nachovuoka

koti & sisustus, lapset, me, resepti

Moikka! Päästiin tekemään tällä viikolla mun himoitsemaa nachoruokaa. Tehtiin vuoka päivälliseksi ja naurettiin kuinka se meni lähestulkoon kokonaan. Kyllä neljän hengen talous vetää yllättävän paljon sapuskaa. Tietysti on vain ihanaa, että tytöt syö lähestulkoon aina reippaasti. 🙂
Alla resepti minkä mukaan tällä kertaa menin. Yleensä oon käyttänyt juustokastiketta, mutta noi cheddar sulatejuustoviipaleet toimi yllättävän hyvin. 🙂 Ensi kerralla myös niin! Kivaa torstaita! <3Sara
Tarvitset:
Nachot / käytän usein juusto nachoja
Salsa / medium tulisuus, toki mielen mukaan
Chili sin carne / papuja
Maissia
Cheddar sulatejuustoa / cheddar kastiketta
Avokadoa
Tomaattia
Kermaviiliä / creme fraiche
Jalopenoja halutessaan
Laita pannulle chili sin carne, salsa ja maissit. Hämmennä miedolla lämmöllä kuumaksi. Laita uuni kuumenemaan 175-200 asteeseen riippuen uunin sähäkkyydestä ;). Kasaa nachoja kerros, päälle papu+salsa seos ja siihen päälle juusto siivuja. Kasaa kerroksia niin kauan kun täytettä riittää. Meillä taisi tulla kaksi kerrosta 🙂 Laita uuniin ja ota pois kun juusto on sulanut. Lisää haluamiasi täytteitä, kuten tomaattia, avokadoa ja kermaviiliä. NAM NAM! Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Johanna 12.10.2017

  Kiitos reseptistä, oon tehny tätä joskus tosi tosi kauan sitten pellille, mut tää nachovuoka menee kokeiluun heti viikonloppuna ?
  Toi on kyllä huippua, että koko perheelle menee sama ruoka! Meillä on nyt ollu vanhemman lapsen kanssa liiankin pitkä kausi, ettei oikein mitään muuta suostu syömään, paitsi spagettia, makaroonilaatikkoa ja perunamuussia. Ennen kelpasi sentään kala, mutta nyt tosi vähän sitäkään ? Voi olla, että oon lipsunu liikaa antamalla vaihtoehtoja mitä söisi ja tää on sit lopputulos ? Täytyy yrittää tarjotella jotain tällasta ihan uutukaista juttua miedosti maustettuna ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.10.2017

   noi nachot on niin hyviä 🙂 voi ihana pieni.. mä oon huomannut että meidän likoilla on kans aikoja jolloin ruuat maistuu huonommin.. ehkä teilläkin se menee ohi 🙂 ja hei teidän minin suosikit kuulostaa ihan samalta kuin meidän tyttöjen 🙂
   Terkkuja paljon ja ihanaa uutta viikkoa!!

   Vastaa
 2. Isa-Melissa 13.10.2017

  Nachovuoka on yksi lempiruoistani ja vieläpä todella helppo ja nopea. Voisin joku päivä kokeilla tehdä doritoksista, ne ovat alkuperäisiä tortillasipsejä sekä omaan makuuni mukavan tulisia, pidän hyvin mausteisesta ruoasta.
  En ole varma, oletko jo vastannut tähän, mutta mikä on tyttöjen inhokkiruoka, siis sellainen joka jää syömättä ja onko tytöillä eri lempi- ja inhokkiruoka vai onko ruokamaku samanlainen?
  Suosittelen kokeilemaan kanaa suklaakastikkeessa! Tummaa suklaata (yli 50%tista mielellään), chiliä tai muuta maustetta, ohje löytyy monelta sivulta. On todella hyvää!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.10.2017

   oi kuulostaa hyvältä noi doritokset 🙂 🙂
   hmm… inhokki ruokia on varmaan aika paljon.. ehkä joku hernekeitto ei ainakaan uppoa 😀
   vitsit mikä vinkki.. pitääpä joskus koittaa 😀

   Vastaa