maanantai ja yllättävä ostoslista

me, muoti, ootd, pohdintaa

Moi! Tänään ja huomenna meidän tytöillä on päiväkodissa kuvaukset (!!!). En millään malttaisi odottaa miten ihanat otokset tytöistä saadaan. Vaikka tykkään itse kuvailla, niin noissa tarha- ja koulukuvissa on vaan jotain taikaa. En kestä miten ihania niistä yleensä tulee. Olen saanut ihastella siskon poikani otoksia vuodesta toiseen ja vitsit miten ulkopuolinen kuvaaja saa talteen juuri sen ujon ja aidon hymyn. Toivon, että nykypäivänä kuvat tulevat jo suht pian nettiin ja sieltä pääsen selailemaan otoksia. Viimeksi meillä taisi lähteä vähän käsistä, kun tilattiin Matildasta kuvia. Saati nyt kun neitejä on kaksin kappalein ja lisäksi vielä se SISARUSKUVA! Laitoin tietty mätsäävät mekot ja hiukset oli myös tärkeän pohdinnan alla. 😀
Tänään vietetään rokulipäivä kotona ja hoidellaan asioita sekä leikitään tyttöjen kanssa. Pitäisi suunnata jossain välissä ikeaan ja hommata Mimosalle taaperotuoli. Hän ei enää perusta tuosta syöttötuolista. 😀 Lisäksi haluan nakata terassin ruskeaksi muuttuneet hortensiat veke ja vaihtaa jotkut kuusen tapaiset tilalle. Vähän myös haaveilen jouluntulosta ja olen huomannut kuinka muutamille naapureille on alkanut ilmestymään hillittyjä valosarjoja. Jospa mäkin virittelisin meidän pihalle sellaiset tällä viikolla..? Koti saa varmasti vielä odottaa koristeluja, mutta tuo musta piha saisi kummasti piristystä kauniista valoista. Tahtoisin kotiimme myös jonkun ison lyhdyn, ehkä jopa kaksi ja haluaisin laittaa ne lattialle. Joskohan tytöt antaisi niiden olla.. En tiedä. Mutta ainakin iltaisella niissä voisi polttaa kynttilöitä.
Tämä maanantain kirjoitushan paisui varsinaiseksi ostoslistaksi. 😀 Nyt lähden viemään Matildaa kuavukseen ja käyn sillä välillä kaupassa. Jääkaappi huutaa tyhjyyttä, joten helppoja arkiruokia etsimään. Ihanaa uutta viikkoa ja energiaa!! <3Sara

kengät / flatterd *

sukkikset / h&m

neule / na-kd *

kello / tämä / Cluse *

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. NNiina 30.10.2017

  hei vitsi vamasti on jännitävät kun tyttöillä kuvaukset ja kyllä varmasti tulee kauniita kuvia teidän tytöistä. (: viimeviikkolla me laitettiin pihalle pari valosarjoja ja ne näyttää aivan ihanalta kun on myös tullut lunta! 🙂 Noi kuvat näyttää aivan super ihanalta tässä postauksessa ja tosi kaunis ja luonnollinen meikki sulla on kuvissa! ♥ + sun hiukset väri on kaunis, onko toi hiusväri oma tai värjätyt?
  Ihanaa ja mukava uutta viikkoa sinne (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   Kiitos <3
   Ihanalta kuulostaa teidän piha 🙂 Niin tunnelmallista varmasti!
   Kiitos ihana 🙂 Mulla on oma väri tyvestä, mutta latvaa on vaalennettu 🙂
   Ihanaa viikonloppua ja kaikkea hyvää sinne <3 🙂

   Vastaa
 2. Anile 30.10.2017

  Onhan ne kuvat tosi suloisia! Meillä tosin jäi tämän syksyn kerhokuvat väliin, kun toivuttiin silloin vatsataudista:( sitä sisaruskuvaa juuri olin odottanut. Viime vuonna tuli esikoisesta hyvät yksilökuvat ja sisaruskuva oli aika hellyyttävä, kun kuopus oli vasta 2kk <3. Minäkin haaveilen jo tunnelmavaloista. Olen yrittänyt pohtia mihin ne laittaisin, että saavat olla rauhassa lapsilta ja kissalta. Kiitos mukavan rennoista postauksista ja blogista!

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   voih.. toivottavasti siellä voidaan jo hyvin 🙂
   Oi apua, voin vaan kuvitella miten ihana kuva tuli <3
   hehee, toi on muuten hyvä pointti, että mitenhän niiden valojen kanssa menee 😀 tytöt on meillä ainakin kaikkien valojen perään 😀
   IHanaa viikonloppua ja kiitos kauniista sanoistasi <3 🙂

   Vastaa
 3. Laura 30.10.2017

  Ihania kuvia sinusta 🙂 mukavaa viikkoa sinne <3

  Vastaa