sekoilu

me, muoti, ootd

Moi! Pahoittelut heille jotka kerkesi käydä kurkkimassa mun blogia tänään aamusta.. Mulla oli lipsahtanut tänne täysin keskeneräinen pizzaresepti. Olin juuri kokoamassa sitä kun Mikko lähti töihin ja siitä se sattumusten summa alkoikin. Aamutohinassa (jäätävä säätöä, mm maton pesua, lasten pesua ja kamppeiden etsimistä 😀) postaus jäi ihan puolitiehen ja unohdin koko homman. Joskus ei vaan mene putkeen. 😀 Juuri selitin siskolleni, että miten voi aina käydä niin että kaikki kommellukset sattuu samana hetkenä ja yleensä vielä silloin kun pitäisi päästä lähtemään. 😀
Tulin juuri kotiin ja olen loppupäivän kotosalla.. Meinaan siivota oikein urakalla, tehdä blogitöitä ja sisustaa hieman paikkoja kuntoon. Huomenna saadaan toivottavasti iso poppoo äitejä ja lapsia brunssille. 🙂 Hei kivaa päivää kaikille! <3Sara
ps. laitan sen pizzareseptin viimeistään huomenna ulos! kello / tämä / Cluse*

housut / NA-KD *

paita / JC Jumbo *

laukku / louis vuitton

arskat / rayban

kengät / New Balance / Polhem*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Marja 14.09.2017

  Moi! Olisi hauska saada kuvia brunssista ja sen tarjoiluista 🙂

  Vastaa
 2. Annariina 14.09.2017

  Sulla on aivan ihana blogi <3 tykkään hirveesti sun tavasta kirjottaa ja ihanaa kun päivittelet niin usein 🙂
  Mulla olis semmonen kysymys että kun liikutte julkisilla paikoilla niin "tuijotetaanko" teitä paljon tai tullaan pyytään tyyliin yhteiskuviin kun ootte molemmat kuitenki julkisuuden henkilöitä, vai saatteko liikkua rauhassa? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2017

   Ihana kuulla, kiitos <3
   Kyllä me saadaan tosi rauhassa liikkua, välillä joku tunnistaa ja joskus tullaan kysymään kuvaa tai juttelemaan. Yleensä aina ihmiset ovat tosi hyvän tuulisia ja positiivia, en muista koska olisi ollut missään mielessä negatiivinen kohtaaminen. 🙂 Saa tulla moikkaamaan!

   Vastaa
 3. Kaisu 14.09.2017

  Mä vähän ihmettelinki aamulla sitä postausta, kun näytti vähän oudolta.. 🙂 Mut niinhän se menee, että jos on kauheeta säätöä niin sitten sitä onkin kunnolla 🙂 Onpa kivat noi sun aurinkolasit noissa kuvissa, onko minkä merkkiset? Kivaa torstaita sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2017

   hahahhaa, siis ovi apua! Onneksi nyt härdelli jo kasassa 😀 Vaikkakin paksu valkoinen matto pitäis saada kuivattua.. heh!
   Ne on raybanin, kiitos <3
   Samoin sinne, ihanaa torstaita!

   Vastaa
 4. Nea 15.09.2017

  Heippa! Osaatko sanoa tarkempia tietoja siitä instassa vilahtavasta h&m:n punaisesta neuleesta..? En ainakaan h&m:n nettisivuilta sitä löytänyt 🙁 Onko siitä tulossa blogiin kuvia? Ilmeisesti se on hiljattain ostettu, oliko niin? Jäi jotenkin kaivelemaan, sen verran kivalta neule näytti.. 🙂

  Vastaa