kotosalla

design, koti & sisustus, me

Moikka! Ihanaa viikonloppua <3 Meillä ei juurikaan mitään ihmeellistä tekemistä, vaan hengailua perheen kanssa, syömistä ja lasten kanssa leikkimistä. Tänään mennään Mikon veljen perheelle ja huomenna menen auttamaan siskoa muutossa. Kuvailin torstaina kotona siivouksen päätteeksi! Oon hankkinut muutamia uusia viherkasveja, tyynyliinoja ja maljakoita. Yritän, että en ala haalimaan liikaa tavaraa ja että kotimme pysyy selkeälinjaisena. Valkoinen matto kuivuu pesun jäljiltä saunassa ja nappasin mustan villamaton sen tilalle.
Hortensiat ovat olleet superkiitollisia, sillä ne ovat kestäneet viikosta toiseen maljakossa. En tiedä onko mulla käynyt vain hyvä tuuri, vai onko hortensia yleensä noin kestävä. Täällä jo fiilistellään syksyä, poltetaan kynttilöitä, ihaillaan ikkunoista näkyvää ruskamaisemaa ja suunnitellaan tulevia jouluvaloja. Koti on kyllä maailman paras paikka! <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Oili-Maria 16.09.2017

  Teillä on kyllä aivan ihana koti <3

  Vastaa
 2. Alina 16.09.2017

  Hei, oot varmaan kertonut jo monesti mutta en muista.. siis mistä tuo sohvapöytä on? 🙂 se on ihana!

  Vastaa
 3. H 16.09.2017

  Koti on paras paikka ja ihmiset siellä ♥️ Ihanaa alkavaa syksyä teille ?

  Vastaa
 4. A 16.09.2017

  Heippa! Ihanan näköistä! Mistä/mitkä nuo kuvissa näkyvät olohuoneen tummat seinähyllyt ovat??

  Vastaa
 5. Laura 16.09.2017

  Teillä on kyllä niin kaunis koti ☺️ mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
 6. P 18.09.2017

  Niin kodikkaan näköistä! 🙂 Onko tuon seinällä olevan maton väri musta/beige vai onko siinä sinistä?

  Vastaa