nuudeliwokki

koti & sisustus, me, resepti

Huomenta! Tänään aamulla kuvaan kotosalla yhteistyötä, sitten suuntaan töihin ja vauhdikkaasti starttaan tämän viikon käyntiin. Illalla haen Lilan viikon kyläilyn jälkeen kotiin (<3) ja huomenna on tiedossa suht samanlainen päivä. Tykkään kyllä vauhdikkaasta arjesta ja edelleen tuntuu siltä, että työelämä antaa enemmän kuin ottaa. 🙂 Hyvällä fiiliksellä siis täällä! Kiitos älyttömän paljon kaikille jotka kommentoitte eilistä postausta. On ihana huomata, että lähestulkoon aina kun painin sen kanssa, että kannattaako tekstiä julkaista vai ei, kommentti tulva on suuri ja huomaan että aihe kiinnostaa myös teitä. Pitää vaan siis rohkeasti tarttua ajatuksiin ja jakaa niitä teidän kanssa. Olin eilen ihan innoissaan, kun luin teidän viestejä ja vastailin niihin. Kiitos, merkitsee paljon!
Nyt viikon arkireseptiin! Tämä on helppoa, hyvää ja nopeaa.. Juuri sellaista mistä tykkään! Valoa uuteen viikkoon! <3Sara
Tarvitset: 
täysjyvä nuudelia
marinoitua tofua / itse löysin tällä kertaa JALOtofua vain ”kylmäsavu maulla”, toimi niinkin. Kiinnostaisi myös kokeilla JALOtofu / mieto chili
teriakykastiketta
pakastepussi sokeriherneitä
Laita vesi kiehumaan ja lisää nuudelit. Paloittele tofu ja laita öljytilkkaan paistumaan. Kun tofut ovat ottaneet hieman väriä lisää jäiset herneet ja paistele niin kauan, että herne sulaa, lämpenee ja saa myös hieman väriä. Kaada nuudeleista vesi pois, sekoita tofun ja herneiden kanssa, lisä teriakikastiketta maun mukaan.
Itse sekoitin ainekset kulhossa, mutta ensi kerralla kyllä kaadan nuudelit tofun ja herneiden sekaan, paistan hetken ja lisään kastikkeen. Tämä tuli mieleen kun seuraavana päivänä paistoin ruokaa ja siitä tuli tosi hyvää.. ”paistettua nuudeliwokkia”.. Toki kaikki käy, mielytymysten mukaan. Todella helppoa, simppeliä ja hyvää! 🙂 Kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti tofua (proteiinia 17%), jos ei ole entuudesta tuttu. Matilda luuli että se on kanaa ja kehuskeli ruokaa :D. Varmasti tämä toimii myös kanalla! Kiitos ihanalle ystävälle Iitulle, jolle tuskailin ”mitä ruokaa tänään tehtäisiin” leikkipuistossa ja hän laittoi ääniviestiä jälkeen päin. Juurikin helppoa & nopeaa ja hyvää ruokaa, siitä mä tykkään! 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Vilma 18.09.2017

  http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201709182200401486_vd.shtml
  No niin,eipä siinä taas kauaa mennyt, kun nappasivat blogista itselleen otsikon :/ On kyllä todella sääli,että heti kun avaat tänne jotain henkilökohtaisempaa, niin se revitään lööppeihin… aika ikävää minusta.
  Eipä mulla muuta, kiitos reseptistä 🙂 menee heti testiin! t.Vilma

  Vastaa
 2. NNiina 19.09.2017

  Onpa herkullista näköistä että pitää testaa sen tännän. ?

  Vastaa
 3. Ellu 19.09.2017

  Wokki on tosi hyvä ja helppo arkiruoka, tykkään!!
  Suosittelen myös kokeilemaan Bluedragonin noodeleita (https://www.blue-dragon.fi/tuotteet/kokojyvanuudeli/) sekä seesamöljyä + vähän soijaa! Antaa ihan uutta ja erilaista makua! 🙂

  Vastaa