sunnuntaimusa

design, koti & sisustus, me

Heippa! <3 Täällä vietän sunnuntaipäivää kahvikuppi nenän edessä.. Lähdetään kohta tyttöjen pikkuserkun synttärijuhliin ja illalla valmistaudun tulevaan viikkoon. Ensi viikolla on aika paljon töitä ja erilaisia hommia. Tämä viikonlopun auringonpaiste on ollut super ihanaa ja olen käynyt iltaisin lenkkeilemässä raikkaassa syyssäässä. Myös viime viikon vilskeessä kävin lähestulkoon joka ilta lenkillä (välillä tosin aika lyhyellä happihyppelyllä) ja se jos mikä rauhoittaa ja katkaisee päivän kiireet pois mielestä. Meillä tytöt menee tosi hyvin nukkumaan jos Mikko laittaa ne yksin, joten mulla on oiva tilaisuus hypätä ulos aina iltasella. Syksyssä on kyllä tiettyä tunnelmaa.. Luonnonvärit ovat kauneimmillaan ja sää on viileän raikasta.. myös joku tietty tuoksu kuuluu syksyyn, mutta sitä en kyllä osaa kuvailla. 😀
Olen viime viikkoina kuunnellut tosi paljon musiikkia ja kaivanut vanhoja suosikkejani esiin. Se on hassua miten voi muistaa jonkun biisin sanat ulkoa, vaikka ei olisi viiteen vuoteen kuunnellut kyseistä kappaletta. 😀 Tässä alla ihania ja tunnelmallisia biisejä syysiltoihin. <3Sara

Jem / Flying High

Manna / I Gave In

Olavi Uusivirta / Sininen Huvimaja

Ida Paul & Kalle Lindroth / Kupla

Gnash / I hate you, I love you

Younghearted / Nukkumaan

Snow Patrol / Chasing Cars


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Olivia 24.09.2017

  Moi. Tosi kiva postaus!? Tuli mieleen tosta musiikista, että muistan kun joskus monta vuotta sitten sun hahmo lauloi salkkareissa ja ajattelin silloin, että onpa sulla kaunis ääni. Onks sulla ollu jotain lauluharrastusta tai tykkäätkö ylipäätään ite laulaa? Entä sun tytöt, laulaks sä niille tai niiden kanssa? Mitä mieltä ne on musiikista? Tulipa monta kysymystä, mut halusin kysyä ku oon sitä pohtinu? Ihanaa sunnuntaita sulle!?☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2017

   hei joo, voisin postata aiheesta joku päivä enemmän, kiitos vinkistä <3

   Vastaa