laulaminen

design, koti & sisustus, me, pohdintaa

Kommentti: Tuli mieleen tosta musiikista, että muistan kun joskus monta vuotta sitten sun hahmo lauloi salkkareissa ja ajattelin silloin, että onpa sulla kaunis ääni. Onks sulla ollu jotain lauluharrastusta tai tykkäätkö ylipäätään ite laulaa? Entä sun tytöt, laulaks sä niille tai niiden kanssa? Mitä mieltä ne on musiikista? 
Moi<3 Olen laulanut aina.. Olen rakastanut laulaa ja esiintyä pienestä pitäen. En koskaan haaveillut näyttelijän urasta vaan pikemminkin pop tähden urasta. 😀 Seurasin tiivisti suosikkibändejä/-artisteja ja lauloin päivät pitkät sekä valmistin esityksiä.. (sori kaikki sukulaiset, naapurit jne jotka ootte istuneet kerta toisensa jälkeen mun esityksissä :D)
Aloitin laulamisen kuorossa viidennellä luokalla ja pian siirryin nuorisokuoroon. Yksityiset laulutunnit aloitin luokioiässä. Olen laulanut muutamissa häissä ja juhlissa. Huomasin varttuessani, että laulaminen on mulle jotenkin tosi oma ja yksityinen juttu. Nautin siitä, että saan harrastusmielessä laulaa mutta sitten kun asiaan sekoittuu töitä tai painetta niin en ole omimmillani. Laulaminen jäi tämän paineen takia taka-alalle moneksi vuodeksi, kunnes aloitin laulutunnit uudestaan. Nykyään laulaminen on osana koko perheen arkea ja lauletaan kaikki itseasiassa tosi paljon. 😀 Matildassa on hurjan paljon samaa kuin minussa pienenä ja hän vetää shown aina, kun tilanne antaa siihen mahdollisuuden. 🙂 Meidän perheessä kuunnellaan musiikkia, tanssitaan ja lauletaan. Mikko soittaa myös rumpuja ja hänellä on musiikkiluokka tausta.
Musta ei koskaan tullut pop tähti, mutta olen saanut tehdä aina työtä mistä nautin. Löysin yllättäen reitin mitä en olisi itse osannut edes ikinä kuvitella. Avaan huomenna enemmän tätä asiaa ja kerron mitä Salkkarit on mulle antanut tämän KYMMENEN VUODEN aikana. Hurjaa! Nyt ihanaa lauantaita ja viikonloppua. Mä olin eilen työpaikan pippaloissa ja tänään suuntaan JVG keikalle, woopwoop! Vähän erilainen viikonloppu ;)! <3Sara
ps.. kuvituksena kodistamme paloja, tuo Samsungin tv on kyllä niin upea kun sen ilmettä voi vaihtaa mielen mukaan. 🙂 The Frame TV / lainassa / Samsung

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Alski 30.09.2017

  Moikka! Mistä tuo metallinen ”ilmoitustaulu” on? 🙂 teillä on kyllä upea koti, tykkään sun sisustustyylistä kovasti. Kivaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.10.2017

   KIITOS 🙂 <3 Se on House Doctorin 🙂
   Ihanaa uutta viikkoa sinne!

   Vastaa
 2. Iitu 30.09.2017

  Matildan esitykset on pelkkää kultaa ❤❤

  Vastaa