapset, me, resepti

Moi! Syötiin tätä pikapastaa lauantaina, kun kaupassakäynti venähti ja tytöillä alkoi olla jo kova nälkä. Tämä on törkeen hyvää ja valmistuu pastan keittoajassa, eli noin 10min. Seuraavana päivänä tämä ruoka ei tosin ole enää parhaimmillaan, joten kannattaa syödä kerralla kaikki napaan ;). Meillä Mimosa otti niin monta kertaa lisää, että piti jo vähän rajoittaa. Hänellä on harvinaisen hyvä ruokahalu! 🙂
Mulla alkaa olla työpäivä purkissa ja jatkan matkaa pian yhteen tapaamiseen. Iltapäivällä kotiin ja toivottavasti saadaan siskon poika kyläilemään. Mukavaa tiistaita! <3Sara
Tarvitset: 
pussillinen pastaa
2 avokadoa
sitruunanmehua/ lime
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
parmesania (laitoin vajaan paketin)
kirsikkatomaatteja
mustapippuria
Laita pasta keittymään, tee sillä välin soossi mihin paloittelet avokadot, murskaat valkosipulin (voit käyttää valkosipulin toki pannulla jos jaksat/tahdot ja lisänä chili sopii mainiosti), lisäät sitruunanmehua, parmesaanit ja kirsikkatomaatit puolitettuina. Kun pasta on valmis, kaada vedet pois ja sekoita pastaan loraus oliiviöljyä sekä mustapippuria. Sekoita kaikki keskenään ja nauti 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Satu 12.09.2017

  Täytyypä tuotakin pika avocado pasta ruokaa kokeilla ??
  (Kasvissosekeittoa vielä jäljellä. Tein toisenkin kerran) ?? ja se aurajuusto siinä seassa ???????

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Ihana kuulla, että tykkäät :):) se on mun lempparia myös.. pitäisköhän tehdä tällä viikolla 😉
   Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
   • Satu 12.09.2017

    ?? Kantsii ehk tehdä ??

    Vastaa
 2. Kiasa 12.09.2017

  Nami! Täytyypä testata! Älä ihmeessä rajoita lasten syömisiä jos kerta kunnon ruokaa syö.

  Vastaa
  • Kro 12.09.2017

   Tottakai lastenkin syömistä pitää rajoittaa. Myös se ”kunnon ruoka” lihottaa, jos syö yli oman tarpeen, ja ihminen monesti syö yli oman tarpeen silloin kun ruoka on hyvää. Lisäksi pasta ei ole se kaikista terveellisin ruoka, jota voisi vetää niin kauan kun mieli tekee. 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2017

   Meillä venyi ruuan syönti kuuden jälkeen ja seiskan jälkeen minit syö jo iltapalaa.. En tietenkään rajoita lähtökohtaisesti, mutta tietty tilannetta on hyvä lukea 🙂 Meillä nuorempi saattaa myös syödä helposti aivan liikaa ja alkaa voida huonosti sen jälkeen.. Muutaman kerran esim oksentanut vierailla kun on vaan reippaasti syönyt ja syönyt..
   Mutta hyvää tämä pasta kyllä oli 😉

   Vastaa
 3. Heidi 12.09.2017

  Kuulostaa hyvältä!Täytyy varmaan kokeilla joku päivä 🙂 onko sulla youtube videoita tulossa?

  Vastaa
 4. Suvi 12.09.2017

  Nam, avokadopasta on niin hyvää! Täytyypä itsekin tehdä tätä taas pian! ?

  Vastaa
 5. Bea 12.09.2017

  Raastatko parmesanin vai leikkaatko paloiksi?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2017

   Mä raastan sen juusto höylällä ja sitten murennan käsin 🙂

   Vastaa
 6. Katarina 13.09.2017

  Hei! Oon miettinyt jo kauan että kun te ette kuvaa lapsianne tunnistettavasti sosiaalisessa mediassa, niin kuinka ”roskalehdet” tai lehdet yleensäkin kunnioittavat päätöstänne? Onko koskaan julkaistu kuvaa teidän lapsista? Tästä olisi kiva kuulla esimerkiksi instan mystoryssä tms?:)

  Vastaa
 7. Matsku 13.09.2017

  Kiitos ohjeesta. Tykkään tosi paljon näistä ruokapostauksista, saa vähän uusia ideoita niiden omien (liiankin) tuttujen ja turvallisten reseptien rinnalle. Tarvikkeet tarttui tänään kauppareissulla mukaan, mutta lähimarketissa oli tarjolla vain raakoja avokadoja joten täytyy pari päivää odotella että pääsee testaamaan..

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2017

   toivotaan että pian kypsyy avocadot 🙂 ne kun ovat tärkeässä osassa tässä 😉
   Ihana kuulla jos tykkäät, ensi viikolla tulossa taas arjen pika resepti 🙂 nam nam!
   Ihanaa päivää sinne!

   Vastaa