mitä tykkään kuunnella..?

me, muoti, ootd

Moi <3 Suurimman osan siitä ajasta kun olen yksin vietän napit korvissa. Toivoisin vieläkin enemmän elämääni lukemista ja olen kahminut yllätyksekseni jo kolme kirjaa tähän syksyyn (!!!). Helpompaa ja luonnollisempaa mulle on kuitenkin kuunnella puhetta / muusiikkia. Ajattelin siis jakaa teille mun tämän hetken suosikkeja siitä mitä kuuntelen.
Tänään ollaan jo koko porukka viikonlopun vietossa. Illalla lähden ystäväni kanssa katsomaan Vesalan konserttisalikeikkaa ja huomenna treffaillaan perhettä. Ihanaa viikonloppua kaikille! Kuvat ovat Oslon oopperatalolta.. Todella kaunis ja vaikuttava rakennus. Kannattaa käydä käppäilemässä siellä katolla, jos Oslossa käy! <3Sara
PODCASTIT
Afterwork / Afterwork on rentouttava ”terapiahetki” hyvien ystävien seurassa, jossa parannetaan maailmaa. Aiheita maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista, syvällisempiin keskusteluihin. 
Unelmaduunarit / ”Satu Rämö ja Hanna Valtari juttelevat eri alojen unelmaduunareiden kanssa siitä, kuinka loikka unelmien töihin tehtiin – ja mikä meni pieleen.”
Supla : Aamulypsy / Jenni Alexandrova / Läpivalaisu / Supernaiset
<3
MUSIIKKI
Birdy
Damien Rice
Zara Larsson
Lana Del Raykengät / Pomar / Polhem*

farkut / na-kd*

college / na-kd*

takki / the north face / Polhem*

kaulahuivi / h&m

laukku / louis vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Nelli 30.10.2017

  Moikka, kiva kun jaoit vinkkejä 🙂 Mistä kuuntelet podcasteja? Oon löytäny muutamia podcasteja youtubesta, mutta noilla nimillä en ainakaan löytäny mitä mainitsit, enkä myöskään storytel sovelluksesta löytäny :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   mä kuuntelen i phonen ”podcast” apin kautta.. hmmm.. mistähän löytäisit ne.. :/ pitää selvittää ja vinkkaa täällä 🙂

   Vastaa