hiusten hyvinvointi *

kauneus, me

*kaupallinen yhteistyö / Maybeauty

Heippa! Varmasti monet teistä jotka ovat lukeneet mun blogia pidempään tietää, että olen ”hiushullu” ja tykkään kaikista hiuksiin liittyvästä. Oon aina korvat höröllään, kun ihmiset jakavat parhaita vinkkejään ja tuotesuosituksia. Tämä johtuu varmasti siitä, että omien hiusten kasvattaminen on ollut haasteellista ja muutenkin hiusteni laatu on aika ohut. Kaikki hiustenhoitoon liittyvä on mulle hyvin ominaista ja tykkään huolehtia kutrieni hyvinvoinnista myös ulkoisesti.
Tutustuin MayBeautyn Moroccan Miracle hiusseerumiin alkuvuodesta ja tykästyin samantien. Kyseessä on ultrakevyt, rasvaton hiusöljy, joka sisältää arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavasiemenöljyä. Lisäksi seerumi sisältää tärkeitä rasvahappoja, jotka imeytyvät levityksen aikana hiuksiin. Näin hiukset saavat silkkisen sekä kiiltävän ilmeen. Mulle tärkein pointti hiusseerumissa on koostumus. En tykkää, että seerumi jää näkyvästi hiuksiin vaan haluan, että se imeytyy helposti ja on muutenkin miellyttävän tuntuista käsitellä. Tämä tuote on juuri sitä!
Mä tarvitsen hiusseerumia ihan joka päivä, jos tahdon että hiukseni pysyvät sileinä ja hyvinvoivina. Lisään seerumia niin märkään kuin kuivaan tukkaan ja nimenomaan aina latvoihin. Pumppaan muutaman painalluksen seerumia sormille, levitän hiuksiin ja sillä selvä! 🙂 Moroccan Miracle on myös äärimmäisen riittoisa juurikin tuon pumppupullon ansioista.
Unohdin edellisen Moroccan Miracle hiusseerumini Kreikan matkan hotelliin ja vedin loppukesän muilla seerumeilla. Nyt kun sain kuukausi takaperin tämän ihanuuden taas käyttöön, en hevillä tätä vaihtamaan. Tuoksusta ja koostumuksesta hiusseerumi saa täydet 10/10 minulta. 🙂 Hiukseni voivat hyvin, tuoksuu mielettömän hyvälle ja latvat pysyvät siisteinä. Jos etsit sopivaa seerumia hiuksiin, niin tämä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tässä teille käyttöön -30%  ALENNUSKOODI: sphair ja täältä pääset ostoksille. Nyt ihanan raikasta torstaita! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Sinna 28.09.2017

  Ihana aamun aloitus, kun pääsee tilaamaan lisää tätä! Ostin ensimmäisen pullon kesällä ja tykkäsin todella. <3 Oon kanssa kasvattamassa hiuksia ja kun alla on ties kuinka monta blondausta yms raitaa, niin on kyllä auttanut hiusten arkihoidossa meitsille 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.09.2017

   Hei ihana kuulla <33 Tsemppiä hiustenkasvatukseen.. täällä sama urakka menossa 🙂

   Vastaa
 2. Heidi 28.09.2017

  Hei, pistin samantien tilaukseen kaksi pulloa tota hiusöljyä..on kyllä hyvä tuote 🙂

  Vastaa
 3. Alina 28.09.2017

  Hei, mainostit joskus sitä swiss clinickin hiusseerumia. Onko tämä mielestäsi parempaa kuin se? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.09.2017

   Se laitetaan päänahkaan.. 🙂 ja se on tarkoitettu aktivoimaan lepotilassa olevia hiustuppeja.. Eli se on täysin eri ainetta 🙂 Tämä seerumi on tarkoitettu hiuksiin, ei päänahkaan. Latvoille ja hiuksille tämä on tosi hyvä 🙂

   Vastaa
 4. Jenni 28.09.2017

  Kaks pulloa laitettu tilaukseen 🙂 toinen itselle ja toinen siskolle joululahjaksi! Varmasti tosi hyvä hänen luonnonkihariin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2017

   Ihanaa <3 Joo aivan varmasti se toimii kiharoiden kanssa 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne!

   Vastaa
   • M 29.09.2017

    Viimeksi keväällä, kun postasit aiheesta, innostuin kokeilemaan tuota hiusöljyä ja olen kyllä tykännyt hirveästi! Nyt kun olen kotona tyttäreni kanssa ei ole hirveästi ylimääräistä rahaa, jotta voisi käydä kampaajalla säännöllisesti niin tuo öljy on auttanut pitämään latvat kuosissa! Äitinikin kokeili kerran saunan päätteeksi öljyä ja pakotti minua tilaamaan itselleen samanlaisen ja on tykännyt hänkin eli kiitos meidän molempien puolesta 😀

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.10.2017

     Oi onpa ihana kuulla 🙂 mäkin tykkään tosi paljon ja jeesaa nimenomaan silloin jos ei halua/pysty rampata kampaajalla. 🙂
     Ihania syyspäiviä sinne <3 ja terkkuja Äidille! 🙂

     Vastaa
 5. Pikkuenkeli 28.09.2017

  Onks sulla minkä väriset hiukset luonnostaan?ihanaa hopeablondia tukkaa tulee tyvestä nii mietin vaan? ihanat hiukset ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2017

   Mulla on omaa väriä 15cm tyvestä lähtien.. 🙂 vain latvat värjätty.. ja joo saattaa näyttää hopeablondilta.. olispa 😀 Kiitos <3

   Vastaa
 6. NNiina 28.09.2017

  On tosi kiva blogi! ? Hmm.. ? pitääki laittaa tilaus vetämään kun kuulostaa hyvältä. Sulla on niin ihanat hiukset!

  Vastaa
 7. Kaisu 28.09.2017

  Sun hiukset on kasvanu tosi pitkäksi 🙂 En tiedä olisko tosta tuotteesta omiin hiuksiin apua, mulla kun on tosi helposti rasvoittuvat hiukset.. Mitkään shampoot tai hoitoaineet mitä oon kokeillu ni ei oo ainakaan auttanu. Olis muuten kiva joskus nähä vaikka kuvia että millasia erilaisia hiustyylejä sulla on vuosien varrella ollu 🙂 Hauskaa torstaita 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2017

   Mullakin kyllä rasvoittuu aika helposti, mutta käytän tätä nimenomaan latvoihin ja niiden kuivuuteen se kyllä auttaa 🙂
   Hei joo, pitää etsiä jos löydän jotain kuvia 🙂
   Ihanaa viikonloppua sinne <3

   Vastaa
 8. Mimmi 28.09.2017

  Vitsit sun tukkas on kasvanut ihan älyttömästi! ?? mun vaan niiiiiiin tekis mieli tulla upottaan sakseni noihin sun latvoihin ?? ainakin kiharrettuna näyttää muutaman sentin matkalta latvasta vähän ohentuneelta ja kuivemmalta ?? siellä vissiin vielä vähän sitä vanhaa vaalennusta? ? mutta ihanaa tulevaa viikonloppua teille ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2017

   joo se on kyllä kasvanu ja sitä napsastiin elokuussa latvasta.. Kirkastettiin samalla latvaa. 🙂 Täällä työn kautta tulee tasaisesti napsittua latvaa.. mutta joo uskon että sitä sais enempikin ottaa.. en vaan millään raaski. 🙂
   Hei sitä samaa teidän perheelle <3

   Vastaa