viikon keskimmäinen

koti & sisustus, lapset, me, pohdintaa

Moi! Oon ollut maanantaista lähtien enemmän ja vähemmän menossa sekä herännyt kaikkina ma-ke aamuina viiden jälkeen. Tänään kun työpäivä loppui (kylläkin jo ennen puolta päivää) vetäisin maskin (maskeeraus joka suoritetaan aina kuvauksissa) kasvoilta pois ja laitoin hiukset nutturalle. Sitä nauttii ihan eritavalla meikittömistä päivistä, kun suuren osan viikosta vetelee nassu tip top. Oon ajoittain kova jännittämään ja sitten kun jännitys katoaa tulee väsymys ja alkaa ramasemaan. 😀 Monesti käyn työpäivän jälkeen kierroksilla ja siitä eroon pääsyyn on mulla olemassa omat keinot, kuten musiikki, lenkkeily, jne.
Tänään kotiin päästyäni hain tytöt, tein ruokaa, lähdettiin ulos ja vain nautittiin ajasta. Olin päivällä niin veto pois, että ajattelin meneväni nukkumaan heti kun saan neidit unten maille.. mutta luulen, että kuuntelen siskon suositteleman ”after work” podcastia ja siivoan samalla paikkoja. Huomenna onkin kotipäivä ja luulen, että saan hoidettua tämän hetkellisen väsymyksen pois. Alla kuvatulva keskiviikostani! <3Sara
ps. Noissa ruokapöytä kuvissa näkee hyvin, miten aurinko paistaa ihanasti puiden välistä meille sisään.. Se on mun mielestä tosi kaunista! 🙂
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Kaisu 27.09.2017

    Moi 🙂 Onpa kivoja syksyisiä kuvia, ja ihana lähikuva Lilasta 🙂 Voimia loppuviikkoon <3

    Vastaa