weekend it is

me, muoti, ootd

Moi! Oon haaveillut koko viikon (siitä saakka, kun ystäväni postasi ig:hen kuvan iltapalastaan) nachoista, itse tehdystä guacamolesta, juustokastikkeesta ja salsasta. Aah! Tulee vesi kielelle jo nyt kun ajattelen.. Se taitaa jäädä kuitenkin haaveeksi, koska kävin eilen hammaskiven poistossa (edellisestä kerrasta vierähtänyt jo yli 2v) ja nyt on kyllä ikenet hellänä. Ajatus rapeista ja terävistä sipseistä ei ihan tällä hetkellä houkuta. 😀 Mutta siirretään tämä ensi viikkoon.
Kävin eilen illasta töissä kuvaamassa youtubeen ”Café Sara” nimistä ohjelmaa, joka tullaan näkemään pian Salkkareiden kanavalla. Vinkkailen täälläkin sitten kun se tulee ajankohtaiseksi. Päälle mulle valikoitui mustat farkut ja silkkipaita.. Aika takuuvarma kombo. Yritän aina pukeutua itselleni varmasti silloin jos olen uudessa tai jännittävässä tilanteessa. Mulle on tärkeää, että vaatteet ei aiheuta epävarmuutta vaan pikemminkin niistä saa voimaa. Haha, melko diippiä asiaa VAATTEISTA! 😀
Lähden pian tapaamiseen ja sieltä sitten asioille. Me mennään tänään tyttöjen kanssa ystävän luokse illaksi ja meinataan pitää meidän lasten (yhteensä 4kpl) kanssa herkkuilta. Täytyykin käydä ostamassa viemisiä ja herkkuja, vaikka tosin tämän mimmin pöytien äärestä ei puutu ikinä mitään. Meillä lapset ovat suhteellisen innoissaan tulevasta illasta ja niin olen kyllä minäkin. Hyvää viikonloppua! <3Sara

kello / tämä / Cluse *

housut / NA-KD*

kengät / Flatterd*

paita / cubus / Polhem*

takki / NA-KD*

huivi / louis vuitton

laukku / louis vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. S 06.10.2017

  Sun kaikki postaukset on ihan parhaita. 😀 <3 Harva enää kirjoittaa arkisista asioista. Toivottavasti jatkat vielä blogia pitkään. 🙂

  Vastaa
 2. Nepsu 07.10.2017

  Sun postaukset on niin parhaita. Paljonko sun lapset täyttävätkään.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   ihana kuulla, kiitos! <3 toinen täyttää joulukuussa 2 ja toinen maaliskuussa 4 🙂

   Vastaa