marraskuu

me, muoti, ootd

Huomenta! Meidän tytöt lähti intopiukeena päiväkotiin, kun tänään sinne sai pukeutua (Elsa & keiju) ja napata taskulampun mukaan. Ihana juttu, koska olen taas kerran aivan liian myöhässä Halloweenin suhteen ja juhlat jää järjestämättä. Meillä tosin on koko vkl ohjelmaa, joten eipä niitä nyt olisi kerennyt järkkäämään. Onko teille tulossa Halloween bileitä tai oletteko jo olleet sellaisissa?
Kokeilin alkuviikosta josko vielä pärjäisi farkkutakilla (menin siis ovelta ovelle autolla) ja en todellakaan pärjännyt. 😀 Myös Converset päästi kylmyyden samantien läpi ja pakkasin kevyet takit suosiolla säilöön. Nyt syön aamupalan, tai no lähinnä brunssin.. Teimme juuri croissanteja, smoothieta ja kahvia.. Ja sitten suuntaan töihin. Vien töiden jälkeen siskon pojan syömään ja elokuviin. Aivan ihanaa viettää aikaa kaksin tämän nuorukaisen kanssa. 🙂 Kivaa päivää ja heeei MARRASKUUTA! <3Sara

kengät / converse

housut / FatPipe*

neule / Lindex

takki / NA-KD*

laukku / LouisVuitton

arskat / RayBan / NA-KD*

*saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Laura 02.11.2017

  Meillä oli viime viikonloppuna Halloween bileet perheen kanssa 🙂 oli kiva pukeutua ja syödä kammottavia herkkuja 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2017

   No ihan varamsti..kuulostaa ihanalta <3 hitsit jospa ensi vuonna mekin 😀

   Vastaa
 2. Laura 03.11.2017

  Viikonloppu menee kotona rennosti perheen kanssa 🙂

  Vastaa