syyskuun suosikit

design, kauneus, me, muoti

*Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä / Cluse.

Uudet malakot x 2 / Innostuin ostamaan H&M homesta kaksi maljakkoa ja ne ovat koristaneet kotia jo milloin missäkin. Toinen isosisko oli ostanut tuon pyöreän mallisen maljakon isommassa koossa ja me siskot mentiin ja ostettiin samat mutta pienemmässä koossa. Olen siskoista nuorin ja meillä on vielä pikkuveli joka on mua vuoden nuorempi. Siskot ovat 6 ja 8 vuotta mua vanhempia ja vanhimman kanssa pyöritään paljon yhdessä kun asutaan lähekkäin, hänellä on lapsi jne. Ollaan kyllä koko perheemme kanssa super läheisiä. Sisarukseni toimii lapsiemme kummeina ja ovat isona osana elämäämme. <3 Vähän harhautui aihe maljakoista.. 😀

Clusen kellot / Mä sain käyttöön alkusyksystä Clusen kelloja ja olen todella tykästynyt niihin. Rakastan sitä kun voin valmiiseen asukokonaisuuteen machata sopivan kellon. Clusen kellot ovat hinnoiltaan 89,95-159,95 ja kaikilla tilauksilla on ilmainen toimitus sekä palautus.. ISO PLUSSA! Jotenkin musta on aina vähän tylsää jos hinnan päälle tulee vielä toimitusmaksu, joten osaan kyllä arvostaa silloin kun sitä ei tarvitse maksaa. 🙂 Olen ennen tykännyt näyttävistä ja isoista kellotauluista, mutta tämän hetken suosikki on tämä (89,95€) herkkä, siro ja kevyt kello. Mielestäni tämän kellon voi yhdistää mihin vain ja olen todella tykästynyt sen siroon ulkonäköön.

Hiusdonitsit / Mulla on aika ohuet hiukset ja ne kärsii siitä, jos pidän jatkuvasti normaalia ponnaria samassa kohtaa. Siitä syystä olen erittäin innokkaana ottanut donitsit takaisin hiusmuotiin. Käytän donitseja lähinnä kotona ja välillä yhdistän myös asujen kanssa. 🙂
Laukku / Iso satsaus Louis Vuittonin laukkuun on ollut sen arvoinen. Joka päivä laukku tuo hymyn huulille ja se on ollut kovassa käytössä. 🙂 Laukun vierelle asettelin tämän hetken suosikki hajuveden, nimittäin DKNY Nectar Love. Aaah, aivan ihana hedelmäinen tuoksu. 🙂
Satsumat / Nyt on satsuma kausi!!!! Muistan kun olin teini ja saatoin ostaa itselleni ison pussin satsumia jotka söin yhdessä illassa omassa huoneessa katsellen Everwoodia. 😀 Meillä tytöt ovat myös hulluina satsumiin ja napa vetäisi vaikka kuinka monta putkeen. Kohta tuleekin sitten Klementiinit myyntiin ja niistä tulee niin joulumieleen. Kallistutteko enemmän klementtiinien vai satsumien puoleen?
Iphone kuoret / Olen täysin rakastunut Ideal Of Swedenin kuoriin. Niin kauniita kuoseja.. Juuri passelimuotoilu ja tietty se että se suojaa puhelinta. Mä oon ajoittain ihan onneton oman luurini kanssa, joten mun on ihan pakko pitää kuorta. 😀
<3Sara
Hiusdonitsi / HallaxHalla *

Kello / tämä / Cluse*

Maljakot / H&M

laukku / LouisVuitton

Hajuvesi / DKNY NcetarLove / Polhem

Iphone kuoret / Ideal Of Sweden

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Maria 19.09.2017

  Aivan ihania juttuja, etenkin tuo laukku <3 saako udella mallia ja hintaluokkaa?

  Vastaa
  • Sini 23.09.2017

   Mäkin olisin kiinnostunut tietämään mikä on laukun malli. On todella kaunis!

   Vastaa
 2. Martta 20.09.2017

  Moi! Mulla tulee aina tammikuussa hirveä appelsiinin himo, en muuten syö appelsiineja, mutta silloin ne on parhaimmillaan ? mukavaa loppuviikkoa teille!

  Vastaa