nimipäivä

me, muoti, ootd

Moi <3 Tänään vietetään Mimosan nimipäivää. Ajattelin koota tämän hetken ajatuksia alle MIMOSA nimeä hyödyntäen. Neiti sai aamupalan yhteydessä muutaman lahjan ja illalla ajateltiin nauttia erityinen iltapala. Muuten päivä menee aika normi setillä. 🙂
Kuvat on napattu muutama viikko sitten, vaikka ei ehkä uskoisi.. Tuolloin nautittiin vielä lämpimästä ja aurinkoisesta syyssäästä. Nyt aamukävelylle Lilan kanssa! Ihanaa maanantaita ja onnea Mimosat! <3Sara

M mimosa / Tämä pieni neiti on niin uskomaton persoona, että oksat pois. Hän ilahduttaa ja naurattaa meitä päivittäin mielettömällä tilannekomiikalla ja tuittuilulla. Pian kaksi vuotta täyttävä Mimo on luottavainen, iloinen ja kiltti.. Hän on ollut äärettömän ”helppo” kaikinpuolin. Samalla huomaa miten uhma nostaa päätään, kun hän ei saa toimia mielensä mukaan. 😀 Kaksi vuotiaat ovat niin parhaita!

I illat / Osaan kyllä nauttia pimeistä illoista. Kynttilät palamaan ja sohvalle viltin alle! <3 Tykkään myös käydä kävelyillä/lenkillä iltasella, mutta nyt ne ovat jääneet väliin kovan yskän vuoksi. Pimeydessä on tunnelmaa ja toivottavasti saadaan pian lunta valaisemaan maata. 🙂 Illat menee syksyllä ja talvella lähestulkoon kotosalla, kun taas kesällä saatetaan olla ympäriinsä paljon myöhempään.

M matkustelu / Matkakuume nostaa päätään ajoittain. Monet työkavereistani on lähdössä reissuun vuodenvaihteessa ja ihaillen olen kuunnellut heidän suunnitelmia. Vielä ei kuitenkaan houkuta matkustaa kovinkaan kauas tyttöjen kanssa, mutta lähellä ei taas saavuta kunnon lämpöä. Ehkäpä sitten ensi vuonna suunnataan lämpöön ja tämä talvi vietetään Suomessa. 🙂

O onni / Onnellisuus on loppupeleissä käsissämme, jos vaan osaamme sitä katsoa ja nauttia hetkestä. En olisi koskaan uskonut, että töihin paluu voi saada minut paremmin tähän hetkeen. Olen puhkunut intoa, elämää ja aktiivisuutta koko syksyn. Nyt vielä toivon, että saan liikunnan rullaamaan tähän arjen kylkeen. Yritän muistaa joka ilta nukkumaan mennessä käydä läpi päivän onnellisimpia hetkiä.. Niitä hetkiä joista saan olla äärimmäisen kiitollinen. Jos et ole vielä kokeillut tätä tapaa, niin suosittelen suuresti. <3 Väkisinkin hymy pyrkii kasvoille. On myös hauska huomata miten pieniä hetkiä ne onnellisimmat hetket on. Eilen taisin miettiä palapelin rakennusta Matildan kanssa keskellä olohuoneen lattiaa.

S sauna / Käydään saunassa läpi vuoden, mutta sen kyllä huomaa miten kylmät ilmat vaikuttaa siihen että siellä tulee käytyä entistä useammin. Tällä hetkellä saunotaan 2-5 kertaan viikossa ja etenkin silloin jos on ollut ulkokuvauspäivä jommalla kummalla. Usein kuvauksissa saattaa kylmä yllättää ja päivän päätteeksi kylmyys on luissa ja ytimissä. Tähän auttaa sauna erinomaisesti. 🙂

A aikataulut / Pitkälti viikot koostuu erilaisista aikatauluista ja niiden sovittamisesta yhteen. Monta asiaa pitää ottaa huomioon kun tsekataan kerran viikossa tuleva viikko kasaan. Muutaman viikon päästä tilanne rauhoittuu taas kerta heitolla, kun päivätyö jää kuvaustauolle. Samalla olen nauttinut syksyn kiireestä täysillä ja innolla odotan jo tulevaa vuotta! 🙂

kuvat / AmandaAho


t-paita / JC Jumbo*

neuletakki / forever21

kello / tämä / Cluse*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Sami-Petteri 06.11.2017

  Hauska idea tällanen! Pitää laittaa muistiin ja itsekkin tehdä tämän tyylinen, kunhan rakkaan niimpäivä tulee. =) Ihania kuvia!
  Terkuin, Sami-Petteri
  http://www.samipetteri.fi

  Vastaa
 2. Laura 06.11.2017

  Itsekin tykkään polttaa kynttilöitä iltaisin ja villasukat laittaa jalkaan 🙂 toivottavasti tulisi luntakin, täällä oli viime viikolla mutta nyt jo kaikki sulaneet pois :/

  Vastaa
 3. Johanna 07.11.2017

  Ihana Mimosa! Tosi kiva postaus ja olis hauska idea toteuttaa vauvakirjaan. Meidän kaksivuotias muistuttaa luonteeltaan kovasti Mimosaa. Hän on kaikkialla kuin kala vedessä, mutta tarpeen tullen ja vääryyden kokiessaan aikamoisen tulinen luonne, mikä monesti yllättää vieraammat ihmiset. Hänestä kun äkkiseltään saa niin leppoisan mielikuvan ?
  Onnellisuudesta olen niin täysin samaa mieltä sun kanssa! Täytyy vain olla kiitollinen kaikesta mitä elämässä on, jokaisessa päivässä. Ja just ne pienimmätkin asiat on niin arvokkaita ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2017

   <3 Ihana viesti. Vaikutat kyllä niin ihanalta ihmiseltä Johanna :)<3 Kivaa viikonloppua koko teidän perheelle!!

   Vastaa