tasan vuosi sitten

lapset, me, pohdintaa

Moikka! Meillä venyi herääminen yli yhdeksän joten lapset kävivät vasta ennen kahta päikkäreille. Viikonloppuna on ihan parasta, kun rytmillä ei ole samalla tavalla merkitystä ja koko porukka voi levätä juuri niin pitkään/paljon kuin tuntuu. Käytiin päiväsaunassa ja illaksi suunnataan äidilleni herkuttelemaan. <3 Olen koko tämän syksyn palauttanut jostain syystä paljon muistoja mieleen.. Niin kaukaa vuosien takaa, kuin viime vuodelta. Palasin puhelimeni kuvissa taaksepäin ja nappasin sieltä 4kpl kuvia tasan vuoden takaa. Mikä on muuttunut vuoden aikana?
Mikon hiukset lähteneet / mun ja Mimosan pidentyny 
Uusi koti / THE koti löytynyt
Mimosa puhuu jo aika sujuvasti / tytöt ovat parhaat kaverukset
Mun töihin paluu / yrityksen perustaminen / tytöt päiväkodissa osa-aikaisesti
Syödään paljon enemmän kasvisruokaa 
Olen alkanut liikkumaan aktiivisemmin ja tuntuu että kroppa on palautunut 2 raskaudesta&synnytyksestä
..Viime vuosien aikana on tapahtunut hurjasti asioita, joten olen todella tyytyväinen jos nyt arki etenee tällä sykkeellä.. Mitkä asiat teillä ovat muuttuneet vuoden aikana? Ihanaa lauantaita! <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Martta 28.10.2017

  Siis ei voi olla totta, just tänä aamuna mulla palas mieleen vuosi sitten tapahtuneet! Minun vanhemmat siis erosivat vuosi sitten, ja saatiin uuden asunnon avaimet sinä päivänä kun ensilumi sato, ja tänään satoi taas ensilumi. Siitä vaan nousi ne kaikki tunteet pintaan jotka oli viime syksynä❤️ mutta tässä vuoden aikana olen kasvanut niin paljon ja kokenut niin paljon uutta ja ihmeellistä, että en voi valittaa! Elämä hymyilee, ja saan olla iloinen että olen päässyt yli viime syksystä?
  Mukavaa syksyä ja voi kai jo sanoa että hyvää joulun odotusta teille?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   Se on hassua miten vahvana tunteet nousee välillä pintaan.. joku pieni juttu muistuttaa kaiken mieleen.
   Onpa todella ihana kuulla, että voit hyvin ja tuntuu että surut ovat takana <3 olet vahva!
   Kaikkea hyvää myös sinne <3333

   Vastaa
 2. M 29.10.2017

  Tasan vuosi sitten olin viimeisilläni raskaana ja jännitin tulevaa synnytystä sekä pikkutyyppiä. Vuoden aikana on siis tapahtunut todella paljon ja nyt suunnittelen täyttä häkää tyttäreni 1v synttäreitä ja ihmettelen miten joku ihminen vaan voi olla niin rakas! ❤ Vuosi sitten suunnilleen löysin myös blogisi ja sen jälkeen olen aktiivisesti seurannut sinua täällä (ei ole tainnut jäädä yhtään postausta väliin ?)

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   Aivan ihanaa.. teillä on siellä pieni synttärisankari <3 1v juhlat on aina jotenkin niin liikuttavia <33
   Ihana kuulla, kiitos kun olet ollut mukana 🙂
   Kaikkea hyvää koko teidän perheelle <3

   Vastaa
 3. Fannuu 29.10.2017

  Moi voisitko tehdä postauksen sun tän hetkisistä liikunta tottumuksista, mitä harrastat ym. Esim lenkkeily? Lihaskunto? Itse olen nyt synnytyksen jälkeen harrastanut jo vuoden pelkästään hyötyliikuntaa mutta kroppa on silti ihan ok palautunu

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   Hei joo, hyvä vinkki 🙂 mä teen! <3
   Kuulostaa hyvältä, sun kroppa on varmasti saanut palautua ihanan luonnollisesti 🙂
   Kivaa viikonloppua!!

   Vastaa
 4. Ansku 29.10.2017

  Moikka! Ihana postaus ja tää sun blogi on ihana! Täällä on niin ihana käydä kun tää on sellasen positiivisen energian pankki. Tää on mun mielestä ihan sun näkönen vaikken sua hen koht tunnekkaan mutta kaikki postaukset vaikuttaa siltä että teet ne sydämestäsi ja nautit siitä. Niissä tosiaan on ihana positiivinen ihana energia ja se sama positiivinen energia on sun insta storeissa ja upeissa kuvissa!
  On tosi kiva kun sun blogin aihetta ei oo rajattu niin se on tosi rento 🙂
  Joulukalenteri on ihana idea! Sieltä luukuista vois paljastua jouluisia reseptejä niinkun joku jo aikasemminkin jo sanoi, meikki ohjeita tai rentoutumisohjeita mitä oot kokenut hyviksi tai ihan mitä vaan! Musta olis aika kiva jos sen joulukalenterin sisältö olis ns sekalainen 🙂
  Ihanaa syksynjatkoa teidän perheelle Sara! 🙂

  Vastaa
  • Ansku 29.10.2017

   Hupsis tää tuli väärään postaukseen vaikks tämäkin oli ihana muistelma postaus! 😀

   Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   Vitsit miten ihana kuulla, KIITOS äärettömän paljon.. <3 et arvaakkaan miten ihana olo mulle tuli tuon kommentin lukemisen jälkeen 🙂
   Hei mä teen sen joulukalenterin 🙂 jee! <3
   ihanaa viikonloppua <3 ja kaikkea hyvää sinne!! 🙂

   Vastaa
 5. Tiina 03.11.2017

  Pakko kommentoida kun kerroit että olet nyt liikkunut aktiivisemmin ja koet, että kroppa on palautunut synnytyksistä/ raskauksista. Olen jo pidemmän aikaa katsonut kuviasi ja ajatellut että sinä oikein hehkut nykyään, että sinun elämä taitaa olla nyt aika tasapainossa. 🙂 Olet todella kaunis ja ihana esikuva kaikille!
  PS. Kuinka paljon liikut nykyään ja mitä lajeja harrastat?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2017

   voi luoja <333 kiitos tästä viestistä. huhhei miten ihana olet 🙂
   Hei kirjoittelen tuosta liikunnasta enemmän vaikka ensi viikolla. 🙂
   Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa