IG x 12

yleinen

Huomenta! <3 Mä alan kohta kattamaan aamupalaa ja lähden parin tunnin päästä töihin. Mikko jää tyttöjen kanssa kotiin ja mä palaan vasta illalla. Kiva ja touhukas päivä tulossa! 🙂 Alla IG-kuvista selityksiä ja taustojen avaamista. Osa lyhyellä ja osa pitkällä kaavalla! Hei mukavaa keskiviikkoa! <3Sara

 1. Käytiin kaverin kanssa Sandron lounaalla muutama viikko takaperin. AAH mitä ruokaa! Jos Sandron brunssi tai lounas ei ole vielä tuttu, niin en voi muuta kuin suositella. Helsingistä Sandro löytyy Eirasta, Kampista ja Kalliosta. Tapiolassa on myös! Pitääkin käydä Tapiolassa joku viikonloppu lasten kanssa. Uskon että ne tykkäisi mauista todella paljon. Tässähän tulee nälkä! 😀 On ollut muuten kivaa vaihtelua, kun olen päässyt tänä syksynä kavereiden kanssa (yksin) lounaalle. Aika usein aiemmin on ollut se tilanne, että lapset ovat olleet mukana, ellei Mikolla ole ollut vapaapäivää. Sitä nauttii kummasti siitä, että voi valita täpötäyden ravintolan, koska ei tartte miettiä vaunuja (tai lapsia ylipäätään) ja saa syödä ruuan lämpimänä, rauhassa. 😀 Vaikkakin hyviä muistoja saatiin muksujen kanssa aikaan!
 2. Vaikka käyn blogitilaisuuksissa aika harvoin, niin olen huomannut että usein niissä on tarjolla todella maittavia ruokia/herkkuja. Tämä kuva on LindexKids brunssilta ja ruuat olivat terveellisiä mutta viimeisen päälle kauniita ja mietittyjä. Kyllä kelpasi, kun vastapäätä sattui istumaan ihanan Iinan hurmaava pieni 🙂
 3. POSSEn kuvaukset.. saapi nähdä mitä sieltä tulee, kivaa oli ainakin 😉
 4. Olin lähdössä moikkaamaan kaveriani ja kuvassa näkyy uusi Louis Vuittonin laukku minkä ostin pitkän pohdinnan jälkeen. Olen ollut laukkuun todella rakastunut ja niin tyytyväinen siihen että raaskin sen ostaa.
 1. Hunterin kumpparit ovat löytyneet jalasta jo varmaan kymmenen kertaa. Onneksi ostin ne, koska en tiedä miten olisin selvinnyt näistä keleistä ilman kunnon kumppareita.. Tai no varmaan jalassa olis litissy ja vilustuminen olisi ollut taattua. Nämä kuvassa näkyvät kumpparit omaa myös hyvin uritetun pohjan, joten luulen että näillä pääsen liikkumaan kätevästi myös loskassa ja liukkaalla.. Ainakin toivon niin! 😀 Täällä Etelä-Suomessa kun on lähestulkoon sellaista koko talven.
 2. Syysillat.. Syksy on kyllä superromanttista aikaa ja luonto on kyllä kauneimmillaan. On ihanaa kun kynttilät voi laittaa joka ilta palamaan ja sohva+viltti kombo ei petä. Tämä kaunis auringonlasku saatiin kuin tilauksesta nähdä ystäväpariskunnan häissä.
 3. Lila nauttii köllötellä auringossa.. Hän nappaa viimeisetkin kesän rippeet ja nauttii syysauringossa loikoilusta. Yritetään antaa Lilan nukkua mahdollisimman paljon rauhassa ja pyydetään tyttöjen antaa koiralle rauhaa. Aika hyvin ne ovat oppineet sen, että nukkuvaa koiraa ei häiritä ja ylipäätään neidit taitaa jo suht hyvin Lilan käsittelyn.
 4. Hääjuhlissa on maailman ihaninta olla vieraana. Kauniit puitteet, maittava ruoka, ohjelmaa ja RAKKAUTTA! Ei ole ihanampia juhlia varmaan olemassa. 😀 Ollaan vasta viime vuosina päästy kunnolla häiden makuun ja joka kerta ollut yhtä ihanaa.
 1. Haluaisin lukea niin paljon enemmän! Tuntuu että kaikkina iltoina se ei ole mahdollista, koska tekemistä riittää viimeisille minuuteille saakka.. Sitten kun ajattelen, että luen vielä hetken tipahdan unten maille samantien. 😀 Mutta tosiaan nukutuslääkkeeksi lukeminen toimii 100% paremmin kuin esim puhelimen näprääminen!
 2. Sain tämän hetken ikuistettua puhelimella kun tulin lenkiltä ja Mikko istuskeli ulkona Lilan kanssa. Vitsit mikä valo ja syystunnelma. Meillä muksut menee lähestulkoon aina kasilta illalla nukkumaan, joten iltaan jää kivasti aikaa tehdä omia juttuja tai viettää aikaa yhdessä.
 3. Maanantaina kävin äitini ja siskojeni kanssa Teatterin salaateilla ja siitä suunnattiin äipän ja toisen siskon kanssa leffaan.. Käytiin katsomassa ”kaiken se kestää”.. Ihan jees, aika synkkä.. mutta leffassa on kyllä kiva käydä, oon vaan aika ronkeli leffojen suhteen.. Jotenkin kun ”vapaa-aikaa” on suht vähän, niin ei viitsi käydä ihan kaikkia pätkiä katsomassa. 😀 Millaisia leffoja te tykkäätte katsoa? Mulle uppoaa parhaiten: draama, romanttinen, komedia, trilleri..
 4. Käytiin muutama viikonloppu takaperin katsomassa siskon pojan korismatsia ja Matilda seurasi peliä intona siskoni sylistä. On kyllä mahtavaa nähdä nuoria harrastamassa omaa lajiaan ja tuntea sen innon mikä heistä välittyy. Odotan jo sitä että meidän neidit alkaa harrastamaan 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Laura 13.09.2017

  Leffat: komedia, romanttiset, toiminta

  Vastaa
 2. Mimmi 14.09.2017

  Jos mä katson yksin elokuvia niin ne on useimmiten romantiikkaa, koska joni harvoin kattoo mun kanssa hömppäleffoja ? jos katotaan jonin kanssa leffaa niin sit ne on fantasiaa, komediaa ja välillä toimintaa ? tykätään kaikista fantasiaseikkailuelokuvista ja sarjoista kyllä melkein kaikista eniten ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.09.2017

   Te tykkäätte sitten samasta kuin Mikko.. voi kunpa itsellekkin uppoaisi fantasia, niin musta olis kaveri Mikolle katsomaan 🙂 Ehkä vielä jonain päivänä!!
   Ihanaa viikonloppua teille <3

   Vastaa