KAHVI LOVE / Five AM Coffee *

me, resepti, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / Puhdistamo

Moikka! <3 Muutaman kuukauden yhteistyö Puhdistamon kanssa on ollut minulle todella antoisa. Tuotteita on tullut arkikäyttöön runsaasti jäädäkseen. Tänään saan kirjoittaa yhdestä lempiaiheestani, eli kahvista. 🙂 Mähän en juonut kahvia lainkaan kun tavattiin Mikon kanssa. Hän oli vastaavasti kahvihullu ja joi helposti 3-5 kuppia päivässä. Myös hänen koko perhe kuluttaa kahvia ja se kuuluu oleellisena osana kyläilyyn jne. Muistan kun anoppini oli aluksi vaikea muistaa että en juo kahvia, mutta pianhan mä jo sitten joinkin. Löysin kahvin maailman sinnikkään anopin avulla. ;D
Puhdistamo on lanseerannut uuden Five AM-kahvin jonka ideana on aivan uskomaton energialataus päivään. Taas kerran Puhdistamo takaa huippulaadukkaat raaka-aineet! Uuteen Five AM Coffee-tuotesarjaan kuuluu Five AM Coffee Pakurikahvi (tämä käytännössä sama kuin ennenkin vain uudistettu pakkaus ja vielä entistä laadukkaampi kahvi), Five AM Coffee Kahvipapu, Five AM Coffee Jauhemix, MCT-öljy ja Alppi-Ghee. Halutessaan kahviin voi lisätä myös Puhdistamon Kookosöljyä, kuten olen monien kuullut tekevän. 🙂
Huippulaadukkaassa Five AM Coffee Pakurikahvissa yhdistyy ensiluokkainen laatukahvi ja luomusertifitoitu pakuri. Valmiiksi jauhetun kahvin lisäksi tuotesarjasta löytyy Five AM Coffee Kahvipapu, joka on valittu puhtaudeltaan ja makuprofiililtaan täyttämään vaativimmankin kahvinystävän toiveet. Kahvisarjaan on kehitelty Five AM Coffee Jauhemix, joka on sekoitus Macaa, Tocoa, Lucumaa, Lesitiiniä ja Cayennepippuria. Jauhemix tuo kahviin aromikasta makua, koostumusta ja monipuolisia terveysvaikutuksia (vinkkinä: Jauhemixiä voi käyttää hyvin myös smoothien joukkoon).  Sarjaan kuuluu myös Puhdistamon huippulaadukas Alppi-Ghee, joka on markkinoiden laadukkain kirkastettu voi, kirjoittelinkin siitä viimeksi enemmän. Osa sarjaa on myös Puhdistamon MCT-öljy, joka sisältää pelkästään kaikista laadukkaimpia, ja aivoille tärkeimpiä, keskipitkiä rasvahappoja C8 ja C10.
Five AM Coffee polttaa rasvaa, on paras mahdollinen energianlähde, antaa huiman määrän virtaa kropalle ja aivoille, selkeyttää ajatuksia sekä on erinomainen aloitus päivään! Jauhemixin ansiosta Five AM Coffeesta saa myös E-vitamiinia (Toco), termogeneettisiä rasvanpolttoa tehostavia vaikutuksia (cayenne), hormonitoiminta tasapainottuu (Maca), mm. B-vitamiineja ja beetakaroteenia (Lucuma) sekä fosfolipidejä aivoille (Lesitiini).

Five AM Coffee by Tomi Kokko / Resepti

2 dl valmista Puhdistamon kahvia

1 tl Puhdistamon Alppi-Gheetä

1 tl Puhdistamon MCT-öljyä

1 tl Puhdistamon Kookosöljyä

1 rkl Puhdistamon Five AM Jauhemixiä

 1. Aloita keittämällä ensin Five AM Coffee Pakurikahvista tai jauhetuista Kahvipavuista vahva kahvi.
 2. Kaada kahvi blenderiin.
 3. Lisää sekään Puhdistamon Five AM Jauhemix, MCT-öljy ja Alppi-Ghee.
 4. Sekoita blenderissä ja nauti!

Mä olen täysin hurahtanut tämän uutuus kahvin makuun. Olen maistellut sitä nyt muutaman päivän ajan ja eilen illalla vaan haaveilin siitä, että olisipa jo aamu ja pääsisin juomaan kahvia.. 😀 Perussettiä! Odotan innolla minkälaisia vaikutuksia pidemmän ajan käytöllä saa aikaan. Tuo rasvanpoltto ja virran määrä ovat asioita mitkä houkuttavat todella. Arki on niin kiireistä ajoittain, että on ihanaa kun voi luottaa siihen, että kahvista saatava energia on parasta mahdollista.
Puhdistamon Five AM Coffee-tuotesarja on syntynyt yhteistyössä Tomi Kokon ja Warrior Coffeen kanssa. Kannattaa ehdottomasti testata, jos olet kahvi-ihmisiä!
Saan vielä ilokseni jakaa teille ALEKOODIN: SARA20 jolla saa -20% kaikesta Puhdistamon sivuilta.. Jeeee!! Nyt ihanaa viikonloppua! <3Sara
ps.. kannattaa seurata mun instaa, siellä tulossa arvonta aiheesta. 🙂


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Anonyymi 23.09.2017

  Mihin asti koodi voimassa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2017

   Kuun loppuun! Hyvä huomio, lisään sen vielä postaukseen 🙂

   Vastaa