black on black

me, muoti, ootd

Helou! Kehuin eilen työkaverin asua, kun hän oli pukeutunut päästä varpaisiin mustaan. Näytti niin hyvältä, yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. En tajua miten mun on hankala pukeutua kokonaan mustaan, vaikka mielestäni se näyttää miltein aina hyvältä. Tässäkin asussa mietin pitkään, että laitanko mustat farkut ja mustan paidan.. 😀 Vaikka kengät ovat ruskeat ja huivi harmaa. Nyt kun vuodenvaihde lähestyy, niin musta on todella passeli väri ja sopii pikkujouluaikaan. Toisaalta taas tuntuu, että haluaisi vaatetuksella väriä tähän piemyteen. Dilemma! Mutta joo yritän kyllä nyt löytää vaate mätsejä missä yhdistän mustaa mustan kanssa. 🙂
Lempparivärini vaatteissa on: beige, harmaa, musta, vaaleanpunainen.. ja kaikki murretut sävyt ylipäätään.
Mihin väreihin te tykkäätte pukeutua? Onko joku ominainen väri mikä tekee aina hyvän ja kotoisan olon? 🙂
Tänään lähden tyttökaverini tupareihin ja sitä ennen menen kaverin kanssa syömään. On aina ihan parasta nähdä tyttöjä jotka ovat olleet enemmän ja vähemmän elämässäni lapsesta/teinistä saakka. Osalla porukasta on lapsia ja osa porukasta elää sinkkuna kaupungissa. Mukavaa lauantaita! <3Sara
housut / na-kd*

paita / na-kd*

kengät / pomar / polhem*

huivi / hm

laukku / louis vuitton 

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Essimm 04.11.2017

  Näyttää kyl koko musta tosi hyvältä sulla. Mulla oikeestaan sama ongelma, et en vaan jotenkin osaa pukeutua koko mustaan. Mä tykkään kans samoista väreistä, mut mulla on luottona tummansininen väri, koska se korostaa vaaleita hiuksia ihanasti. ?
  Ihanaa lauantaita! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2017

   Kiitti 🙂
   Hei totta, tummansininen on kyllä kaunis väri 🙂

   Vastaa
 2. Jenni 04.11.2017

  Moikka! Musta on ehdoton lempiväri pukeutumisessa vaikka tykkään juuri asusteilla esim huivilla/koruilla tehdä asuun väripilkkuja! Myös maanläheiset värit ja vaaleanpunainen ovat lempivärejäni.
  Postausehdotus vielä loppuun; olisi kiva tutustua enemmän sun persoonallisuuteesi, (en muista olisitko siitä kertonut jossain postauksessa tarkemmin) esim tämän https://www.16personalities.com/fi/persoonallisuustesti testin pohjalta! 🙂
  Mukavaa loppuvuotta! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2017

   Hei kiitos älyttömän hyvästä vinkistä <3 voisin hyvin tehdä testin ja postailla 🙂
   Ihanaa loppuvuotta sinne myös 🙂

   Vastaa
 3. Laura 04.11.2017

  Musta on lempiväri ja se näkyy pukeutumisessa, joskus saatan yhdistää jotain väriä 🙂 esim. Viininpunainen on hyvä myös ja käy hyvin mustan kanssa.

  Vastaa
 4. Pia päivi 05.11.2017

  Moi. Pidän mustasta ja väreistä välillä käytän mustaa. Ja välillä värejä. Ihana asu sulla kuvissa. Hyvää sunnuntain jatkoa. ?

  Vastaa
 5. Emilia 05.11.2017

  Mä pukeudun niin usein kokomustaan! Ja vielä paljon (teko)nahkaan. Saan monesti kommentteja siitä mustan paljoudesta ja nahkasta. 😀 Ja olen itse samaa mieltä siitä, että monesti kokomusta on aika synkkä, ja että yleensä värikkäät asukokonaisuudet tai edes jokin väripilkku on niin paljon pirteämpi! =) Mutta kokomusta asu on ah niin helppo ja turvallinen. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2017

   onpa kiva kuulla, että musta toimii sulla noin hyvin! 🙂 Varmasti supermageita yhdistelmiä mustalla ja nahalla 🙂

   Vastaa
 6. heidisusanna 06.11.2017

  Pukeuduin kokomustaan monia, monia vuosia. Nyt on tullut tavaksi yhdistää vähän muun väristäkin vaatetta siihen luottomustaan, mutta aika usein sitä silti on tulossa vaatekaapilta musta kasa kädessä arvuutellen et mikäs olikaan mikä vaatekappale. 😀 Hieno tyyli jälleen sulla! 🙂 Ihanaa viikkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2017

   hehehhee, vitsit kiva kuulla että musta toimii sulla noin hyvin. pitää ottaa mallia 🙂
   Ihanaa loppuviikkoa! <3

   Vastaa
 7. Pia päivi 06.11.2017

  Onnea mimosalle. ??.

  Vastaa