lakanoissa

design, koti & sisustus, me

Huomenta <3 Me heitetään kohta tytöt päiväkotiin ja suunnataan viikonlopuksi Osloon. Mennään moikkaamaan kaveripariskuntaa. Ihan huippua! Jotenkin viime viikot ovat menneet sellaisella vauhdilla, että vasta eilen aloin pikaisesti pakkaamaan ja kartoitin mitä tarvitsen mukaan. Sitä ennen olin keskittynyt lähinnä siihen, että tytöillä on kaikki tarvittava sillä aikaa kun ollaan poissa.
Mutta hei itse asiaan, mun piti kirjoittaa lakanoista.. Löydettin Hemtexin alesta suosikkimateriaalia olevat lakanat, nimittäin Percale. Ai että! Nämä lakanat ovat viileät ja todella miellyttävää matskua. Vuosia sitten vaihdettiin kokonaan kaikki lakanamme näihin ja en kyllä enää lähtisi vaihtamaan. Tosin kyttäilen aleja aina sillä silmällä, koska usein nämä on saatavilla -50%.. Kuten tällä kertaa! Meillä taitaa olla nyt 4 eri lakanat joita sitten vaihdellaan tasaisesti.
Muutaman yön päästä sitten taas omaan sänkyyn nukkumaan. Ihanaa viikonloppua! <3Sara
lakanat / Hemtex

sänky / AVARoom / saatu

seinällä oleva ”kehikko” / Cobello 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. kaisu 13.10.2017

  Olis kiva nähdä kuvia millanen kaupunki Oslo on, ite en oo koskaan kyseisessä paikassa käynyt. Hauskaa viikonloppua ja ihanaa reissua <3

  Vastaa
 2. Mirjam 14.10.2017

  Voi miten ihana postaus jälleen! Arvaa kuka käveli samantien Hemtexille ja osti samat lakanat vaaleanharmaana ? ja aluslakanan myös. Kiinnostaisikin tietää miltä eri merkeiltä teillä on näitä percale-lakanoita? Olisi ihana nähdä kuvia myös. Oletko testannut ikean percaleja, entä kalliimpia merkkejä? Yöt ovat itselle välillä tuskaa atooppisen ihon vuoksi, joten tämä juttu todella upposi. Viileämpää tunnetta ihoa vasten odotellessa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.10.2017

   hei mahtavaa 🙂 onpa ihanaa jos lakanoista löytyy apua! Mä ainakin rakastan juurikin sitä viileää oloa! <3
   ollaan ostettu kaikki lakanat hemtexistä joten muista ei ole tietoa.. 🙂
   IHanaa uutta viikkoa!!

   Vastaa
 3. Kaisa Ikävalko 14.10.2017

  Moikka!
  Kerrothan sitten tuosta Oslon reissusta jotain ravintola ja nähtävyys vinkkejä!
  Ollaan ystävän kanssa lähdössä kuukauden päästä pidennetylle vkl Osloon!
  En malta odottaa! :))
  Mukavaa syksyn jatkoa!

  Vastaa
 4. Laura 21.10.2017

  Onpa ihanan oloiset lakanat. Onko nämä tiivistä kangasta vai sellasta hengittävää? Meillä kun on atopiaa niin pitäisi olla mahdollisimman hengittävää materiaalia ja mielellään sellasta karheampaa eikä mitään satiinia tms..

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2017

   en osaa sanoa hengittääkö materiaali miten, mutta mielestäni kyllä.. ainakin ihoa vasten se on mukavan viileä. 🙂 Kannattaa kysellä myyjiltä, ne varmasti osaa neuvoa hyvin 🙂

   Vastaa