lokakuun ykköset

design, koti & sisustus, me

*Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä / Cluse & Verkkokauppa

Kaulahuivi / Ostin Oslon matkalta vain yhden jutun itselleni, tämän kuvissa näkyvän harmaan kaulahuivin. Se on hennesistä ja todella pehmoinen. Huomasin tosin, että siitä irtosi pientä karvaa mustalle collegepaidalle, joten toivon toivon että jatkossa muut vaatteet eivät ole täynnä karvaa. Ehkä mustassa se vaan näkyi erityisesti. 🙂 Tykkään vaaleanharmaasta tosi paljon oikeastaan missä vain.. Sisustuksessa, vaatteissa, julkisivuissa jne jne. 😀
Pipo / Saatiin tyttöjen ja Mikon kanssa nämä tajuttoman lämpimät ja ihanat pipot Vaikolta. Kyseinen merkki ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mut nyt olen kalunnut heidän valikoimaa läpi senkin edestä. Tiedänpähän, että tänä talvena kenenkään korvat ei palele. <3
Kalenteri / Huomasin, että mun kalenteri alkaa vetämään viimeisiä ja ensi vuodelle tarvitsen uuden. Kävin nappaamassa tuon vaalean vihreän kalenterin, mutta en kyllä tiedä olenko tyytyväinen siihen. Olisin toivonut jotain spessua, mutta tykästyin tämän kultaisiin metalliosiin sekä sivujen viikko/päivä jaotteluun. Saapi nähdä mennäänkö tällä vai hommanko vielä jonkun toisen. 🙂
Videokamera / Mulla on laahannut tämä Youtube projekti pahemman kerran, mutta sain tässä kuussa uuden videokameran käyttööni verkkokauppa.com:ista, ihan mahtavaa! 🙂 Tämän avulla mun pitäisi päästä hyvin alkuun ja uskon että nyt koko homma saa uutta tuulta alle. Olisi nimittäin tosi kiva tuottaa tekstien lisäksi myös silloin tällöin liikkuvaa kuvaa sisällöksi.. Nyt ei ainakaan jää kamerasta kiinni. 😉
Tuoksukynttilät / Ollaan poltettu kynttilöitä ahkerasti ja nautin kovasti myös tuoksukynttilöistä. Aiemmin meillä ei ole ollut niin paljoa tuoksuvia kynttilöitä, mut nyt olen niistä ihan huumassa. Erityisesti kaikki raikkaat ja puhtaat tuoksut miellyttävät.
Kello / Olen tykästynyt Clusen siroon kellomalliin ja nyt sain saman kellon myös mustana. Tämä siro kaunokainen on ollut kädessäni jo monen monta kertaa. Minulla on muuten teille tarjota ALEKOODI: SARA15 jolla saa -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista Clusen sivuilla. Kannattaa ottaa tämä huomioon ajatellen joulua ja lähestyvää isänpäivää.. 😉 Clusella myös ilmaiset toimitusmaksut! <3 Koodi on voimassa kuun loppuun.
Villasukat / Mä kuljen lähestulkoon aina villasukat jalassa.. Tai no siis kotona.. Tosin aika usein nappaan villasukat mukaan jos menen äidille tai kaverille viettämään aikaa. Yökylässä/reissussa villasukat ovat myös ihan pakolliset. Kunnon mummo oon :D! Tykkään erityisesti nilkkamallisista villasukista ja kuten kuvasta näkee ne ovat olleet mulla kovassa käytössä. Anoppi taituroi kaikki villasukkani! 🙂
Emalimuki / Heeei ostin tämän mukin Oslosta, joten tarttuihan sieltä muutakin mukaan. 🙂 Ollaan jo kauan puhuttu Mikon kanssa, että olisi kiva kerätä erilaisia kahvikuppeja reissuista. Käydään suht usein matkoilla ja olisi kiva tuoda jokin yksi konkreettinen muisto mukana. Tämä idea on itseasiassa pöllitty yhdeltä ystävältäni jonka kahvikuppikokoelma on upea <3! Yksi kuppi New Yorkin Starbucksista ja toinen Tukholman sisustusliikkeestä. Ihania muistoja ja persoonallisia yhdistelmiä! Saapi nähdä aletaanko oikeasti keräämään erilaisia mukeja.. Tämä emalimuki tarttui mukaan lähinnä siksi, että olen kuullut kahvin pysyvän erityisen kuumana emalimukissa. Olen täysin rakastunut kyseiseen mukiin! 🙂

..huomenna juttua Oslosta! Ihanaa päivää! <3Sara


kaulahuivi / h&m

pipo / VAIKO*

kalenteri / Suomalainen Kirjakauppa

kellot / vaalea = tämä / musta = tämä / Cluse *

tuoksukynttilät / erilaiset sisustuskaupat

videokamera / Verkkokauppa.com*

emalimuki / lagerhaus

villasukat / anoppi diy

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Laura S 17.10.2017

    Ihana idea kerätä kahvikuppeja! Me ollaan ostettu jokaiselta yhteiseltä matkalta jääkaappimagneetti, hauskasti koristavat nyt jääkaapin ovea. Villasukat ja kynttilät ovat syksyssä parasta, tunnelmallisia syysiltoja <3

    Vastaa