päivä mun kanssa

koti & sisustus, lapset, me

Moi! Tässäpä meidän eilinen. Kivaa tiistaita <3Sara
08.30-11.00 Noustiin Matildan kanssa. Hän oli jo tovin leikkinyt huoneessaan ja halusi siirtyä alakertaan. Mimosa heräsi ja aloin tehdä tytöille aamupalaa. Ihan ensimmäisenä join aamujuomaksi: sitruunaa, vettä, puhdistamon MSM+C jauhetta ja ripaus suolaa. Keitin puuroa, juotiin kahvia ja starttailtiin viikkoa rauhassa. Tsekkasin päivän blogipostauksen ja tytöt aloittivat leikit.

11.00-12.00 Olin luvannut, että Matilda pääsisi kanssani töihin (mulla oli vain kampaamopäivä) ja lähdettiin kaupan kautta ajelemaan. Mimosa jäi nukkumaan päikkäreitä Mikon kanssa.
12.00-13.30 Oltiin töissä Matildan kera. Hän söi pähkinöitä, joi smoothieta ja katsoi padia. 😀 Taisi padi houkutella enemmän kuin äitin ja isin työpaikka. Matilda oli ihan innoissaan ja samalla ujona kun tapasi työkavereita ja näki missä vaihdan vaatteet, käyn syömässä jne jne. Neiti oli niin reipas ja vielä kiitteli että pääsi mukaan <3

13.30-15.00 Tultiin kotiin ja Mimosa nukkui vielä päikkäreitä. Tein Matildalle smoothiekulhon ja keitettiin kahvit. Syötiin vkl juustokakun rippeitä. Mimosa heräsi ja lähdettiin ulos.

15.00-17.00 Käytiin pitkällä kävelyllä ja leikkipuistossa. Ihana aurinkoinen sää!
17.00-18.30 Tehtiin ruokaa, syötiin ja hengailtiin kotona. Tytöt leikki vaudikkaasti ja katsoi pikku2.

18.30-20.00 Mikko lähti salille ja me tyttöjen kanssa siivoiltiin paikkoja, tehtiin iltatoimet, luettiin satuja ja laitoin neidit nukkumaan.
20.00-22.00 Mikko toi kotiin tullessa noutoruokaa iltapalaksi. Nam! Syömisten jälkeen lukemaan seuraavan päivän repliikkejä ja nukkumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Tina 24.10.2017

  Näitä lisää!:)

  Vastaa
 2. Anne 24.10.2017

  Vähän ohi aiheen, muistelen teillä olleen sateenkaarirattaat mukana kanarialla. Mahtuuko 3,5v pitkä lapsi istumaan niissä ja kulkeeko ne miten, eli onko helppo työntää? Meillä ollut aina mukana britaxin b motionit, mutta ovat turhan painavat kuskata rappusia ja kasata taksiin, ollaan vielä menossa oikein rappusten paratiisiin (puerto ricoon). Jotkut rattaat tuo poitsu vielä mukaansa tarvitsee, koska tykätään liikkua paljon ja varmasti alkaa marina kun ei jaksa kävellä.
  Ja etkös saanut ne aika halvalla 20e, eli mistä mahdoit ostaa? Kiitoksia jo etukäteen jos kehtaat vastata 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2017

   Ostin ne Jollyroomista 🙂 ja mielestäni olivat oikein passelit juuri tuohon tarkoitukseen. hmm, noi on kyllä aina aika vaikeita että mitkä, miten jne jne 😀 ja voihan sieltä paikanpäältä varmasti vuokraa, jos se tuntuu helpolta.
   Hei ihanaa reissua <33

   Vastaa
 3. NNiina 25.10.2017

  Nää sun päivä kanssa blogi juttu on niin mukava lukea ja näitä lisää! (:

  Vastaa
 4. Lara 27.10.2017

  Täytyy sanoa,että sun blogia on niin kiva lukea,kun se ei oo sellasta kiiltokuvaa,vaan ihan tavallista arkea.Oot vaatimattoman oloinen tai jalat maassa tyyppi,siksi ihan taviksena on kiva lukea sun postauksia.. Vaikka en aina ehdi kommentoida käyn sun jutut aina lukemassa.. Oli myös ihana kuulla,et lahjoitette teille tärkeille asioille,se kertoo paljon ihmisestä,että ajattelee joitakin joilla on paljon huonommin asiat kuin itsellä joko taloudellisestitai terveydellisesti.. En ollu tienny sitä,siks se jotenkin kosketti, ja vahvisti sun antamaa kuvaa teistä perheenä.. Vaikka kenenkään elämä ei ole täydellistä, teistä huokuu sellainen seesteisyys ?..
  Kaikkea hyvää teille Sara!

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi <3 merkitsee paljon! <3
   Ihanaa viikonloppua ja joulunodotusta <3

   Vastaa
 5. kip 29.10.2017

  Moikka! Mitkä nuo tuplarattaat siis ovat ja minkäikäisiä lapsesi? Käyttökokemuksia?Mietin tuplien tarpeellisuutta, meillä siis 2v poika ja nyt tulossa sisarus piakkoin… Ihanan rento blogi sulla. 🙂

  Vastaa