perjantain kuulumiset

design, koti & sisustus, lapset, me

Huomenta <3 Meillä oli keskiviikkona neljä vanhempaa ja kolme lasta kylässä. Tehtiin brunssi kasaan nyyttäri meiningillä ja se kyllä aina toimii yhtä hyvin. Kenenkään ei tartte stressata yksin tarjottavista ja toisaalta taas saa suht vaivattomasti pöydän koreaksi. Lapset nautti toistensa seurasta ja kiistatta myös aikuiset. 🙂 Kuvat ovat keskiviikon brunssilta! 
Tänään teen yhden lehtijutun kotosalla, josta vinkkailen siitä pian lisää. Haastiksen & kuvauksen jälkeen lounastetaan ja mieleni tekisi sushia. Tuntuu, että perjantai ja sunnuntai ovat sushipäiviä! 😀 En tiedä miksi!  Illaksi mulla ja tytöillä on vielä suunnitelmissa kavereiden näkemistä.
Pitäisi muuten maalata nuo kaksi tuolia vielä mustaksi.. Ne ovat jääneet, kun ei niitä arkikäytössä joka päivä käytetä. Toisaalta en nyt tiedä onko valko-musta kombo niin pahan näköinen. Jospa sitä sitten joskus saisi vietyä projektin maaliin. 😀 Mulla on kyllä aina kova into aloittaa milloin mitäkin juttuja kotona, mutta se loppuun vieminen ei ole kyllä paras ominaisuuteni. Monesti tosin Mikko hoitaa itse työn ja minä suunnittelun sekä viimeistelyn.. Näin se toimii paljon paremmin! 😀
Mukavaa viikonloppua! Kasaan vielä kahviin liittyvää postausta illaksi.. Siellä myös alekoodi, joten kannattaa olla kuulolla 🙂 <3Sara
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Elina 22.09.2017

  Moikka Sara! En juuri koskaan kirjoita mihinkään blogeihin kommentteja, mutta nyt halusin kirjoittaa, miksi pidän erityisesti sinun blogistasi. Postauksissasi on mielestäni aina juuri sopivasti asiaa, ei liikaa tekstiä eikä turhan monia valokuvia samasta asiasta, niin kuin monissa muissa blogeissa on. Lisäksi tekstejäsi on helppo lukea, ja niistä huokuu rento ja positiivinen elämänasenne, joka saa aikaan itsellenikin hyvän mielen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2017

   et tiedäkkään miten hyvin mun viikonloppu alkoi kun luin tämän kommentin, KIITOS <3333 te lukijat olette kultaa!

   Vastaa
 2. Niisku 22.09.2017

  Moi Sara!
  Olen samaa mieltä nimimerkki Elinan kanssa. Pidän myös tosi paljon sinun blogistasi ja siitä, että sitä on helppo lukea, kuvat ja teksti ovat tasapainossa :). Plussaa myös siitä, että blogi aukeaa myös helposti luettavaksi esim. kännykästä. Asiaa on välillä pitkästi, mutta koskaan ei tuu oloa etten jaksais lukea loppuun asti. Odotan aina innolla uusia blogijulkaisujasi ja käynkin usein kurkkimassa, onko jotain uutta jo luettavissa. Kuvaat elämääsi, arkeasi ja mielenkiinnon kohteitasi tosi hyvin, positiivisella otteella, vaikka ihan varmasti tosiaan elämääsi mahtuu myös niitä negatiiviisia juttuja ja mietteitä. Mutta mitä niitä turhaan täällä purnaamaan.
  Jatka samaan malliin, täällä on ainakin yksi innokas lukijasi ja uskon, että meitä on monia ;).
  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi 🙂 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2017

   Voi miten ihana kuulla!! mä olin perjantaina NIIN onnellinen kun luin nämä kommentit ja viikonloppu starttasi iloisissa merkeissä. KIITOS kun jaoitte hyvää ja jaksoitte tulla kommentoimaan mulle 🙂 Se merkitsee paljon! Ihanaa syksyistä viikkoa sinne <3

   Vastaa
 3. Laura 22.09.2017

  Hyvää viikonloppua 🙂

  Vastaa
 4. Melina 24.09.2017

  Moikka, pitänyt kysyä jo pidemmän aikaa että mitä astiastoa teillä on? aivan ihanan näköisiä! Ihanaa sunnuntaita ja iloa uuteen viikkoon 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2017

   Kiitos 🙂 ne valkoiset on perintö astioita ja tietääkseni ei löydy oikein mistään.. :/ muuten meillä on myös pentikin vanilja sarjaa 🙂

   Vastaa